הפורום- לאריאלניקים בלבד?הדרדק
 סליחה, אני לא בטוח שאין בעיה של ל"ה לאחרים לקרוא את זה.

אתם יודעים שאני הייתי בפורום זמן מה, אני לא שמעתי שמועה ובאתי לזעוק על איך, גוועלד, יש פורום מעורב. השמועה אומרת שמהפורום יצאו כמה זוגות- יפה, כולם קראו את זה, גם אני. אבל אתמול שמעתי את זה- והתחלתי להבין; מהפורום הזה יצאו כמה חברויות. אני כולי מזועזע, לא יכול לחשוב על חברות- זה לא מסתדר(ולא רוצה לשמוע שמות!). יכול באמת להיות שזה לא נכון, אבל משהו אינו מרפה בי, ואולי, אולי זה נכון? נכון ניתן לומר שלאחר מעשה לצורך חתונה וכו', אבל האם זו באמת הדרך לילך בה? בגיל הזה "לצורך חתונה"? כן, אני יודע שאת כל החברויות בתנועה אפשר לספור על יד אחת ולהמשיך לשבח את המצב הטוב(באמת!) אבל אני עכשיו מתמקד בפחות טוב.
אני לא מאלה שזעקו שהמסר אסור, שהפורום אסור. אדרבא, אני מאמין שאני בין אלה שדיברו הכי הרבה במסר, ואיני מצטער על זה(למרות שיש איזה הודעה-שתיים שהייתי מעדיף, למפרע, לא לשלוח)- אבל היו לי את הגבולות שלי- לא לקחתי אף הודעה כאישית- הכל היה בעיני עניני, לא התחלתי לחשוב ולהרהר, פעם אחת הצחיקו אותי(כן כן, אותה הודעה שהייתי מעדיף לא לשלוח)- ועל זה הצטערתי יום למחרת, ומאוד כאב לי, ערב שלם זה לא הרפה ממני. הנושא של חברות לא עלתה על הפרק, לא הייתה הווא אמינה(לא עלתה על דעתי)- ואם היה לי החשש הכי קטן שלא יבינו אותי נכון, כשאירגנתי דברים, ויקחו אישית- סגרתי את הבאסטה ועזבתי את הרעיון, לא כי הרעיון היה שולי, כי הנזק יכל להיות כה גדול.

כבר איזה 3 שבועות שאני לא קורא הודעות בפורום- מסיבות אישיות. לעומת זאת אני כן כתב בלי לקרוא ומשתמש במסר- כי עוד רבתה הדברים שאני צריך לארגן שם. אבל אם זה המחיר, האם זה שווה? דיברתי עם מישהו על הדוג' אישית שלי. אני אומר לא לגלוש סתם, ולעומת זאת אני בפורום- נכון, אני לא גולש סתם, אני לא נכנס לאתר בלי לדעת בבירור שהוא כשר מכל הבחינות, משתמש בקישורים וכו' כדי לא להיכשל- אבל מהצד האם חניך שיודע שאני בפורום יודע את זה? גם אם אני אומר לו, האין זה גורם לו להרגיש שמותר- שאני מדבר ולא מקיים?

אני לא אומר שעכשיו צריכים לסגור ישר את הפורום, לסגור את המסר האישי- אבל הנוכל להקל ראש ברעיון? אני יודע את כל התועלות הבאמת מרובות בפורום, ואני יודע שפורום נפרד בעייתי יותר, ואם יש פורום הוא חייב להיות "מעורב", אבל מה המחיר שפתאום הכשרנו משהו באינטרנט? שפתאום, אבסורד ככל שזה ישמע, יש מדריכים שקוראים הגיגי מדריכות כל יום (ואני לא מדבר על זה שמדריך של"ע מכיר את אחות שלו המדריכה, ועוד מדבר איתה, איך נפלו גיבורים...) ולהפך. וזה יכול להיות בעייתי.

