סינדרלה זאת הזאת עם נעל זכוכית, נכון?
קיצור יפה שלי, כדי להקים משפחה את צריכה לקום על הרגליים, לנעול משהו בטיחותי יותר ובמקום לפזז באולמות נוצצים ולא לאכול מהבופה כדי לא להיראות חזירית חלילה, השם ישמור שיהיה לך תיאבון ותוכלי לחשוב בעצמך, במקום כל זה עדיף לך ללכת ללמוד מקצוע. תפרנסי את עצמך, תלמדי איך גם להחזיק במשרה מנהלית מכובדת וגם להיות אימא לשישה ילדים מוצלחים, תלכי לחוג תיאטרון שבועי ותרוצי כל יום ארבעים דקות, כך שאם חס וחלילה יום אחד תמצאי את עצמך לבד לפחות יהיה לך איך לשמור על הילדים שלך באותה רמת שביעות רצון, ולא תרגישי מבוזבזת ומיותרת.
אל תשכחי לוודא שיש לך חברות ומוזיקה טובה.
מה, את לא רוצה למצוא עבודה? את רוצה שרק בעלך יפרנס אותך??? את נורמלית?! אדם צריך שתהיה לו תעודה ביד! את לא רוצה להיות לכלוכית שעומדת במטבח כל היום ורואה רק את הילדים ואת חברות שלה!! את רוצה להיות מסוגלת להחליט על עצמך!!!
למה למען השם זה סותר?? את מי עוד יש לי לראות חוץ מהמשפחה והחברות שלי? זה לא שהוא הולך לעבוד כדי לפלרטט עם כל בחורה שניה שעוברת לידו! ואם הוא כן אז זו בעיה שלו ואני ככל הנראה לא התחתנתי איתו! אני אוהבת מאוד לבשל ולנקות ולחנך ילדים! אם אני אלמד משהו אי פעם זה משהו שכיף לי ללמוד אותו ולהתעסק בו! אני הכי פמיניסטית בארץ, אבל אין לי שום עניין לקחת מאף אחד את זכות הבחירה, והבחירה שלי היא לפעול בתוך הבית שלי! זה שאני לא עובדת לא אומר שמישהו יכול להחליט שהיום אני לא יוצאת מהבית או לא הולכת להיפגש עם חברה או מפסיקה לאכול שוקולד! די לפזר את המסר שכסף=בחירה!
כל הנ"ל לא אומר שלא אעבוד לעולם ו/או שאני לא חושבת שכסף זה דבר נהדר ו/או שהבנתם מה המשנה שלי בנושא, החיים יותר מורכבים מזה
- לקראת נישואין וזוגיות