לפני שאתם תוקפים על רעיון
אם יש מישהו בתנועת אריאל שיש לו דעות שמאלניות כיצד יש להתייחס אליו כנ"ל שמי שהרב שלו הוא הרב שרלו (לא משהו נגד כבוד הרב) שאלה קיומית נא להגיב לא לתקוף בבקשה יש לי לב חלש
לפני שאתם תוקפים על רעיון
אם יש מישהו בתנועת אריאל שיש לו דעות שמאלניות כיצד יש להתייחס אליו כנ"ל שמי שהרב שלו הוא הרב שרלו (לא משהו נגד כבוד הרב) שאלה קיומית נא להגיב לא לתקוף בבקשה יש לי לב חלש
יש להתייחס לחניך\מדריך(למרות שלכל אחד זו תשובה אחרת אך בכלליות) שדעותיו נוגדות אאת הלך הרוח העכשוי(מיינסטרים) בחרידיות הלאומית\ציונות הדתית
זכותו לחשוב את דיעותיו הוא.
מה שכן, א"א לאפשר מצב בו מדריך מטיף לחניכיו נגד חברה נפרדת או בעד גירוש יהודים. דבר כזה לא אפשרי.
כמו כל מיני אנשים אחרים שנכנסים לפה בעילום שם ומנצלים את זה...
לא ברור מה אתה מנסה להגיד אבל ברור שאתה רוצה להתווכח פה עם כולם ולא משנה על מה!
אתה שם לב שאתה לא ברור, מצד אחד אתה אריאלניק, אבל יש לך נטיה גדולה מאד לבנ"ע ואתה חושב שכולנו צריכים לחכות אותם, מצד שני אתה בכלל שס"ניק. ולי נראה שאתה לא כל מה שכל גולש ממוצע פה כן! ז"א אתה זה הנסיון להתווכח גם כשאין על מה. אז קודם, שים לב שעם כל הנסיון לסתור את דעות חברי הפורום ולהגיד בהכל נגד, הדעות שלך כבר סותרות אחת את השניה, וגם תשים לב שאף אחד פה לא תוקף אותך, והתוקף היחיד זה אתה.
שאת לא יודעת לידיעתך אני מדריך בסניף ראשל"צ קוראים לי דניאל אדרי
בנוסף הייתי בשדרות,באופקים לא זכיתי להיות בגוש או בעמונה אז בבקשה לא לכתוב דברים שיכולים לפגוע
נ.ב אז מה אם אני שסני"ק לידיעתך גם עבדתי בש"ס ביום הבחירות(להפתעתך-יחד עם מדריך בבנ"ע)שסרט כתום עלי
א. ש"ס עכשיו עם אולמרט שזה בהרבה יותר גרוע..בעצם שתיהם לכלוך אחד גדול..
ב. עם כל הכבוד- ש"ס הולכים איפה שיש כסף!!!!!!!!!! ואל תגיד לי שזה לא נכון יש לכך יותר מידיי הוכחות בהסטוריה ואם תרצה אני יספק לך בשמחה...... אמנם הם עושים חסד.... וצדקה.... אבל יש בהם גם הרבה רע.... אני חושבת שהמפד"ל זה המפלגה שהכי נורמאלית בימים האלה...
תשמעי ש"ס הם המפלגה היחידה בממשלת שמאלמערט שלא מחויבים לתמוך בהתכנסות
אל תשפטי את ש"ס לפי אמת מידה של ימנים אלא לפי אמות מידה של חרדים\חרדלניקים ואז אולי תמצאי פתח לתמוך בהם
תסכים איתי שכסף זה הדבר העיקרי שמוביל אותם..... עזוב את הקטע של הארץ... הדרכים שלהם להשיג דברים זה דרכים לא דרכים...... אני לא יכולה לתמוך במפלגה שהמייצגים שלה מושחתים..... מבין?
הדברים האלה אני לא שמעתי(לשון הרע)
אני עוד זוכר את הסיסמאות "מפד"ל-מפלגה דבוקה לכיסאת"
וזה לא רק זבולון אורלב אלא גם שאול יהלום בעצם יותר קל לספור את אלא שלא עזבו את דקטטורת שרון(הרב לוי ואפי איתם) ושלא נשכח שהמפד"ל גרמה לא רק להתנתקות אלה גם לקיצוץ הקיצבאות האברכים(שאולי גם זה חשוב) העלימו עין ממכירת חזיר ומכירת חמץ!
אז בבקשה אולי ש"ס היא לא מפלגה ימנית נטו אלא גם (אולי בעיקר) מפלגה חברתית ויהודית אך גם צריך להסתכל על זה בצורה רחבה(ואני לא מתחמק)
תמיד להיות בשמחה
(מקוה שלא נפגעת אמרתי תאמת)
ויש לי השערה מדוייקת מה הסיפור של הבחור.
חוצמזה, גם אם הוא פרובוקטור, אפשר לערוך איתו דיונים.

ולענייננו, אף אחד לא אמר שאתה לא בתנועת אריאל, אתה פשוט סותר את עצמך.
ואני חייבת להודות שלא יצא לי לראות הרבה אריאלניקים שהם ש"סניקים. ברור שאני לא ארדוף אותך בשל דעותיך הפוליטיות. אבל אני לא מבינה למה זה משהו שאתה נפגע אם דנים עליו, או שלא נעים לך לדבר עליו, לא יודעת מה איתך, אני בכל אופן מאד גאה בדעותי הפוליטיות, ואהיה מוכנה להתווכח איתך בכל רגע...
אם אתה באמת מאמין באידיאולוגיה של ש"ס אז לא אמורה להיות לך בעיה באיזכור הנושא.
ובקשר לזה שעבדת בבחירות לש"ס, מה זה קשור?? יש הבדל גדול בין לעבוד בתשלום למפלגה מסויימת ובין להאמין באידיאולוגיה של מפלגה מסויימת! גם אני הייתי מצביעה לש"ס אם הם היו משלמים טוב ולא הייתי מתנדבת באותו יום לעמוד לטב. אבל אני בחיים לא אצביע ש"ס!
זה שני דברים שונים. ובגלל זה אני גם לא רואה קשר להזכרת ההוא מבנ"ע שגם עבד שם...
ובקשר ללב חלש, הצלחת לעלות חיוך על פני...
ולא בקטע של לעורר פרובוקציות...
בכל אופן, כפי שכבר אמרתי אני ממש לא מסכימה עם האידיאולוגיה של ש"ס אבל גם אין לי כח להתווכח על זה כי כבר היה על זה שירשור לא מזמן וזאת נראית לי סתם טחינת מים.
אומר שצריך להיות ממוצע כדי לגלוש פה, מה זה הגזענות הז
ב"ה ה' הוא המלך!
פנאט-אף אחד לא אמר שאתה תוך בש"ס בגלל הכסף, אבל זה לא סותר את העובדה שש"ס מחליטה לתמוך בכדברים מסויימים או להימנע מהם בגלל הכסף. אני חושבת שזה דבר נורא-לתמוך בממשלת התכנסות רק אם מגדילים את קצבאות הילדים, למשל.
ד"א=אם כבר מדברים על זה, אז באמת יש לי שאלה לאפתורה-
מצד אחד-הרב עובדיה יוסף הוא רב גדול מאוד, ומצד שני, אני לא יודעת אם מותר להגיד את זה, אבל אני באמת חייבת לקבל על זה תשובה- לפעמים ההתנהלות שלו נראית קצת תמוהה- הוא מוציא פסק הלכה שמתיר לשבת בממשלת עקירה רק אם קצבאות הילדים יוגדלו. מה הקשר בכלל???? מה הולך פה? קונים פסקי הלכה??? זה משהו ממש לא ברור!
ד"א-ש"ס יושבת בממשלת ההתכנסות ומאפשרת את העקירה הבאה בעצם ישיבתה בה! היא תומכת בממשלת גירושים ועקירות!!!!!!
את שומעת מה שפיך מדבר על גדול ישראל?
מאיפה השטויות האלו שאת מביאה???
הרב עובדיה התיר לשס לשבת בממשלה רק בגלל הקצבאות?נראה לך שזה באמת השיקול היחיד????(מה עם נישואים אזרחיים,משרד הדתות,וכו')
ומה שאמרת-"שס מאפשרת את העקירה הבאה"-אז כדאי שתבררי ת'נתונים לפני שאת קופצת!בהסכם כניסה שלהם הם הודיעו כי אינם מחוייבים לתוכנית ההתכנסות!
תפתחי את העיננים לא ראית מה היה בתקו' הגירוש???????? ש"ס היתה אחת מהמפלגות שגרמה לתוכנית לעבור!!!!!
שימי לב תבדקי מה היה שם!!!!!
במה בידיוק הם גרמו לגירוש??
הרב עובדיה הוציא כרוזים ומודעות שנתלו בכל חור על כך שכל אחד צריך לפעול כנגד הגירוש!
ואם כבר נכנסת לעינין הזה-תזכירי לי מי ישבה בקואליציה הקודמת עם שינוי וליכוד..ולא פרשה אף בתקופת הגירוש כדי להפיל ת'ממשלה?
נכון גם מפדל והליכוד גרמו לזה... אפאחד לצערי לא יצא נקי...
יש להם ערכים אחרים שמובילים אותם (יותר מהכסף)-תיהי בטוחה!
את כל הזמן אומרת:"זה ידוע"-תני הוכחות!
אצלי אין תנאים!
ולמה שלא יכנסו לממשלה?מי ידאג לדת?את?
לא אמרתי שכסף הוא הדבר היחיד שמניע את ש"ס, אבל זה דבר מאוד משפיע אצלם, ולדעתי הפסקים שהם מסתכמים עליהם כן נפסקים כתוצאה מכספים, ואף אחד לא חושב שהכספים האלה לא משמשים למטרות טובות!
מאיפה את מביאה את הדברים האלו?פסקים שהם מסתמכים עליהם כתוצאה מכספים?????
את יודעת מה..לא אגיד לך להביא לי 5 פסקים כאלו..בתור התחלה תביאי 2 פסקים המוכרים לנו שהסתמכו על כספים..ואז נמשיך לדבר..
קודם ברוגע ובשלווה..
תקששיבי זה דבר נפוץ ומפורסם שאם יבטיחו לש"ס כסף למוסדות שלהם הם יוותרו על העקרונות זה דבר שכבר קרה בעבר!!!! זה לא המצאה מוקרצת!!!!
אני רגועה!
לא נמאס לכם לחזור על זה שזה ידוע?????תביאו הוכחות.!
אני בחיים לא נתקלתי בתופעה הזאת!!
לחפש לך את כל הכתבות שנכתבו על זה אבל מן הסתם יש כאלה בערימות בINN.
לוידעת באיזה חברה הסתובבת בתקו' הגירוש אבל במקומות שאני הסתובבתי דיברו על זה בזעזוע עמוק..
משם כל הידע הרב בנושא.
אין שום הוכחות שש"ס נתנה את ידה לביצוע ההתנתקות!
דבר שני,גם אם ש"ס מוותרת על העקרונות שלה בשביל כסף,אז? מה לעשות שעמ"י זקוק לכסף שלהם עכשיו?
מי אם לא הם ידאגו למיליוני הנזקקים בארץ? אתם?
חוצמיזה מי אתם בכלל שתחלקו על גדול הדור? ש"ס נכנסה לממשלה בהוראתו של הרב עובדיה יוסף! אז אתם תבואו ותגידו שזה לא טוב,שזה צבוע?
מה בכלל המפלגה שלכם יכולה לעשות? בעצם אני אגיד לכם: לקנות צבע,שמן ואבנים ולהביא אותם לבחורי ישיבות שיזרקו על החיילים שלנו!
אז מכאן את יכולה להבין עם איזה חבר'ה הסתובבתי...אצלנו לא הזכירו את שס בגרוש!!!
ועל איזה זעזוע את בידיוק מדברת?את יודעת שחברי מפלגת שס באו לג"ק בגירוש?זה לא שהם ישבו בבית רגל על רגל ולא ניסו לפעול!אז תפסיקי להוציא לעז לחינם!
אה..ואת שמה לב שכל הזמן את משתמשת במושגים:זה ידוע..אני שמעתי את זה אצל הרבה אנשים..דיברו על זה המון..אנשים הזדעזעו..אבל לתת דוגמא ספיציפית אחת את לא יכולה?