אני יודע שהלכתית אין לתנועה איסור-כי כך פסק רב התנועה שלנו. אבל, לאור התוצאות... האם ראוי? האם זו הדרך שלנו?

מכאן מגיעים לקטע העיקרי- איך דואגים שאותה תמימות שהייתה תישאר? איך גורמים שלא נוצרים בעיות? האם סגירת המסר- ואם כך אז נעשה זאת, עם כל הכאב של העשייה שלא תתבצע? האם בדרך שונה-(גיל מסויים לקריאת הודעות בפורום/מסר) אבל חייבים לגעת בנקודה זאת. אי אפשר לומר- אוך, עוד אחד שמתלונן- צריך לעשות שרשור רציני לבירור הנושא ואז גם אם יבואו המקטרגים אז יוכלו להתעלם- ופעמים שאתה מתעלם. אבל אחרי בירור עמוק-עצמי
אני יודע שלא ציפיתם, אב לבל לנו להתעלם מזה, עלינו לעשות את הבירור העמוק- ולקחת מסקנות אולי גם אם זה אומר לבקש ממשה שכל מיש יכול לכתוב בפורום של אריאל אז יהיו לו הגבלות מסויימות, אולי.

טוב....יוכי

בסיעתא דישמיא

וואו... זו לא הפעם הראשונה בזמן האחרון שאני שומעת את הדברים האלו, בפעם הראשונה ששמעתי אותם רציתי כבר לכתוב משו בפורום... החלטתי בסוף שלא.. אבל אם כבר פתחת על זה שרשור אני אגיד את כל מה שיש לי להגיד....

דבראשון... טוב נכון, רצות המון שמועות בתנועה שיש הרבה זוגות בפורום... אני לא חיה בסרט שאין סיכוי שזה נכון, אבל בעיקרון אני די מכירה את רוב האנשים בפורום... ודי יודעת מה הולך... ואני חושבת שרוב השמועות שרצות הן לא אמיתיות בכלל.. כן, בתור אחת שמפיצים גם עליה שמועות.. לוידעת... אני אישית בוחרת שלא להאמין (במיוחד אחרי שפעם אמרו לי שמות.. [כן.. כן.. פדיחה רצינית!] וגיליתי שזה לא נכון!) אז זהו... זה היה הדבר הראשון- לא כל שמועה ששומעים צריך להאמין לה! אבל... בוא נצא מנקודת הנחה שהשמועות האלו נכונות...

עכשיו, ישלי שאלה... הפורום הוא טוב בעיקרו נכון? רק יש בו משהו אחד שאפשר ליפול בו ולהיכשל. בשביל דבר אחד שווה ככה לבטל דבר כזה חשוב? ישלי משל שיכול די להמחיש את הקטע. קחו לדוג' מכונית- לכאורה זה נראה כלי יעיל ביותר, אפשר לנסוע ממקום למקום ללא מאמץ רב, וזה חוסך המונמון זמן! אבל.. כשמסתכלים מהפן השני- בכל חודש יש עשרות הרוגים ופצועים רק מתאונות הדרכים, ללא התחבורה היו לנו הרבה יותר אנשים חים עכשיו בעולם, לא עדיף לאסור את השימוש ברכבים בכלל? זה יכול לחסוך לנו הרבה צער ועגמת נפש! אבל פה בדיוק הנקודה, מי שלומד נכון, וטוב, ומציית לכל חוקי התנועה, בד"כ (אלא אם כן מישהו יכנס בו מאחורה...) יהיה פ'סדר, האדם צריך לדעת שכדי להוציא את הטוב מהכלי הזה, שיכול להיות כלי משחית הוא צריך לציית לכל החוקים.

