אחת
שתיים
שלוש
ארבע
שש בום
שש בום בום
דשא,
סיגריות וג'ינס משופשף ואערק טוב כזה שלא עובר לו התאריך לעולם וקרקר משולש עם חמישה נקודות שומשום מעליו ועיפרון ודף ואש ונשמה שמתה ושריפה שרוצה לבעור ולהבעיר ושירה גאולה שיצאה מהספר ונשארה לחיות בעולם האמיתי וזהו.
אומרים שנשמות אלוהים עשה.
אומרים שגם את האיבוד אלוהים יצר.
זתומרת שאין כזה דבר איבוד כי איבוד זה למצוא בור סגור לבד או וואדי מרוחק או למצוא מקום שאי אפשר לצאת מימנו,אבל לבד.
אם אלוהים נמצא גם באיבוד,אז זה כבר לא איבוד.
אז יחי הלא איבוד שמצאתי!!
יש בירה קרה במקרר,
יש גם גפרורים במגירה הראשונה מתחת לגז בבית שלא אני קניתי,אלא השכרתי מיוסי שכנראה הלך גם לאותו איבוד שלי ואנחנו כבר לא נפגשים הרבה זמן.
לכל אחד יש איבוד של עצמו בתוך עצמו.
לכל אחד יש אלוהים קטן שמחייה אותו כל רגע,לפי קצב דפיקת שעון המספרים שתלוי בקנאות על הקיר הלבן מעל הדלת של החדר.
כל אדם צריך לפעמים לברוח לאיבוד כדי למצוא שם את השם ואז אכשהו למצוא גם את עצמו.
אע דפיקה על השולחן,בואו נצא לאיבוד של עצמנו למצוא את עצמנו!
קדימה לשים רעלה על הפנים ומשו כזה של שודדי ים ששמים על העין וג'ינס עם כמה שיותר שיפשופים,שיחשבו שהלכתי לקרוע את עצמי עבור המציאה של עצמי בתוך האיבוד.
אה,גם כדאי לקחת פנס,אומרים שאור אלוהים תמיד עוזר למצוא הכל.
אלוהים נמצא ועוזר גם בתוך מנורת פנס צהוב מפלסטיק.
באלי אבוקדו ויין.
שתיים
שלוש
ארבע
שש בום
שש בום בום
דשא,
סיגריות וג'ינס משופשף ואערק טוב כזה שלא עובר לו התאריך לעולם וקרקר משולש עם חמישה נקודות שומשום מעליו ועיפרון ודף ואש ונשמה שמתה ושריפה שרוצה לבעור ולהבעיר ושירה גאולה שיצאה מהספר ונשארה לחיות בעולם האמיתי וזהו.
אומרים שנשמות אלוהים עשה.
אומרים שגם את האיבוד אלוהים יצר.
זתומרת שאין כזה דבר איבוד כי איבוד זה למצוא בור סגור לבד או וואדי מרוחק או למצוא מקום שאי אפשר לצאת מימנו,אבל לבד.
אם אלוהים נמצא גם באיבוד,אז זה כבר לא איבוד.
אז יחי הלא איבוד שמצאתי!!
יש בירה קרה במקרר,
יש גם גפרורים במגירה הראשונה מתחת לגז בבית שלא אני קניתי,אלא השכרתי מיוסי שכנראה הלך גם לאותו איבוד שלי ואנחנו כבר לא נפגשים הרבה זמן.
לכל אחד יש איבוד של עצמו בתוך עצמו.
לכל אחד יש אלוהים קטן שמחייה אותו כל רגע,לפי קצב דפיקת שעון המספרים שתלוי בקנאות על הקיר הלבן מעל הדלת של החדר.
כל אדם צריך לפעמים לברוח לאיבוד כדי למצוא שם את השם ואז אכשהו למצוא גם את עצמו.
אע דפיקה על השולחן,בואו נצא לאיבוד של עצמנו למצוא את עצמנו!
קדימה לשים רעלה על הפנים ומשו כזה של שודדי ים ששמים על העין וג'ינס עם כמה שיותר שיפשופים,שיחשבו שהלכתי לקרוע את עצמי עבור המציאה של עצמי בתוך האיבוד.
אה,גם כדאי לקחת פנס,אומרים שאור אלוהים תמיד עוזר למצוא הכל.
אלוהים נמצא ועוזר גם בתוך מנורת פנס צהוב מפלסטיק.
באלי אבוקדו ויין.