בתגובה לדברים שנאמרו...פנאט2

לפני שאתם תוקפים  על רעיון

אם יש מישהו בתנועת אריאל שיש לו דעות שמאלניות  כיצד יש להתייחס אליו  כנ"ל שמי שהרב שלו הוא הרב שרלו (לא משהו נגד כבוד הרב) שאלה קיומית נא להגיב לא לתקוף בבקשה יש לי לב חלש

לא הבנתי את השאלה.שחר
הסבר עצמך בבקשה.
כיצדפנאט2

יש להתייחס לחניך\מדריך(למרות שלכל אחד זו תשובה אחרת אך בכלליות) שדעותיו נוגדות אאת הלך הרוח העכשוי(מיינסטרים) בחרידיות הלאומית\ציונות הדתית

זו זכותו.שחר

זכותו לחשוב את דיעותיו הוא.

מה שכן, א"א לאפשר מצב בו מדריך מטיף לחניכיו נגד חברה נפרדת או בעד גירוש יהודים. דבר כזה לא אפשרי.

וואלהפנאט2
ענית לי תודה
יש לי תחושה שאתה סתם מנסה לעורר פה פרובוקציות...דורותי

כמו כל מיני אנשים אחרים שנכנסים לפה בעילום שם ומנצלים את זה...

לא ברור מה אתה מנסה להגיד אבל ברור שאתה רוצה להתווכח פה עם כולם ולא משנה על מה!

אתה שם לב שאתה לא ברור, מצד אחד אתה אריאלניק, אבל יש לך נטיה גדולה מאד לבנ"ע ואתה חושב שכולנו צריכים לחכות אותם, מצד שני אתה בכלל שס"ניק. ולי נראה שאתה לא כל מה שכל גולש ממוצע פה כן! ז"א אתה זה הנסיון להתווכח גם כשאין על מה. אז קודם, שים לב שעם כל הנסיון לסתור את דעות חברי הפורום ולהגיד בהכל נגד, הדעות שלך כבר סותרות אחת את השניה, וגם תשים לב שאף אחד פה לא תוקף אותך, והתוקף היחיד זה אתה.

בבקשה אל תכתבי דבריםפנאט2

שאת לא יודעת לידיעתך אני מדריך בסניף ראשל"צ קוראים לי דניאל אדרי

בנוסף הייתי בשדרות,באופקים לא זכיתי להיות בגוש או בעמונה אז בבקשה לא לכתוב דברים שיכולים לפגוע

נ.ב אז מה אם אני שסני"ק לידיעתך גם עבדתי בש"ס ביום הבחירות(להפתעתך-יחד עם מדריך בבנ"ע)שסרט כתום עלי

אתה באמת מאמין בדרך של ש"ס?!?!?!?!ברבי
כןפנאט2
רק ש"ס לא היו בממשלת שרון (המפד"ל כן היו)
סליחה.....ברבי

א. ש"ס עכשיו עם אולמרט שזה בהרבה יותר גרוע..בעצם שתיהם לכלוך אחד גדול..

ב. עם כל הכבוד- ש"ס הולכים איפה שיש כסף!!!!!!!!!! ואל תגיד לי שזה לא נכון יש לכך יותר מידיי הוכחות בהסטוריה ואם תרצה אני יספק לך בשמחה...... אמנם הם עושים חסד.... וצדקה.... אבל יש בהם גם הרבה רע.... אני חושבת שהמפד"ל זה המפלגה שהכי נורמאלית בימים האלה...

סלחתי אבלפנאט2

תשמעי ש"ס הם המפלגה היחידה בממשלת שמאלמערט שלא מחויבים לתמוך בהתכנסות

אל תשפטי את ש"ס לפי אמת מידה של ימנים אלא לפי אמות מידה של חרדים\חרדלניקים ואז אולי תמצאי פתח לתמוך בהם

יש לי בעיה עם ש"ס מה אני יעשהברבי

תסכים איתי שכסף זה הדבר העיקרי שמוביל אותם..... עזוב את הקטע של הארץ... הדרכים שלהם להשיג דברים זה דרכים לא דרכים...... אני לא יכולה לתמוך במפלגה שהמייצגים שלה מושחתים..... מבין?