ככה גם בפורום, אפשר להוציא ממנו המון, נוער עם אידאלים משותפים שדן בעניינים חשובים... (טוב נו.. לא תמיד, אכן גם פה יש מקום לשיפור.. בהחלט!) חבר'ה עם אידיאלים, והמונמון מוטיבציה לתת! יכולים לצאת מהפורום דברים עצומים! באמת, ואני לא חושבת שהדברים מתמצים בגרעיני חב"ב או טיול סליחות- שבאמת צריך לתת להם את הכבוד,אלא אפילו בדברים הקטנים, ויכוחים על דברים שאתה מאמין בהם, דיונים וכו', זה כן עושה לאדם משהו, כן בונה בו משהו! ומצד שני... יחד עם כל הדברים החשובים, הטובים והעצומים יש את הסיכוי לנפילה, אולי באמת נחליט לסגור את הפורום וזהו, יש יותר מדאי דברים רעים, חבל לנו אנחנו יכולים להיכשל, אם נסגור אותו נחסוך את כל הרע שיוצא ממנו לא? אבל בדיוק כמו במכונית, שיעורי הנהיגה שלנו, התיאוריה, הטסט, הכל זה בעצם החינוך שלנו, התורה שלנו, אם אדם לא ילך לפי דרך התורה הוא לא יגיע לשומקום, מי שלא יציית לחוקים ייפול בכל מקרה! זה לא משנה איפה הוא יהיה! כן כן... תתפלאו אפילו בחברה נפרדת. לכן בדיוק כולנו התחנכנו באידיאלים של התנועה, רובנו גדלנו עם התורה מאז שאנחנו קטנים, ורק אם נציית לה נוכל לשמור על החים שלנו!!!

לדעתי, סגירה של הפורום זו בריחה מהמציאות, ולא להשלות את עצמכם שזה פתרון. אם אנחנו הולכים בדרך הזו אנחנו צריכים להישאר תקועים כל היום בבית, בין הספרים.. (אולי לצאת רק כדי לעשות בגרויות....) כדי שחו"ח לא ניכשל. לא! בשביל מה קיבלנו את התורה???? בדיוק בשביל זה! שנדע איך להתנהג גם במקומות שקשה, שנדע להוציא רק את הטוב גם מהדברים שאנו עלולים להוציא מהם דברים רעים.

אם לא הייתי רואה שום תועלת בפורום או במסרישי, והם באמת היה מקומות של חטא, הייתי אומרת בלי לחשוב פעמיים לסגור אותם! אבל, בתור אחת שדי שורצת כאן... (כבר יותר מדאי זמן הייתי אומרת...) לוידעת, אפפעם לא החזקתי כל כך הרבה זמן באותו פורום / משו אחר בסגנון, משהו כאן יותר אמיתי, אני לוידעת אם אתם מבינים... כאן פשוט ה-כ-ל לפי התורה, כולם רוצים לעשות את מה שהכי אמיתי והכי נכון לעשות! כולם רוצים לרצות את הקב"ה. אני נבניתי מהפורום הזה, מהאנשים פה, שבאמת מדהימים! ואני חושבת שזה משהו שאי אפשר להשיג בשומקום אחר! קבוצה של אנשים שבאמת רוצה לעשות את הטוב בעייני הקב"ה, אם לא שמתם לב, המריבות הכי גדולות פה הן על ענייני הלכה! באמת!

קיצר... אני חושבת שלבטל / לסגור או כל דבר כזה זה באמת פתרון לא טוב, כמו שאמרתי, בריחה מהמציאות. מה שאנחנו באמת צריכים לעשות, זה אולי חשבון נפש עם עצמנו, איך באמת אנחנו הולכים בדיוק לפי ההוראות של הקב"ה? לפני כל דבר שאנחנו עושים, כל מסראישי שאנחנו שולחים, או כל דבר אחר, אנחנו צריכים לחשוב, וואלה? זה מה שהקב"ה רוצה שאני אעשה עכשיו או לא? זה יפיל אותי או שלא?... אם קו המחשבה הזה הוא מה שינחה אותנו בכל מהלך שאנחנו עושים, אולי לא נתדרדר ונגיע למצבים גרועים...

