יש פה גם גננות?הגברת מהירח

אני צריכה עצה.

התחלתי לעבוד בצהרון של גנים בתור מחליפה, לפעמים כגננת ולפעמים כסייעת. אין לי שום הכשרה כגננת, ואין לי מושג מה לעשות איתם. 

הלו"ז הוא שאני מגיעה ויש מפגש, ואז ארוחת צהריים, ואז זמן למשחק ולפעמים עוד מפגש קטן. ואין לי מושג מה לעשות בזמן המפגש!

מה אני אמורה ללמד אותם? איזה משחקים הם אוהבים? שירים?

ואיך אני יודעת שאני לא חוזרת בדיוק על אותו דבר שהגננת של הבוקר אמרה לפני שעתיים?

יש פה מישהו שיכול לתת לי "קורס גננות" על רגל אחת? כיוונים כלליים איך בנוי מפגש? מאגר של משחקים? 

אני עובדת בזמנים שונים עם כל הגילאים (5-3).

תודה

אני לא גננת ולא קרוב לזהנפשי תערוג
אבל אולי תנסי לספר להם סיפור
או לשחק משחק

ואם כבר סיפרו את הסיפור בבוקר זה דווקא מצויין
ילדים אוהבים לשמוע את אותו סיפור הרבה פעמים
יש לכם חוגים ?מענין
בצהרונים( ברעיון )יש חוגים .. לפחות פעמים בשבוע ובשאר הימים הגננת עושה את החוג .. קחי לך נושא שבועי, נגיד ראש השנה, אז שבוע אחד את "מלמדת " כרטיסי ברכה ושנה טובה .. שבוע אחכ סימני ראש השנה . עכשיו, כל יום בחוג אחר .. תבחרי לך חוגים לי התקציב שנותנים לך ולפי זה תעשי, יום אחד ציור, פלסטלינה, אפיה, יצירה, תלוי מה הרמה אצליכם מצפים שתעשי .. בהצלחה לך .
בהצלחה! אם עוד רלוונטי אז תקראיקוראתמתעניינתאחרונה
עקרונית הכי כיף- פשוט לפטפט איתם ולזרום איתם. מאפשר להם לשתף, כמו מבוגרים בחוויות והרגשות. נגיד את שואלת מי רוצה לספר לי משהו נעים שהיה לו היום?משהו טוב שהוא עשה? זה ממש טוב לילדים שתקשיבי להם. כמובן צריך להיות המבוגרת האחראית שבתמונה; לתת את ה"מיקרופון" כל פעם לילד אחר ולראות שזה לא משעמם את האחרים ולא ארוך מדי...
הייתי מכינה סיפור ברוח הימים או בנושא שאת בוחרת לדבר עליו (אפשר לבחור נושא שנתי כמו מידות טובות או להבדיל סופרים וספרים וכאלה או אקראית איך שאת יותר מתחברת) או אם ממש קשה לך- לבחור ילד מצטיין שיבחר ספר מספריית הגן.
בכיף אפשר לחזור על תכנים מהבוקר- טוב לילדים ובטוח יועבר על ידך אחרת מהגננת של הבוקר ויוסיף. רק שאם ילד אומר לך שהם כבר יודעים או מכירים אז תגיבי בשלווה- מצוין, תוכלו לעזור לי אם אשכח משהו. או "אז אתם ממש יכולים ללמד אותי..."
את גם יכולה לבחור ילד שכל יום הוא זה שיבחר נושא לשיחה ביניכם.
ברעיונות שכתבתי לך הבסיס הוא שתצליחי לשמור על מסגרת שיחה רגועה ומסודרת- כלומר, שמקשיבים אחד לשני, שיש אווירה נעימה, שלך יש סבלנות להקשיב וגם לילדים אחד לשני. אם לא, אז ממש עדיף שתקראי סיפור מספר. אפשר גם ספר ארוך עם סיפור בהמשכים...
יצא לי קצת ארוך, אם יש עוד שאלות אשמח לעזור
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך