כל הזמן טאק טאק טאק כאילו חח מה ?
דוגמה בסיסית אני רוצה משהו מאוד מאוד מתקשרת לאחרית אותך כבר שיבצתי אבוד לך!
מתקשרת לאחראי אחר אני כבר לא האחראי בסוף הוא כן נותן לכולם מה שהם רוצים ! ואז שאני חוזרת אליו הוא אומר אה אני כן האחראי בסוף שכחתי להגיד לך אבל זהו נגמר. כאילו ברצינות? אני התקשרתי לפני כולם
מה הקטע אני ביקשתי קודם! וזה כל כך חשוב לי! ואני יודעת שהוא שכח אבל בן אדם זה המשכורת שלי זהו. אין עבודה בקלות הלכה לה
זה רק דוגמא לכל דבר שפשוט נהרס לי נמאס לי
הולכת לרופא לא רוצה להביא לי הפניה חוזרת אחרי כמה חודשים רק שהוא רואה שרע לי באמת עכשיו מביא לי! מה לא יכולת לפני?? לא הבנתי סתם לגמור את הבנאדם?
באמת שכבר אין לי כוחות לצאת אני מאוד רוצה
אבל לא ככה !
לא מבינה את זה לפני שנה כל מה שרציתי זה לצאת
היום אני כל כך רחוקה משם
כאילו הרחיקו אותי משמיים
קודם כל בואי נהרוס לך דברים בסיסים !!!!!!
ואולי אם יהיה לך כוח בסוף תצאי..
כאילו בואי נהרוס לך את האמונה את העבודה את הבריאות את הכל נפגע באנשים שאת אוהבת כמובן איך לא
ואז נראה אם עדיין את אותה לצאת
אז הנה התשובה רוצה כן
לא יכולה פשוט לא יכולה באמת שנשברתי אין בי כוחות יותר ! אני לא מבינה את ה' אני אוהבת אותו למה הוא עושה לי את זה? אני באמת יודעת שהוא קיים שהוא טוב
זה בלתי אפשרי לנסות את הבנאדם בכל המישורים.!!
ובאמת אני מצטערת עבור אותו איש שלי כי אני כל-כך רחוקה משם אני רק צריכה דברים בסיסים וכרגע הוא לא נכלל בהם
למה? כי אני באמת מנסה לשרוד קודם כל.
אנשים שואלים אותי על הצעות... איזה הצעות נשמות תביאו לי קודם כל שלווה בסיסית. ודי לקנא אני רואה בנות שנאכלות בפנים שמציעים לי
מזה שווה בכלל מציעים לי משהו שלא יכול לקרות בכלל חח מה את נאכלת זה כמו להביא לבנאדם לשתות אבל הגרון שלו סתום.
לפחות תגידי תודה שהגרון שלך פתוח.
מי חושב בכלל על לשתות אולי בחלום.

. היום הילדים שלי שותפים נלווים לתגובה שלי)