הכי קל, וכיפי.
זה מתכון מדהים, אבל(!!) ממש ממליצה לשים חצי מכמות הסוכר שהיא כותבת לשים בקראמבל. אחרת יוצא נורא מתוק.
קראמבל שזיפיםעוד מתכון קל ומרשים- פאי שוקולד. לבסיס- קונים בצק פריך מתוק מוכן של מעדנות.שמים שכבה דקה על תבנית, אופים ב160 מעלות ל5 דק. למלית- 200 גר שוקולד מריר+חצי כוב ריצ. ממיסים במיקרוגל ומערבבים טוב שלא יהיו גושים. בקערה נפרדת מערבבים 2 ביצים, חצי כוס סוכר לבן, ו4 כפות שמן. מערבבים בין תערובת השוקולד לתערובת השניה. שופכים מעל הבצק שנאפה אפיה קצרה, ומכניסים לעוד אפיה של בערך 20 דק ב160 מעלות. אם רוצים ממש לשדרג אפשר להכין רוטב שוקולד מעל(ממיסים עוד חבילת שוקולד עם קצת ריצ), אפשר לשים מעל אגוזים, פקאנים, שוקולד מגורד, כן הלאה.
קינוח נוסף קל- ממיסים חבילת שוקולד, מערבבים עם כמה כפות חמאת בוטנים, מערבבים עם כוס של פצפצוי אורז, משטחים בתבנית. מעל שמים קצפת(ריצ עם פודינג וניל וסוכר), מקפיאים קצת, ואז מעל שמים עוד שכבה של שוקולד מומס עם חמאת בוטנים.
בעונת התותים- עוגת תפוזים שכבות עם תותים וקצפת. (מכינים פשוט בתבנית מרובעת עוגת תפוסים, חותכים באמצע, שמים קצפת בשכבה האמצעית,תותים פרוסים, את החצי השני של העוגה, ואז שוב קצפת ותותים).