ש"ספנאט2
זו המפלגה היחידה שהרב קובע את דרכה לא המפלגה בוחרת לה רבנים (איזה רב שנראה לה - כמו המפד"ל איזה רב שנוח!!!!)
ש"ס = אוסלו =רצח יהודים ;מכאל 2 3
מפד"לפנאט2
מפד"ל=התנתקות=רצח יהודים מה שלא תגיד המפד"ל גרמה להתנתקות וש"ס התנגדה ולא היתה בממשלה למרות ששרון הפושע הציע להם הרבה כסף!!!!!!!!!!!!
חבוב- התחלנו ברגל ימין... בא לא נעבור לשטויותברבי
המפד"ל לא גרמו לשום התנתקות!!! מי שעשה את כל הפעילויות כדי למנוע היו המפד"ל ולא ש"ס שלך!!! חוץ מזבולון אורלב שממנו אני באמת מאוכזבת ואני בכלל לא מחשיב אותו כאחד שמבטא את האידיאולוגיה של המפד"ל.... חוצמזה הרשה לי לומר לך משו ששמעתי במו אזני מפי אלי ישי.. אז ככה. ראיינו אותו ברדיו קול חי... (שלא תגיד זה רדיו של דתיים כן?) ושאלו אותו מה עתו על כל מה שקרה בהנתקות והאם הוא יתמוך באולמרט... אז הוא אמר(ובמילים האלה באמת!!!) " אם כל הכבוד.... הערבים ואנחנו נושמים את אותו אויר... אין שום עניין שלא ניתן להם שטחים ונחיה זה לצד זה.... המדינה צריכה ללכת קדימה וש"ס תלך עם קדימה..." תגיד לי.. זה דברים של אדם שומר תורה ויודע מה זה ערך א"י???? תסלח לי אני ממש התאכזבתי.... בושה וחרפה לדבר ככה .. ועוד אדם חובש כיפה... על הפנים!!
אתפנאט2

הדברים האלה אני לא שמעתי(לשון הרע)

אני עוד זוכר את הסיסמאות "מפד"ל-מפלגה דבוקה לכיסאת"

וזה לא רק זבולון אורלב אלא גם שאול יהלום בעצם יותר קל לספור את אלא שלא עזבו את דקטטורת שרון(הרב לוי ואפי איתם) ושלא נשכח שהמפד"ל גרמה לא רק להתנתקות אלה גם לקיצוץ הקיצבאות האברכים(שאולי גם זה חשוב) העלימו עין ממכירת חזיר ומכירת חמץ!

אז בבקשה אולי ש"ס היא לא מפלגה ימנית נטו אלא גם (אולי בעיקר) מפלגה חברתית ויהודית אך גם צריך להסתכל על זה בצורה רחבה(ואני לא מתחמק)

תמיד להיות בשמחה (מקוה שלא נפגעת אמרתי תאמת)

בבקשהפנאט2
תיכנסי לאתר של ש"ס יש שם חלון שכתוב עליו "מסמך עקרונות" תקראי את הכל ותראי מה כתוב שמה על ההתישבות בכל חלקי א"י ושב תמדדי את ש"ס לפי אמות מידה של מפלגה חרדית ולא של מפלגה ימנית  
זה קצת בעיתי בשבילי....ברבי
בגלל שאני נגד החרדים אתה מבין??? אם אני ישפוט אותם לפי אמות מידה חרדיות אני בכלל יתעצבן עליהם...חוצמזה ממש לא נפגעתי אבל לפי דעתי זה קצת לא נכון..... המפד"ל ממש לא העלימו עין ממכירת חזיר.. מה זה הדברים האלה?? חוצמזה אני באמת שמעתי את הדברים האלה.. גם אני הייתי בשוק אבל זו מציאות.. וההוכחה הכי חיה לכך זה שש"ס עכשיו בממשלה לא?? את זה אפחד לא יכול להכחיש... חוצמזה עכשיו המפד"ל התאחדו עם האיחוד הלאומי והרוב המוחלט של האנשים שם עכשיו זה אנשים כומ אפי איתם והרב יצחק לוי אז עכשיו באמת אין סיבה שלא לתמוך בהם מצד הציבור שלנו... חוצמזה שיש בש"ס חוץ מענייני הארץ עוד כל מיני דברים שחורים לי מאוד.... אבל עזוב אין טעם לפרט זה סתם יהיה לשון הרע... (משהו שכבר עשינו אותו הרבה פה נראה לי..)
קצת אהבת ישראלפנאט2
מזה החרדים אינם יהודים  מזה השטות הזו גועל נפש
מה?????????ברבי
הלו!!! אני חס וחלילה לא אמרתי דבר כזה!!!! אין לי בעיה עם החרדים גם אני חושבת שצריך לאהוב את כל ישראל.. קודם כל דיברתי על ש"ס אל תשכח..... חוצמזה גם אם העברתי על החרדים ביקורת זה לא בגלל שאני שונאת אותם חלילה!!!!! אני רק חושבת שהדרך שלהם היא טעות זהו... אני לא יודעת מה איתך- אני ממש משוכנעת בצדקת הדרך שלי....
מה מה?פנאט2
את בעצמך כתבת שיש לך בעיה נגד החרדים, אם לא התכונת לזה אז תבהירי את עצמך (ולהזכיר המפד"ל לא התנגדו אלא נמנעו )
הבהרהברבי
יש לי בעיה נגד ש"ס בלבד לא נגד החרדים... בוודאי שאני לא מסכימה עם הדרך שלהם בכלל אבל אני אוהבת אותם...
רק אל תרצחי אותו...שחר

ויש לי השערה מדוייקת מה הסיפור של הבחור.

חוצמזה,  גם אם הוא פרובוקטור, אפשר לערוך איתו דיונים.

וואלה תודה אחיפנאט2
ואני לא פרובוקטור
חחחחחחחחח דורה הרגת אותייייייברבי
אחות שלו אני פשוט שרופה עלייך!!! ואגב- אני מסכימה עם כל מילה!!!!
אם לא שמתפנאט2
לב אני לא מנסה לחכות את בנ"ע אני פשוט אומר שבנ"ע עושים הרבה דברים טובים אבל אם היית שומעת שאני כ"כ מתנגד בהרבה דברים לבנ"ע אז בבקשה לא לכתוב דברים פוגעים(פשוט רציתי לעורר דיון שהיה בשבתסמינריון פרשת משפטים שלצערי נכחו בו רק כ30 מדריכים ורציתי להעלות את הנושא לדיון)וזה לא המקום לתקוף את דעותי הפוליטיות כפי שאמרתי יש לי לב חלש
לא היתה לי שום כוונה לפגוע, אז אם נפגעת- סליחה!דורותי

ולענייננו, אף אחד לא אמר שאתה לא בתנועת אריאל, אתה פשוט סותר את עצמך.

ואני חייבת להודות שלא יצא לי לראות הרבה אריאלניקים שהם ש"סניקים. ברור שאני לא ארדוף אותך בשל דעותיך הפוליטיות. אבל אני לא מבינה למה זה משהו שאתה נפגע אם דנים עליו, או שלא נעים לך לדבר עליו, לא יודעת מה איתך, אני בכל אופן מאד גאה בדעותי הפוליטיות, ואהיה מוכנה להתווכח איתך בכל רגע... אם אתה באמת מאמין באידיאולוגיה של ש"ס אז לא אמורה להיות לך בעיה באיזכור הנושא.

ובקשר לזה שעבדת בבחירות לש"ס, מה זה קשור?? יש הבדל גדול בין לעבוד בתשלום למפלגה מסויימת ובין להאמין באידיאולוגיה של מפלגה מסויימת! גם אני הייתי מצביעה לש"ס אם הם היו משלמים טוב ולא הייתי מתנדבת באותו יום לעמוד לטב. אבל אני בחיים לא אצביע ש"ס!

זה שני דברים שונים. ובגלל זה אני גם לא רואה קשר להזכרת ההוא מבנ"ע שגם עבד שם...

ובקשר ללב חלש, הצלחת לעלות חיוך על פני...