וניראלי באמת דבר נורא חשוב.... (וסורי אם אנשים פה נפגעים מזה...) באמת באמת שלא צריכים להיות חב"א בפורום... אני יודעת שיש כאלה שכן בוגרים וכו'... אבל תכל'ס רוב החבר'ה הקטנים נמצאים פה כדי להעביר תזמן... (לא שאנחנו תמיד מנצלים תזמן כאן), ובאמת שיגדלו קצת, ילמדו, ויבואו... (יווו איך אני חשה את עצמי אה?...) דווקא הם יכולים להיות אלו שיפלו, וכשיגדלו... יהיה קשה לעלות חזרה...

בצפיה לבנין אריאל ולתיקון עולם במלכות שדי

יוכי

מסיכמה אבל...אנונימי (פותח)

אני מסכימה עם שניכם...

נכון שהפורום בעיתי, ובתור תנועה שאחד מערכיה העיקריים זה נפרד, אז הפורום באמת קצת בעיתי.

אבל אני גם חושבת שלסגור את הפורום זה לא הפתרון.

ובטח שאם נעשה שאפשר להיכנס רק מגיל מסוים זה לא יפתור את הבעיה.

אולי החניכים לא יראו שהבנים מדברים עם בנות וההפך, אבל האם זה העיקר?!

הרי העיקר הוא שבאמת לא יהיו דיבורים כאלה, ולא שהחניכים לא יראו.

בכל מיקרה, באמת צריך לעשות חושבים וטוב שעלה הנושא לדיון

בהצלחה לנו...

לא דיברתייוכי
על זה שהחניכים לא יראו, התכוונתי שמסראישי זה דבר נגיש, וכמו שאנחנו יכולים ליפול, החניכים הקטנים יכולים לפול הרבה יותר מהר, ואח"כ קשה לקום.... ולכן עדיף למנוע מהם אתזה.... וברור שזה לא הפתרון היחיד.. אבל זה חלק מהדרך...
וואו יוכי דיברת ממש לעניין!דורותי

האמת שזאת נראה לי הפעם הראשונה שיש שירשור ארוך שאני קוראת את כולו מההתחלה עד הסוף (גם את שלך וגם את של דרדקי...) בקיצור, בהחלט נושא ששווה דיון.

בעיקרון אני ממש מסכימה עם יוכי, החכמה היא לדעת לנתב את עצמנו בצורה כשרה במקומות שהם לא מושלמים תמיד. הרי אפעם כלום לא יהיה ממש מושלם תמיד יהיו את החסרונות הקטנים, אבל אי אפשר לחסום את עצמנו בגלל זה, אלא צריך להתמודד! כל אחד באמת יעשה חשבון נפש עם עצמו, אני לא חושבת שישפה בעיה בעצם מהות הפורום, כי זה דבר טוב! אמנם נעשים בו לעיתים שימושים שהם לאו דווקא חיוביים לדעת ערכי התנועה, אבל בסדר, תמיד יש מה לשפר וזה כבר עניין של כל אחד עם עצמו.

בכל אופן, זאת לא עילה מספקת לסגירה הפורום.

לא מסכיםפנאט2
למרות שאין אני קובע האם צריך לסגור את הפורם כן צריך לדון על סגירת הפורום ו\או הפיכתו לנפרד
לא דיברתי על סגירת פורוםהדרדק
זה לא בריחה מהמציאות, אבל איני חושב ששייך.
דבר שני: הבעיה של חניכים קטנים זה לא רק זמן מבוזבז, זה לא סוג של זמן מבוזבז. זה גם שהם רואים שחור-לבן. מדריך אומר שאסור לראות טלויזיה, ואסור לגלוש. מצד שני- הוא נכנס לפורום- הוא לא מבין שהמדריך משתמש באמצעים שונים כדי לא להיכשל, הוא אומר המדריך עושה, אז למה לי אסור? (ותכלס, זה איך חניכים קטנים, בד"כ,  מגיבים [למרות שברחובות זה לא כך... ])
אני מכיר סניף(לא אריאל), שאני 99% שהסיבה להדרדרות בו היא בגלל דבר דומה. לא כי המדריכים עברו עבירה- המדריכים עשו משהו מורכב ליד חניכים והם המשיכו, לא דיבור עם בנות על דברים עיניניים אלא חלקם אף בדיחות- כי כך המוח של חניך עובד.
לא דיברתי על אסור ומותר- דברתי על ראוי וחינוכי או לא.
גם אניפנאט2

לא התכונתי לזה אך כמו שהצגת את הדברים אמרתי שיש מקום לדבר ברצינות ע"ד שכזה מחילה על שלא הוברתי על ידי עצמי

שכחתיהדרדק
אמרתי שאני לא יודע אם השמועות נכונות- אבל ביקשתי שידונו בנושא מהחשש- מ"לא טובה השמועה" שנשמעת.
מצטערת...יוכי

אני לא מטיפה לחניכות שלי לא להיות באינטרנט... ודגם לא מטיפה לא לראות טלויזיה, שוב, אני חושבת שכל דבר שאני אומרת להן שאסור להן לעשות אז גם לי אסור לעשות! אמנם בגיל קטן קצת לא כל כך מבינים את הרע שבכל מיני דברים ואולי בגלל זה עדיף להסביר למ כל מיני דברים הם רעים, אבל בכולופן, כמו שאני קיבלתי את הכלים שלי מהמדריכות שלי / ההורים שלי / עצמי איך לשמור על עצמי, לאיזה אתרים להיכנס ולאיזה לא, עם מי להתכתב ועם מי לא, ובעצם להוציא רק את החיובי מהדברים האלו, ככה גם אני רוצה שחניכות שלי יהיו!

לאפנאט2
הבנתי מה הקשר???????????
להרגיע..יוכי
אני מוכנה להסביר... הוא אמר שיש בעיה בזה שאנחנו מטיפים לחניכים לא להיות באינטרנט אבל אנחנו כן עושים אתזה.. מובן?...
אהההההההההפנאט2
הבנתי אבל מי מטיף בכלל זו לא הטפה אם כבר
אה?הדרדק
איך ניתן לכתוב אינטרנט וטלויזיה במשפט אחד?
בטלויזיה אין טוב בכלל- את המכשיר אני לא אכניס לביתי, איני נוגע בו (חוץ מלכבות אותו בהליכה לאחור וכו') ונגעל אני ממנו.
אינטרנט- לא כתבתי שאסור, גם לחניכים איני אומר שאסור- אבל הוא כן בעייתי, מאוד בעייתי. בבית, שיש לי אינטרנט, ובוטחני לבל אכשל אזי אני משתמש קצת לתועלת, לחניכים אני אומר אותו דבר, שינהגו בו דיני ייחוד, רק אם הקב"ה יכול להעיד עליהם לבל יכשלו וכו' אבל אין זה אומר שאכניסו לבית שלי. וגם אם אכניס זה יהיה עם הרבה מגבלות. וכך אני גם אומר לחניכים, ושידעו שגם "מורשת" וכו' אינם טובים. ושלא יבטחו בזה וישימו בו את אמונתם.
"כי רבים חללים הפילה ועצומים כל הרוגיה" רבים חללים הפילה- זה האינטרנט. ועצומים הרוגיה זה הטלויזיה.(ולדון בנושא תפתחי שרשור חדש- זה סטיה רצינית מדי)
ברח- אותיות בחר.
"בתחבולות תעשה לך מלחמה"- כן כן, סוג של בריחה.
כאמור- להמשך תפתחי שרשור חדש.
תסלח לי אבל....ברבי
לדעתי אנטרנט הרבה יותר גרוע מטלויזיה.... האנטרנט הגיע לרמות של סטיות שד' ישמור... אולי אתה מסתובב רק במקומות הנכונים אבל תאמין שאנטרנט יותר גרוע... אני רואה המון טלויזיה ואני גולשת הרבה באנטרנט.... 100% אנטרנט יותר גרוע... כל הכבוד לך שאתה לא יודע את זה אבל זה לא המציאות לצערינו...
מסכים עם הסתיגותפנאט2
נכון שהחרטאטנעט(אינטרנט) זה דבר טמא וגרוע מהטמבלביזיה אך את האינטרנט אפשר לחסום כי אם היינו אומרים שהאינטרנט הוא דבר בלי טוב כלל אז לא לפורום ולא לאתר חב"ב אין מקום
חחח ממש לא אמרתיברבי
שאנטרנט זה דבר לא טוב כלל ואתה בחיים לא תשמע אותי אומרת את זה. אני מאוד מעודדת אנטרנט ואפילו טלויזיה(אל תרצח אותי כבר מספיק הרגו אותי פה על זה) רק הדגשתי שזה לא נכון לומר שהאנטרנט פחות גרוע מהטלויזיה כי הוא באמת יותר גרוע ואני מכירה מקרוב מאוד את שתי הדברים.... חוצמזה גם בטלויזיה יש דברים טובים אני חייבת להגיד... צריך לדעת איפה להסתכל אבל יש לא יעזור!!
אזפנאט2

תחליטי... וחבל שלא קראת את כל דברי

הרי אם מזכירים אינטערנעט וטמבלויזיה צריך גם להזכיר עיתון

זכור לי שהתראינתי לידעות אחרונות בשנה שעברה בין הדברים שאמרתי(גם שאני מדריך באריאל) הזכרתי שהסניף נאבק על כל חלק מא"י ואנו"מתנגדים להתנתקות" והעיתון משום מה השמיט זאת

מסקנה אסור לנו להפסיק את האינטרנט או הטלביזיה ואפילו להפסיק לקרוא עיתון פשוט הציבור הד"ל עד החרד"ל צריך להקים רשת תקשורתית אחרת 

משתי סיבות אני לא אכנס לדיון הזההדרדק
הראשון- זה לא העיקר בשרשור- וזה רק הורס את הדיון העיקרי.
שנית (וחשוב)- אני חושב שאין זה ראוי וצנוע שבן ובת ידברו על זה. לא בפורום ולא בחיים האמיתיים. אני לא אתחיל לדבר מה יש בטלויזיה ומה יש באינטרנט.
אתם רוצים לדון בנושא- תפתחו שרשור אחר- וכבר כתבתי את גישתי בנושא.
צודק,פנאט2
מחילה
אלף סליחות... זה באמת היה מעשה שלא יעשה מצידי..... (ל"תברבי
מסכים עםפנאט2

כל מילה אתה צודק אסור לסמוך על היתרים שבמקומות כאלו ואחרים אין להם מקום

וכמו שאמר החתם סופר לתלמידיו "החמירו ואל תקלו"

אפורום- לא רק ;לאריאלניקיםמכאל 2 3
הוא לאפנאט2
התכון שרק לאריאלניקים מותר להכניס אלא-האם הפורום מתאים לאריאלניקים( אגב למרות שלא כתוב זה הפרום הרשמי של אריאל לא סתם פורום אלא - פורומא קדישא
מסכים במאה אחוז.אנונימי (פותח)
אולי שמישהו יעשה עצומה עז זה??
תשמע יאירפנאט2

באמת אתה לא צריך לדאוג אני אסביר גם למה- אתמול אחותי נכנסה לפורום של בנ"ע (היא מבנ"ע בעוה"ר) ושם (בהעדר מילה יותר צנועה) התחילו לדבר איתה(באישי) איתה כמה בנים ובמקרה אלו אותם אנשים מבנ"ע שרובצים אצלנו בפורום, הגעתי למסקנה שלא אנחנו גורמים לפורום להראות לא מתאים לאריאלניקים אלא כל המסתננים שנכנסים לכאן- אך לחסום אותם אי אפשר אם כן מה הגורם שנכנסים אלינו אנשים אשר לא שלמים בקדושתם כמו מדריכים\מדריכות באריאל גם את זה בדקתי ומצאתי שבפורומים של בנ"ע ועזרא אין כמעט אריאלניקים אך אצלנו בפורום יש ויש לצערנו מדריכים מבנ"ע

ומה הסיבה?-תשובה- השם של הפורום לעזא קוראים עזרא לבנ"ע קוראים בנ"ע ורק לאריאל קוראים "תורת חיים בעוז"

דבר שמסמן שזה לא רק הפורום של אריאל אלא של כל מי שהתורה בערך חייו מסקנה- מהפורום לדעתי לא יצאו שום חברויות והכל נגרם ע"י חדירתם של גורמים עוינים שבדיבוריהם גרמו לפורום שלנו לרדת מפורומא קדישא לפורום זול

לדעתי צריך לפנות למנהלים של האתר ולבקש מהם שגם לתנועת אריאל יש זכות שפורומה יקרא על שמה

מקוה שהרגעתי את כולם

וואו!שלומית16

אני ממש לא מסכימה עם זה שזה אנשים אחרים!!!!אנחנו לא צריכים להפיל אחריות על אחרים!

את האחריות אנחנו לוקחים עלינו עם כל הכובד שלה...ואנחנו כבר מתחילים בשבוע הקרוב בע"ה לעבוד על משו לשיפור המצב...

בשם ה' נעשה ונצליח ונשנה....בציפיה לבנין אריאל ולתיקון עולם במלכות שדי!

סליחה?פנאט2

לשפר את המצב צריך בכל מקרה ללא קשר לשמועות

אני רק הבהרתי שלא אנחנו אחראים למצב הזה (מסיבות שלא אפרט כאן) 

מעניין אותישלומית16
איך הגעת למסקנה הזו?ולמה אתה כ"כ בטוח בזה??????????
אני חושב שפירטתיפנאט2
בתגובה הקודמת(נא לקרוא יותר בעיון)
אני מציעפנאט2

שתבדקי בעצמך (ז"א תחזרי על שלבי הבדיקה שעשיתי ובטוחני שתגיעי לאותה תוצאה)

ושוב לא אמרתי שלא צריך לתקן המצב את צודקת, המצב צריך להתתקן(חפ"נ הבלעות עיצורים) ע"י חברי התנועה צריך

אך אני לא חושב שצריך להפיל האחריות בלעדית על חברי התנועה

וואוו תרגיע את עצמךאנונימי (פותח)
בני עקיבא זה ה-תנועה והיא ממש לא גרועה יותר טוב לדעתך שכמו בסניף אריאל אצלי בישוב שאחותי (רחמנא ליצלן באריאל) כל פעם שהיא רואה בן הולך הרחוב היא כולה מסמיקה ועוברת לצד השני זו קיצוניות וזו קיצוניות ושתהין לא טובות א-קיצר תרגיע!!!!
אםפנאט2
זו הרמה שאתה מגיב אז בכלל לא שוה לענות לך לך תלמד קצת ו"הייתם קדושים" של הרב יגאל אבן דנאן או "חסד נעוריך"(או משהו כזה) של הרב אבינר ואז תגיב(אני מקוה) ברצינות 
בונה....ברביאחרונה
לאן הגענו??? איך אתה יכול לדבר ככה על יהודים דתיים וכשרים בדיוק כמוך????"גורמים עוינים"???? אין לך בושה??? "מסתננים"??? תגיד לי מה זה פה?? מה הם דתיים כמוך??? איך אתה יכול לדבר ככה זה ממש לא בסדר!!! חוצמזה מי אמר לך שדווקא אלה שמבני עקיבא מסאבים את הפורום ומורידים את הרמה שלו??? מה זה צריך להיות??? תעדן את הדברים שלך זה ממש יכול להעליב!
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך