אל תאמיני לו, הוא לא יבוא. הוא לא יבוא, סינדרלהריעות.
אם את סינדרלה, הוא לא יבוא כפרה, אנחנו לא במאה התשע עשרה.
סינדרלה זאת הזאת עם נעל זכוכית, נכון?
קיצור יפה שלי, כדי להקים משפחה את צריכה לקום על הרגליים, לנעול משהו בטיחותי יותר ובמקום לפזז באולמות נוצצים ולא לאכול מהבופה כדי לא להיראות חזירית חלילה, השם ישמור שיהיה לך תיאבון ותוכלי לחשוב בעצמך, במקום כל זה עדיף לך ללכת ללמוד מקצוע. תפרנסי את עצמך, תלמדי איך גם להחזיק במשרה מנהלית מכובדת וגם להיות אימא לשישה ילדים מוצלחים, תלכי לחוג תיאטרון שבועי ותרוצי כל יום ארבעים דקות, כך שאם חס וחלילה יום אחד תמצאי את עצמך לבד לפחות יהיה לך איך לשמור על הילדים שלך באותה רמת שביעות רצון, ולא תרגישי מבוזבזת ומיותרת.
אל תשכחי לוודא שיש לך חברות ומוזיקה טובה.
מה, את לא רוצה למצוא עבודה? את רוצה שרק בעלך יפרנס אותך??? את נורמלית?! אדם צריך שתהיה לו תעודה ביד! את לא רוצה להיות לכלוכית שעומדת במטבח כל היום ורואה רק את הילדים ואת חברות שלה!! את רוצה להיות מסוגלת להחליט על עצמך!!!

למה למען השם זה סותר?? את מי עוד יש לי לראות חוץ מהמשפחה והחברות שלי? זה לא שהוא הולך לעבוד כדי לפלרטט עם כל בחורה שניה שעוברת לידו! ואם הוא כן אז זו בעיה שלו ואני ככל הנראה לא התחתנתי איתו! אני אוהבת מאוד לבשל ולנקות ולחנך ילדים! אם אני אלמד משהו אי פעם זה משהו שכיף לי ללמוד אותו ולהתעסק בו! אני הכי פמיניסטית בארץ, אבל אין לי שום עניין לקחת מאף אחד את זכות הבחירה, והבחירה שלי היא לפעול בתוך הבית שלי! זה שאני לא עובדת לא אומר שמישהו יכול להחליט שהיום אני לא יוצאת מהבית או לא הולכת להיפגש עם חברה או מפסיקה לאכול שוקולד! די לפזר את המסר שכסף=בחירה!

כל הנ"ל לא אומר שלא אעבוד לעולם ו/או שאני לא חושבת שכסף זה דבר נהדר ו/או שהבנתם מה המשנה שלי בנושא, החיים יותר מורכבים מזה
אני סתם מיואשת מהחיים שליריעות.אחרונה
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי

אולי יעניין אותך