אני כןפנאט2
מאמין באידאולוגיה של ש"ס ולא בגלל הכסף
טוב, הצלחת להוכיח לי שאתה אכן רציני,דורותי

ולא בקטע של לעורר פרובוקציות...

בכל אופן, כפי שכבר אמרתי אני ממש לא מסכימה עם האידיאולוגיה של ש"ס אבל גם אין לי כח להתווכח על זה כי כבר היה על זה שירשור לא מזמן וזאת נראית לי סתם טחינת מים.

תשובהאנונימי (פותח)
מה ההבדל בדיוק בין אריאל לבנ"ע להזכירכם אריאל נפרדה מבנ"ע ולא בגלל דעות פולטיות אלא רק בגלל דעות של צניעות חוץ זה יש לנו את אותן דעות(או שככה לפחות צריך להיות)אני בבנ"ע אך איני מגנה על התנועה שלי בגלל שאני בא אלאר בגלל שעצם העובדה שאריאל ובנ"ע היו ביחד ונפרדו גם בגלל דעות שקשורות לצניעות בלי קשר לאידיאלים ולא לפוליטיקה ואם את רוצה לכי לשאול את הקומונר/ית שלך ותבדקו את זה או שאוליי תלך לשאול מישהו כמו אחראי של אריאל לאותו עיר שלך ותראו שאני צודקת
מיפנאט2

אומר שצריך להיות ממוצע כדי לגלוש פה, מה זה הגזענות הז

ש"סsaroosh

ב"ה                                      ה' הוא המלך!

פנאט-אף אחד לא אמר שאתה תוך בש"ס בגלל הכסף, אבל זה לא סותר את העובדה שש"ס מחליטה לתמוך בכדברים מסויימים או להימנע מהם בגלל הכסף. אני חושבת שזה דבר נורא-לתמוך בממשלת התכנסות רק אם מגדילים את קצבאות הילדים, למשל.

ד"א=אם כבר מדברים על זה, אז באמת יש לי שאלה לאפתורה-
מצד אחד-הרב עובדיה יוסף הוא רב גדול מאוד, ומצד שני, אני לא יודעת אם מותר להגיד את זה, אבל אני באמת חייבת לקבל על זה תשובה- לפעמים ההתנהלות שלו נראית קצת תמוהה- הוא מוציא פסק הלכה שמתיר לשבת בממשלת עקירה רק אם קצבאות הילדים יוגדלו. מה הקשר בכלל???? מה הולך פה? קונים פסקי הלכה??? זה משהו ממש לא ברור!

ד"א-ש"ס יושבת בממשלת ההתכנסות ומאפשרת את העקירה הבאה בעצם ישיבתה בה! היא תומכת בממשלת גירושים ועקירות!!!!!!

את פסדר?שרית

את שומעת מה שפיך מדבר על גדול ישראל?

מאיפה השטויות האלו שאת מביאה???

הרב עובדיה התיר לשס לשבת בממשלה רק בגלל הקצבאות?נראה לך שזה באמת השיקול היחיד????(מה עם נישואים אזרחיים,משרד הדתות,וכו')

ומה שאמרת-"שס מאפשרת את העקירה הבאה"-אז כדאי שתבררי ת'נתונים לפני שאת קופצת!בהסכם כניסה שלהם הם הודיעו כי אינם מחוייבים לתוכנית ההתכנסות!

שרית!!!!שלומית16

תפתחי את העיננים לא ראית מה היה בתקו' הגירוש???????? ש"ס היתה אחת מהמפלגות  שגרמה לתוכנית לעבור!!!!!

שימי לב תבדקי מה היה שם!!!!!

נחמד לך להפיל את הגרוש עליהם,אה?שרית

במה בידיוק הם גרמו לגירוש??

הרב עובדיה הוציא כרוזים ומודעות שנתלו בכל חור על כך שכל אחד צריך לפעול כנגד הגירוש!

ואם כבר נכנסת לעינין הזה-תזכירי לי מי ישבה בקואליציה הקודמת עם שינוי וליכוד..ולא פרשה אף בתקופת הגירוש כדי להפיל ת'ממשלה?

לא מפילה עליהם!שלומית16

נכון גם מפדל והליכוד גרמו לזה... אפאחד לצערי לא יצא נקי...