אוקיי! רצית הוכחות- בבקשה!!!!
הוכחה מס' אחד- ש"ס שלך שאת כלכך אומרת שהם בעד הארץ, הסכימו בהסכם וואי לתת את חברון. ולמה??? כי הבטיחו להם כספים למוסדות שלהם!! תבדקי את זה אם את לא מאמינה!!!
הוכחה מס' שתיים- תגידי לי למה לעזעזל בכל המוסדות שלהם מחלקים לילדים ספרים חינם, עושים להם קייטנות שעולות הון תועפות אבל ההורים לא משלמים על זה גרוש?? לא תגידי הורים שאין להם כסף. הורים שיש להם!!(יש לי דוגמאות מקרובי משפחה שלי) מאיפה הכסף נראה לך אה??
הוכחה מס' שלוש- אולי את תכחישי אבל גם היום שהם נכנסו לממשלה זה בגלל כסף.... תגידי למטרות צדקה- נגיד... אבל זה עדיין בשביל כסף... יש לי עוד כמה הוכחות אבל אני מעדיפה להגיד לך אותם פנים אל פנים מותק...
יש לך עתיד בתורה עו"ד...חחח..מסכימה עם כל מילה...
שרית, מה יש לך לומר על זה..?
זה שיש הורים שיש להם כסף זה לא מראה נפוץ בציבור החרדי ספרים בחינם- לא עושים סלקציות למי יש כסף ולמי אין כסף
אוקקי
האם כדי להציל יהודים מחרפת רעב זה נקרא להכנס בשביל כסף?
האם כדי להגביר את לימוד התורה בעמ"י זה נקרא להכנס בשביל כסף?
ושוב ש"ס אינה מחוייבת לתמוך בהתכנסות(לתקפ"ץ)! וכמו שאמרתם הממשלה יכולה
לבצע ההתכנסות עם מרצ(היה לא תהיה) ואם הערבים(ימח שמם!) אז בזה שש"ס נכנסו הם הצילו בעצם את התורה
וכמו ששמעתי יש בתורה קצת יותר מא"י!!!!!(איני ממעיט בחשיבות א"י חס ושלום רק כתבתי את המציאות שלצערנו יש בציבור שלנו "א"י לא"י ע"פ א"י")ובא לציון גואל!!!!!!!!!!!!!!!!
קודם כל לא שמעתי על זה כלל
ואולי כדאי שתתיחסי למה שכתבתי בהודעה הקודמת
נ.ב יש לי דוד שהוא חבר בש"ס ובפעם האחרונה שראיתי אותו הוא לא נראה כמו מי שחזר מטיסה בשמי הארץ או בחופשה בקרביים (וגם אם מה שכתבת זה נכון אנ'לא מבין למה את כל הזמן הולכת לדברים הפחות טובים אם זה בגלל שיש לך משהו נגד "שחורים" אז את צריכה לטפל באהבת ישראל שלך שכנראה היא על הקנטים)

כול עוד הוא יהודי מולא משנה דעותיו צריך לכבדם אך לנסות ולקרבו ...סיפור שקרה לי:
אני חניכת בנ"ע והיינו צריכים לצאת ועזור למתנחלים בניצן לקראת פסח שבאנו לפנות לחניך הוא אמר שהוא בעד ההתנתקות אך אמרנו לו שאין זה חשוב היכן עומדת דעתך ....לא משנה אם הוא שמאלני או ימני או חרדי או דתי או חסידי או חילוני צריך לקבל את כון בצורה שווה הרי לפני כמה שבועות ההאבלנו על מות תלמידיו של רבי עקיבא אשר מתו בגלל שנאת אחים ..
וגם אומרים ואהבת לרעיך כמוך הרי זה כלל גדול בתורה
ואם כול זה לא משכנע הרי אנו רוצים להביא לידי הגאולה השלמה אך איך נוכל להביא לידי הגאולה עם כול כך הרבה שנאת אחים? הרי בית המקדש נחרב בגלל זה...
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
😜
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
מאוד
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
בואו נעשה מאגר פעולות