אם מישהו עשה לכן משהו דרך הערוץ או מישהו שמהערוץ השיג את פרטיכן והטריד אתכן, אנא פנו אלי. הכתובת היא או אני או רעות.
אני רוצה להסביר משהו-
במידה ואתן פונות אבל לא שולחות משהו שיוכיח את טענתכן אנו נוכל לצרף את זה ולחכות לתלונות נוספות. במידה ותשלחו הוכחה כלשהי הטיםול יהיה הרבה יותר מהיר ואפקטיבי.
אני מבינה שהרבה פעמים אתן מרגישות שזאת אשמתכן, שגם אתן הייתן לא בסדר, אבל אני רוצה להבהיר- זה לא משנה בכלל. אנחנו פה כדי להפוך את הפורום למקום בטוח יותר עבורכן. אנחנו לר שופטות, לא מאשימות, אנחנו מטפלות, זה כל מה שאנחנו עושות וזה באמת לא משנה מי התחיל. תבינו, כל מה שמשנה זה שמישהו גרם לכן תחושת אי נעימות, לפעמים גם גועל, וגם אם לא הצלחתן לעצור את זה, עדיין אנחנו צריכות לשמוע על זה. במידה ועוד מישהי תתלונן על אותו אדם, כבר תהיה לנו אינדיקציה מהעבר.
בבקשה מכן, אני מתחננת, אל תרגישו שאנחנו שופטות ואל תפחדו לשלוח לנו. אני מבינה שזה יכול להיות מביך לפעמים אבל זה יכול גם מאד לעזור לנו למנוע מדברים כאלה להימשך. אנחנו עושות כל שביכולתנו לגרום לכך שניקים כאלה לא יהיו פה, בבקשה תסמכו עלינו.
אני זמינה עבורכן במספר פלאפון ובמייל שאצרף כאן למטה. גם אם אני לא עונה כי אני בעבודה אני מבטיחה שאענה ברגע שאוכל. בבקשה פנו.
הפלאפון שלי: 054-7723514
המייל: gbck630@gmail.com
כל דבר הוא חשוב, כל דבר הוא משמעותי והכל כמובן נשמר בדיסקרטיות ושמכן לא יועבר לאף גורם. אנו עושות הכל כדי לשמור על פרטיותכן ושלומכן.
בברכת גלישה נעימה ובטוחה,
ענבל.
מרכיבה על סוסים באופן קבוע
)