שטיותפנאט2
ש"ס היא המפלגה היחידה שלא היתה בממשלה והיצביעה נגד הגירוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תסלח לי אבל...ברבי
זה שהיא לא הייתה בממשלה זה בגלל שזה לא השתלם לה מבחינה כספית וזה ידוע!!!!!! חוץ מזה מה זה השטויות האלה???המפד"ל גם הצביעה נגד לא לסלף את העובדות בבקשה!!!!!!! יאללה תגידו לי איפה אתם חיים?? זה ברור שהדבר היחיד שמוביל את ש"ס זה כסף!!! אולי למטרות צדקה ולימוד תורה אבל בכל זאת!!! לא הכול עושים בשביל כסף!!!!!!
מאיפה הביטחון הזה שמה שמוביל את שס זה כסף?????????שרית

יש להם ערכים אחרים שמובילים אותם (יותר מהכסף)-תיהי בטוחה!

את כל הזמן אומרת:"זה ידוע"-תני הוכחות!

מה פתאום?!אנונימי (פותח)

וחוץ מזה מה אתם מתווכחים על מפלגות אנחנו עם אחד לא ??????????

וואי באמת כל הכבוד להם....ברבי
אההה... שרית... מספיק!!!!!!!!!!!! אני יבוא איתך יום חמישי לרבנית פלורה אבל מספיק לדבר שטויות כפרה!!!!!!!!!!!!! אז מה אם הם לא מחויבים??? זה כבר עושה אותם צדיקים??? הם לא היו צריכים להיכנס בכלל!!!
ברבישרית

אצלי אין תנאים!

ולמה שלא יכנסו לממשלה?מי ידאג לדת?את?

שרית-saroosh

לא אמרתי שכסף הוא הדבר היחיד שמניע את ש"ס, אבל זה דבר מאוד משפיע אצלם, ולדעתי הפסקים שהם מסתכמים עליהם כן נפסקים כתוצאה מכספים, ואף אחד לא חושב שהכספים האלה לא משמשים למטרות טובות!

וואי וואי..איך שאת מדברת באוויר..שרית

מאיפה את מביאה את הדברים האלו?פסקים שהם מסתמכים עליהם כתוצאה מכספים?????

את יודעת מה..לא אגיד לך להביא לי 5 פסקים כאלו..בתור התחלה תביאי 2 פסקים המוכרים לנו שהסתמכו על כספים..ואז נמשיך לדבר..

חמודה!שלומית16

קודם ברוגע ובשלווה..

תקששיבי זה דבר נפוץ ומפורסם שאם יבטיחו לש"ס כסף למוסדות שלהם הם יוותרו על העקרונות זה דבר שכבר קרה בעבר!!!! זה לא המצאה מוקרצת!!!!

מתוקה!שרית

אני רגועה!

לא נמאס לכם לחזור על זה שזה ידוע?????תביאו הוכחות.!

אני בחיים לא נתקלתי בתופעה הזאת!!

אין לי כחשלומית16

לחפש לך את כל הכתבות שנכתבו על זה אבל מן הסתם יש כאלה בערימות בINN.

לוידעת באיזה חברה הסתובבת בתקו' הגירוש אבל במקומות שאני הסתובבתי דיברו על זה בזעזוע עמוק..

משם כל הידע הרב בנושא.

שטויות!אנונימי (פותח)

אין שום הוכחות שש"ס נתנה את ידה לביצוע ההתנתקות!

דבר שני,גם אם ש"ס מוותרת על העקרונות שלה בשביל כסף,אז? מה לעשות שעמ"י זקוק לכסף שלהם עכשיו?

מי אם לא הם ידאגו למיליוני הנזקקים בארץ? אתם?

חוצמיזה מי אתם בכלל שתחלקו על גדול הדור? ש"ס נכנסה לממשלה בהוראתו של הרב עובדיה יוסף! אז אתם תבואו ותגידו שזה לא טוב,שזה צבוע?

מה בכלל המפלגה שלכם יכולה לעשות? בעצם אני אגיד לכם: לקנות צבע,שמן ואבנים ולהביא אותם לבחורי ישיבות שיזרקו על החיילים שלנו!

