באמת יש שפעת החזירים במחנה??????t.s..
רוצים סטירה??!!?!אני באה מחרר!!!
מהההההלולוף
מי אמר לך את זה
חחחח.. שיר...tomerittal
תספר להם מה יש שם...
דבר ראשון- תרגעי.תפוזה 1
רוב האנשים שהחזירו הבייתה, אם לא כולם, החזירו אותם סתם כי הם לא הרגישו טוב, -ליתר ביטחון. מחשש לשפעת.. 

אם יש שפעת החניכות שלי לא יוצאות!!השם הוא המלך
ההורים הזהירו אותי קודם!!!
מקווה שאין!!
אויש, כפרגניסטים.אוריה שמחה
אתם יודעים כמה אנשים חולים בשפעת החזירים? מליונים. מתו קצת הרבה פחות ממליונים, אנשים שהיה להם סיבוכים גם ככה.. תורידו לחץ. ואם אתם לא רוצות שהחניכות שלכם יחזרו באמצע המחנה, אל תקחו אותם למרפאה פחחחח
אההה...מעניין למה 50 אנשים לא הרגישו טוב.....t.s..
תקשיבו,אני מתה מפחד לצאת לשם עם חניכות שלי...ולא אכפת לי שמלא אנשים חולים בזה...
מה עושים?????שבט זרעים..
טוב, אז תנו לי לענות ולהרגיע...מלמעלה אלוקים
אני הייתי אחד מהשלושה העיקריים שחזרו הביתה עקב חשש לשפעת החזירים, כיום אני מרגיש הרבה יותר טוב כמעט ובלי חום אבל עדיין מותש, הייתי אצל רופאה בצהוריים והיא שללה את זה שיש לי את שפעת החזירים!

בכל מקרה אני הולך להגיד לכם משהוא שאתם נראה לי לא אמורים לדעת- אחת מההנהלה הארצית התקשרה אלי היום ע"מ לברר האם יש לי שפעת בסוף או לא, היא התקשרה לכל אלו שהיה להם חשש ושלחו אותם הביתה ע"מ לבדוק האם היה את שפעת החזירים כי אם כן- אז הם סוגרים את המחנה... אמרתי לה שלא... אח"כ התקשרתי לבדוק מה קורה והיא אמרה שאצל כולם התשובה היא לא חוץ מאחד שאולי... בקיצור... כלום!
ההנהלה לקחה את הנושא מאוד ברצינות! הם כמעט וסגרו את המחנה לפני שעתיים בגלל השטות הזאת!!! והמרפאה מוכנה בצורה מצויינת לכל מה שבא ליד...

בכל מקרה הנה כמה הערות באמת חשובות שכדאי שתעבירו הלאה אם אתם/ן לא רוצים/ות להיות חולים/ות במחנה-
1. תשימו עדיפות מאוד גבוהה לעשיית צרכים בשטח ולא בשירותים. (כן אני יודע זה בעיקר לבנים.)
2. לא משנה איפה עשיתם את הצרכים או מה עשיתם כשאתם גומרים אתם ח-י-ב-י-ם לשטוף טוב טוב את הידיים עם סבון! מכל הצדדים, בין הציפוניים מעל לכף היד וכו'... דקה לפחות!
3. לשתות כמה שיותר! הכינרת תסתדר גם אם תשתו שתי ליטר יותר היום! שתייה מ-א-וד מ-א-ו-ד חשובה! רוב החולים שהחזירו התייבשו! לי אישית החדירו שתי אינפוזיות...
4. כאשר אתם לא מרגישים טוב קודם כל תשתו מיים, תנוחו, תוודאו שאכלתם טוב ושלא אכלתם משהוא מקולקל, תיידעו את המדריך/כה ורק אח"כ אחרי שעשיתם את הכל וזה לא עזר לכו למרפאה ותגידו להם את מה שיש לכם!
5. המרפאה זה המקום עם הכי הרבה מחלות שיש! שמה מתאספות כל המחלות ככה שאם הגוף שלכם חלש ובגלל זה הגעתם לשם אז יש סיכוי לא קטן שהוא יתפוס איזה ווירוס שיש באוויר... ולכן באמת עדיף שהמילה האחרונה תהייה המרפאה אלא אם זה כמובן כבר חצה גבול כלשהוא...
6. סתם כך שכל אחד/ת לא יכנס למרפאה יש להם שמה עומס לא קטן שהם גם ככה בקושי משתלטים עליו! ולכן ישנה עדיפות שכל המלווים והחברים קודם ישאלו האם אפשר להכנס ואז יכנסו!
7. בבקשה ממכם! לא להפחץ סתם דברים ולהלחיץ את החניכים על זה שיש משהוא עם שפעת החזירים! כי זה למעלה מ-90% לא נכון! וחוץ מלחץ, פניקה והרבה מאוד טלפונים של הורים מודאגים זה לא ייתן כלום! (במילים האחרות המחנה ממש יילך עם כולם יתחילו להגיד שיש חולים עם השפעת במרפאה!) נכון יש חשש! אבל ממש ממש אסור להגיד ולדבר על זה!

זהוא, זה כל מה שאני זוכר... ואני כבר ממש עייף אחרי הכל... אתמול הייתי החולה הכי מסוכן שהיה במחנה עם בידוד ואמבולנס, ו....
שלא נדע מצרות!
שיהיה מחנה מקסים! בל בעיות וחירפונים! שיר...
אני עם שיר!! tomerittal
שיר אתה לא באמת צריך לחלות בשפעתמיסטר דום
החזירים אתה גם ברגיל מתנהג כמו חזיר.... 
יוסף,נראה לי עכשיו אתה באמת מתחיל לעצבן ת'הנהלה...SIMI
חחח.... יקח לו זמן עד שהוא יצליח לעצבן אותי...מלמעלה אלוקים
וממתי אתה נחשב כהנהלה???SIMI
זה שהמצב שלך הוגדר כ"חשש לשפעת החזירים", לא נותן לך פריבילגיות מיוחדות...
אוווייי.... החששות האלה שהיו במחנה. התחילו להגזים!הודיה...=)
שמעו אין שפעתalezish
אבל יש ווירוס של שילשול והקאות!!!
כנראה הגולאנונימי (פותח)
כנראה הכול היה מאוכל שהתקלקלאנונימי (פותח)
חחח לזה אתה קורא אוכל?!?אפוש
בס"S
סתאאםם השנה ב"ה היה יחסית אוכל מעולה..
ארוחות בוקר שלטו!
"יום שישי אורז ושניצלים
ובשבת - אורז ושניצלים
יום ראשון -אורז ושניצלים
יום שני אורז ושניצלים
יום שלישי אורז ושניצלים
ויוםם רביעי- הפתעה-לחמניה וחביתה!"
לא סתם חביתה, עם מלפפון!תפוזה 1
סיבוך... שלא תדעי מצרות!מלמעלה אלוקים
אבל באמת שהייתי בטוח שדיברת בהקשר אלי... ואם לא אז סליחה...!
תפסיק לחואאוושש!!מיסטר דום
ואני יודע שבסופו של דבר כמו כל הזמן אני יצליח במשימה שלי וזה לעצבן אותך זה מטרה עם תמלוגים...;)
וסימי אם את לא יודעת ההנהלה כבר עצבנית עליי אש וממזמן...[בגלל מנהל פורום אחד חכם ובגלל שיצאתי נגדם בפומבי ובלי טאקט לידם...]
כן... באמת יש. אוף!שירה =)
אני חזרתי הביתה אבל להרגיע! זה לא שפעת החזירים!צעיר רענן
זה היה קילקול קיבה ..!! כנראה מהפסטרמות של יום שני ...
40 חזרו הביתה (אני יודע עד יום שני...)כ - 200 לא הרגישו טוב ... קצת פורפורציה במחנה היו כ 2000 חניכים !
כלומר 10 % חלו זה בטוח לא משהו מסוכן! אם כן היו סוגרים את המחנה .!!!! כשאני היתי במרפאה היו אנשי משרד
הבריאות!

כל הנתנונים אמיתים!!! הדקטור אמר לי ... גם יוסי ורדי - דיברנו בדרך חזור (כשלקחו אותי בכמה חברים שלי...)
10% זה מלא! מה איתך?!?!רחלקה
טוב חברים יקרים-מלכה=)
עכשיו כשכבר נגמר המחנה אני מתכבדת לספר לכם ששתי חברות שלי חזרו הביתה ויש להן בוודאות
שפעת החזירים!
אז צאו מהסרטים שלכם-זה באמת היה..
וחוץ מזה שזה לא יותר גרוע מכל שפעת אחרת רק אם זה מסתבך...
אה ושכחתי להזכיר שאני חולה! אבל זה שפעת של הקיבה ולא חזירים =)
רק לבנות היה שפעת חזירים!!!פורומיסט
לבנים היה רק חשש לשפעת חזירים ווירוס מטורף שהרבה נדבקו ממנו (כולל אני... בגלל שנכנסתי לשירותים הכימים ונדבקתי...)
כן באמת היו כמה שנדבקו..נקודת חן
ואיז תורים היו למרפאה...נראה לי שברנו שיא...אבל ב"ה אף חניכה שלי לא קרה לה כלום...
העיקר שחזרנו הביתה בשלום...
חברה שלי אמרה שנרשמו אתמול במחשבt.s..
130 חניכים!!!!!
שבאו למרפאה להיבדק=לא הרגישו טוב..t.s..
היו כאלו שבאמת חלו אם אני לא טועה...חיוכים

אבל באמת שנראה לי היה איזה קלקול קיבה, משהו כזה... כי חצי מהגיחחה קמה בבוקר יום שני והיה לה שלשולים...
ודרך אגב השירותים של החולים היו הכי נקיים במחנה, ואף אחד לא עשה שם כמעט... אז אני נכנסתי לשם ... אפילו שלא הייתי חולה ...=)

זה מסוכן!..את נורמאלית??t.s..
יש שם את כל החיידקים של החולים!
נורמלית, נורמלית... עדיין...=)חיוכים
מה את רוצה?! היום כל השירותים היו מטונפים, לגמרי!! אי אפשר היה להיכנס אליהם וזה היה נקי, אז נכנסתי...
[אם חשבת שישבתי על האסלה אז לא!! כל המחנה אני לא ישבתי בשירותים הכימיים... זה זוועה שם...]
איככ...באמת היה דוחה!t.s..
מסכנות חניכות שלי..
כן..נכון... זה לא הייתה התנגות חכמה במיוחד...נקודת חן
*התנהגותנקודת חן
חחח.... גמני עשיתי לפעמים בשירותים של החולים...~אורית~
אבל נראלי שאם הייתי נכנסת לשרותים האחרים באמת הייתי נעשית חולה...;)
חח.. "לרמב"ש יש שפעת חזירים, שפעת חזירים...&qאתיולה החתולה

חח..קרעו אותי בת ים שהסתובבו בכל המחנה עם מסכותרוצה להבין
ירוקות של רופאים על הפניים...
בת ים חולים עלייכם!!!! באמת!!!
הם באמת היו קרועות...אמ"ש בנשמה
בסוף היתה אצלם אחת שהתייבשה....
אהה... לכן הם שמו את זה?! לא הבנתי...חיוכים
כן... הרגו אותנו!! שייא המתאים!!שירה =)
חח מה לא היה לבת ים?פגזניקית גאה!אחרונה
הרגו אותי, איך הם היו לחוצות..
וזאתי עם המונו.
וכל המחנה הם בלחץ..
חח כששרנו "להגבורה פג"ז יש שפעת חזירים, טיניניניני שפעת חזירים.." אז הם כזה "מה? באמת?! דיי.. לא נכון.."
שעות צחקנו עליהם.
הם כאלה מתוקות.

ואז בסוף הוציאו חולצה שיש להם צרות אחרות, עלאק, שילכו לספר את זה למישו אחר ;)
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך