ואז הבריק במוחי רעיון. פטנט. זה הולך ככה.
אתה שוכב בסוף היום במיטה והופס.. עוד מחשבה כזו מתגנבת לתודעה. אז אתה פשוט אומר לעצמך, "למה שמישהי תרצה אותי? אני אגיד לך למה שמישהי תרצה אותי" ומעכשיו אתה משחק דמות של חבר שמספר לבחורה שאיתה אתה אמור לצאת, מה המיועד שלה (שזה אתה כמובן) עשה היום. תתחיל לפרט, מהבוקר ועד הערב. ובבקשה תשתדל להתמקד בדברים הטובים, במחשבות החיוביות, במה שאתה באמת שמח בו
תספר על החסד והנתינה, על לממוד התורה, על חיוך לחבר, על כוונה בברכה, על תפילה מעומק לב, על געגוע חרישי לבית. נסה לחשוב ולדמיין מה אותה בחורה מרגישה עכשיו? היא שמחה בהצעה? מרגישה שנפלה על מציאה? אני מניח שכן
נכון, זה לא אומר שאתה מתאים לכולן, וייתכן שייפרדו ממך שוב. אבל! זה אומר שיש בך טוב שלם, מכלול שיתאים מאוד למי שתרצה אותך כפי שאתה. שלם וטוב
אז אני כותב את הדברים בעיקר לעצמי. אחרי עוד פרידה לא נעימה. אחרי שפגשתי מישהי שחשבתי שהיא מתאימה לי בדיוק והיא חשבה אחרת. אבל הדברים מיועדים לכל מי שמרגיש, או מרגישה, בערב ראש השנה את החוסר הגדול. את החוסר בבית שמכיל ומקבל אותי עם היתרונות והחסרונות ובעיקר אוהב אותי. שלם. כפי שאני. כי זה אני.
השנה אתפלל על כל הרווקים והרווקות, על כל מי שמרגיש בשולחן החג יחד אבל גם לבד. ועל כל מי שמכיר מקרוב את הגעגוע הגדול שבוקע מתקיעת השופר.
שנה טובה ומבורכת לכולם!
תש"פ- תהא שנת פלא