חחח.. פזית את ממש מצחיקה...עדי,
תכף גם תגידי לי שאנחנו היינו הפושעים בעמונה...
אני הייתי פעילה מאוד בדוכנים ובצמתים..שרית

אז מכאן את יכולה להבין עם איזה חבר'ה הסתובבתי...אצלנו לא הזכירו את שס בגרוש!!!

ועל איזה זעזוע את בידיוק מדברת?את יודעת שחברי מפלגת שס באו לג"ק בגירוש?זה לא שהם ישבו בבית רגל על רגל ולא ניסו לפעול!אז תפסיקי להוציא לעז לחינם!

אה..ואת  שמה לב שכל הזמן את משתמשת במושגים:זה ידוע..אני שמעתי את זה אצל הרבה אנשים..דיברו על זה המון..אנשים הזדעזעו..אבל לתת דוגמא ספיציפית אחת את לא יכולה?

אוווו שרית בחייאת!!!!!!!!!!!ברבי

אוקיי! רצית הוכחות- בבקשה!!!!

הוכחה מס' אחד- ש"ס שלך שאת כלכך אומרת שהם בעד הארץ, הסכימו בהסכם וואי לתת את חברון. ולמה??? כי הבטיחו להם כספים למוסדות שלהם!! תבדקי את זה אם את לא מאמינה!!!

הוכחה מס' שתיים- תגידי לי למה לעזעזל בכל המוסדות שלהם מחלקים לילדים ספרים חינם, עושים להם קייטנות שעולות הון תועפות אבל ההורים לא משלמים על זה גרוש?? לא תגידי הורים שאין להם כסף. הורים שיש להם!!(יש לי דוגמאות מקרובי משפחה שלי) מאיפה הכסף נראה לך אה??

הוכחה מס' שלוש- אולי את תכחישי אבל גם היום שהם נכנסו לממשלה זה בגלל כסף.... תגידי למטרות צדקה- נגיד... אבל זה עדיין בשביל כסף... יש לי עוד כמה הוכחות אבל אני מעדיפה להגיד לך אותם פנים אל פנים מותק...

שכחת לכתוב- מ.ש.לדורותי

יש לך עתיד בתורה עו"ד...חחח..מסכימה עם כל מילה...

שרית, מה יש לך לומר על זה..?

יש לי הרבה מה להגיד...שרית
אבל כשיהיה לי זמן.
באמתפנאט2

זה שיש הורים שיש להם כסף זה לא מראה נפוץ בציבור החרדי ספרים בחינם- לא עושים סלקציות למי יש כסף ולמי אין כסף

אוקקי

כסף!!!!!!!!!????????????פנאט2

האם כדי להציל יהודים מחרפת רעב זה נקרא להכנס בשביל כסף?

האם כדי להגביר את לימוד התורה בעמ"י זה  נקרא להכנס בשביל כסף?

ושוב ש"ס אינה מחוייבת לתמוך בהתכנסות(לתקפ"ץ)! וכמו שאמרתם הממשלה יכולה

לבצע ההתכנסות עם מרצ(היה לא תהיה) ואם הערבים(ימח שמם!) אז בזה שש"ס נכנסו הם הצילו בעצם את התורה

וכמו ששמעתי יש בתורה קצת יותר מא"י!!!!!(איני ממעיט בחשיבות א"י חס ושלום רק כתבתי את המציאות שלצערנו יש בציבור שלנו "א"י לא"י ע"פ א"י")ובא לציון גואל!!!!!!!!!!!!!!!!

תגובהפנאט2
להוכחה מס' 2 סליחה בשביל זה צריך כסף הקיטנות הם גם חלק מהפעילות של ש"ס בארץ אז בכל זאת זה לא כסף אלא גמילות חסדים
תסלח ליברבי
אבל זה ממש שחיתות לתת לאנשים שיש להם כסף טיסה בשמי הארץ חינם!!! זה שחיתות!!! תנו כסף לעניים לאנשים שבאמת צריכים את זה לא לאנשים שיכולים להרשות לעצמם ... ועוד מותרות כמו טיסה בשמי הארץ.. תעשה לי טובה!
סליחה??????פנאט2

קודם כל לא שמעתי על זה כלל

ואולי כדאי שתתיחסי למה שכתבתי בהודעה הקודמת

נ.ב יש לי דוד שהוא חבר בש"ס ובפעם האחרונה שראיתי אותו הוא לא נראה כמו מי שחזר מטיסה בשמי הארץ או בחופשה בקרביים (וגם אם מה שכתבת זה נכון אנ'לא מבין למה את כל הזמן הולכת לדברים הפחות טובים אם זה בגלל שיש לך משהו נגד "שחורים" אז את צריכה לטפל באהבת ישראל שלך שכנראה היא על הקנטים) 

יאווווווברבי
מה קשור שחורים?????? נראה לך שזה העניין??? השתגעת???? חבוב אני בעצמי ספרדיה זה ממש ממש ממש לא קשור ואני מאוד אוהבת את ישראל וזה ממש לא יפה שככה אתה מוציא עלי שם רע.. פשןט הבעתי ביקורת על מה שש"ס עושים וזה זכותי!!! לא אמרתי שאני לא אוהבת אותם.. חוצמזה מי שמדבר על אהבת ישראל..... ראיתי איך אתה דיברת על בני עקיבא ועל המפד"ל.... בדיוק על זה נאמר"קשוט עצמך ואח"כ קשוט אחרים"...... תרגיע!!!!!!!!!!
מחילה שנפגעתפנאט2
זו בכלל לא היתה הכוונה (ובנוגע למה שאמרת ע"ז שדברתי על בנ"ע זה שאני חולק על הדרך זה לא אומר שאני ח"ו שונאם)
סבבה....ברבי
זה בסדר לא נעלבתי... פשוט אני לא אוהבת שמוציאים את דברי מהקשרם.... אבל זה בסדר וסליחה גם אם פגעתי או סילפתי את דבריך... לא בכוונה...... יום טוב שיהיה לך!! 
איזה מן שאלה?אנונימי (פותח)

ברור שצריך להתייחס אליו כמו אל כל אחד....כל אחד והדעות שלו...מובן שצריך לנסות להסביר לו למה הדעות שלו לא צודקות....אבל בעדינות....

לכול המקנטריםפנאט2
על ש"ס הרב שר אליהו ישי הוריד את מחיר הלחם (אם זה לא "חשוב" ולא מצדיק את היותה של ש"ס בממשלת הכופרים איני יודע מה כן)
תשובהאנונימי (פותח)

כול עוד הוא יהודי מולא משנה דעותיו צריך לכבדם אך לנסות ולקרבו ...סיפור שקרה לי:

אני חניכת בנ"ע והיינו צריכים לצאת ועזור למתנחלים בניצן לקראת פסח שבאנו לפנות לחניך הוא אמר שהוא בעד ההתנתקות אך אמרנו לו שאין זה חשוב היכן עומדת דעתך ....לא משנה אם הוא שמאלני או ימני או חרדי או דתי או חסידי או חילוני צריך לקבל את כון בצורה שווה הרי לפני כמה שבועות ההאבלנו על מות תלמידיו של רבי עקיבא אשר מתו בגלל שנאת אחים ..

וגם אומרים ואהבת לרעיך כמוך הרי זה כלל גדול בתורה

ואם כול זה לא משכנע הרי אנו רוצים להביא לידי הגאולה השלמה אך איך נוכל להביא לידי הגאולה עם כול כך הרבה שנאת אחים? הרי בית המקדש נחרב בגלל זה...

אולי אתם תפסיקו להתווכחאנונימי (פותח)

כוווווווווווווווולנו יהודים ואחים אתם כנראה לא יודעים למה בית המקדש נחרב בגלל ש......

אתם כנראה יודעים ולכם עכשיותעשו מה שאתם חושבים אני חושבת שכדי שנבנה את בית המקדש אז תתחילו להיות קצת יותר ברו גע אם אתם כל כך רוצים להתווכח על זה....

בצדק שמעתם מה הילדה אמרה!?אנונימי (פותח)
אם לא אז כדי שתפתחו את העיניים ותראו
וואלה נכוןפנאט2 המשודרגאחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך