הבת שלי החזיקה כדור, פעוט בן שנה ושבעה ראה אותה ופשוט חטף לה אותו, הבת שלי התחילה לבכות.
אמא שלו הייתה איתו ואמרה לו- אוי, אתה רוצה כדור? בא אני אביא לך... הלכה והביאה לו מהעגלה, והוא לא הסכים. ואז היא המשיכה לדבר בנחת עם מי שלידה- למה ילדים לא אוהבים את הצעצועים שלהם .. חיכיתי שתיקח לו את הכדור ותחזיר לבת שלי אבל לא היה כך, ולא היה לי נעים לחטוף לו בעצמי. אמרתי לבת שלי- זה שלך, תקחי את זה ממנו .. אבל היא המשיכה לבכות, בסוף אני אמרתי לאמא, אני מצטערת ומשכתי ממנו בכח (כמובן שהוא צרח בטירוף) והחזרתי לבת שלי.
ממש לא נעים לי שאני צריכה לחטוף לפעוט, למה אמא שלו לא עשתה את זה בעצמה? זה ממש עצבן אותי.
ובכלל, מה זה הקטע הזה שילדים חוטפים לילד אחר מהרחוב שהם בכלל לא מכירים אותו?! הילדים שלי בחיים לא חשבו בכלל לחטוף חפץ מהיד של מישהו ברחוב שלא קשור אליהם. לא משנה הגיל שלהם. תמיד שידרתי להם שמה שלא שייך לי לא לגעת בכלל. לא שאני באה להתפאר בילדי המחונכים, יש לנו עוד לאן להתקדם בעניין הגבולות, אבל זה קורה לי לא מעט שהילדים שלי עם שלוק ביד ופעוטות ברחוב רוצים לחטוף להם. זה משגע אותי! זה נראה לי מרב שמשדרים היום לילדים - אתה מלך, אתה נסיך, בכל לכבודך, הכל שלך... אז הם מרשים לעצמם הכל.
או שפשוט זה כן עניין של אופי וגיל? מה אתן אומרות?

בבקשה לא לרדת לפסים אישיים.