שלום חבר'ה מזמן לא ביקרתי כאן (לפחות לא בשם הזה)אנונימי (פותח)
רציתי להעלות דיון, מה דעתכם על מדריך בתנועת אריאל שנכשל ונפל, ויש לו חברה (גם היא מדריכה באריאל). הם לא מצליחים (או שהם לא רוצים) לנתק את הקשר ולשים אותו 'על אש קטנה'.

מה מדריך כזה צריך לעשות? האם הוא צריך לפרוש מההדרכה?
ומה זה אומר על התנועה? האם זה אומר שאנחנו תנועה של צבוּעים, כמו החזיר שפושט טלפיו לבחוץ ואומר כשר אני? או שמא נפילה של מדריך אחד אין בה כדי ללכלך על כל התנועה? מה דעתכם? 
אם הםלולוף
אם הם בגיל התארסות שיתארסו
ואם לא שיפרוש מההדרכהלולוף
>>SIMI
אם הוא כמו שציינת, מבין שזה נפילה, והוא מנסה לנתק את הקשר, אז שישאר בהדרכה.
זה שאנחנו מדריכים באריאל לא אומר שאנחנו לא בני אדם. לכל אחד יש נפילות.
גם אם בסופו של דבר הוא לא מצליח לנתק את הקשר, זה לא משנה. עצם זה שהוא רוצה, ומבין שזה לא בסדר, מוכיח שהוא כן שייך לתנועה.
בנוסף, (וכאן אני מתייחסת גם לשאלה האם זה מראה שהתנועה צבועה.)
כל העקרונות והערכים של התנועה, אתה באמת חושב שהמדריכים, בתור מייצגי/שליחי התנועה לחניכים, צריכים לקיים הכל?? אם היינו יכולים לקיים את כל מה שהתנועה מאמינה בו, לא אתה, לא אני ולא אף אחד אחר מהתנועה היה פה. היינו בעולם גבוה יותר, עולם אמיתי יותר.

אז למה כן יש את התנועה, ולמה כן בחנרנו בה??
כי אנחנו מאמינים באידיאלים שלה. אנחנו מאמינים בעקורונות שלה. ומנסים לקיים אותה. עצם זה, כבר לדעתי נותן לנו את השייכות אליה.
אם נפלנו, והיה לנו קשה, לא מוכיח שאנחנו לא טובים, וצריכים לפרוש,
זה רק מראה שעלינו לנסות עוד ועוד לדבוק במה בדרך שבה בחרנו ללכת.

(אם המדריך לא מבין שזאת נפילה, ושזה לא שייך, כמובן שכאן באמת יש בעיה וצריך אפילו לפרוש...)
לעניות דעתי (הקובעת?!)רחלקה
בעזהי"ת.

אענה על שאלותיך אחת לאחת:
מה מדריך כזה צריך לעשות? האם הוא צריך לפרוש מההדרכה?
לדעתי לא. במה שונה חברה מלא-להתפלל או מאי-קיום מצוות אחרות?? וברור שכולנו לא עושים את כל המצוות בשלמותן.
ומה זה אומר על התנועה? האם זה אומר שאנחנו תנועה של צבוּעים, כמו החזיר שפושט טלפיו לבחוץ ואומר כשר אני? או שמא נפילה של מדריך אחד אין בה כדי ללכלך על כל התנועה? מה דעתכם? 
תנועת אריאל היא תנועה של צבועים בלי קשר למקרה הספציפי שהבאת פה. (עיינו הפרדת המחנות, ועוד קלקולים רבים...).

כמובן שכל זה רק לדעתי.

מסכימה איתך^^חסה :)
לה"ו

אני לא חושבת שחברה זה חאט יש מקרים זה רע אבל זה לא חייב תמיד להיות לא טוב 

והתנועה שלנו באמת צבועה. 
תגידו, אתם דפוקים???SIMI
אני באמת לא מבינה אותכם!!!
אם אתם חושבים שהתנועה צבועה, זאת זכותכם, ואני לא הולכת לנסות לגרום לכם לחשוב אחרת,
אבל מה למען השם אתם עושים בה, אם היא צבועה??!!!!!
התנועה כמוסד- לא.רחלקה
בעזהי"ת.

אבל מה לעשות, וכל כלל מכיל בתוכו הרבה פרטים.
וכשהרבה מהפרטים פגומים, אפשר לומר שהכלל פגום.
מבינה?

אגב, מי אמר שאני חלק מהתנועה?
מישהו שמע שקראתי ענת? שאמרתי רחלקה??SIMI
אני לא.
את זאת שהכנסת ואתך בדבריי. לא אני.
אומר משו, לא?

חוצמזה, תקני אותי אם אני טועה, אבל עד כמה שאני זוכרת היית באריאל...
את הגבת לטיעון שלי.רחלקה
בעזהי"ת.

ואני לא מרגישה צבועה עם עצמי, אם לזה התכוונת.

הייתי חניכה באריאל, ממש ממקימות הסניף.
א-ב-ל
אני לא רואה את עצמי חלק מהתנועה.
אני חושבת שאפשר להיות חלק מהסניף, חלק מחב"ב (שמשום מה באריאל זאת סתם קבוצת חברות, ולא משהו בגדר של "תנועה" - שזזים ועושים. אבל לא נפתח את הנק' הזאת עכשיו.) ולא להיות חלק מהתנועה.
לדעתי,SIMI
ושוב,
אני לא פונה אלייך אישית,
מי שיש לו איזשהו קשר לתנועה,
שהוא יזם. לדג':
היה חניך/מדריך/קומונר/גרעין חב"ב וכו',
והוא לא רואה את עצמו כחלק מהתנועה, וחושב שהיא צבועה,
זה מעיד משהו עליו.

איך אתה יכול לפעול מתוך מקום שאתה לא מאמין בו? איך אתה יכול "לעשות", כדברייך, מתוך תנועה שהיא צבועה??

האם לא אתה הוא זה שקצת צבוע???
לא הבנתי אותך.רחלקה
בעזהי"ת.

וזו באמת בעיה קשה שיש הרבה אנשים צבועים.
אין לי מושג מה הפיתרון.
אולי עבודה עצמית של כל אחד עם עצמו. לא יודעת.
איזה מצחיקה!אפשר לתקן
את אומרת טענה שרוב האנשים בתנועה צבועים (או לפחות הרבה) אבל אין לך לזה שום ביסוס!
זה כמו שאני יגיד שרוב האנשים בתנועה אוהבים צבע כחול.,

דרך אגב-אם את לא בתנועה מה את עושה כאן?
>>>רחלקה
בעזהי"ת.

יש לי ביסוסים והוכחות ללנכונות הטענה, וישם עוד אנשים (אריאלניקים...) שמסכימים איתי., אבל אני לא רואה טעם לחפור (מה שאנחנו עושים כאן עכשיו. אהמ!!) בנושא הזה.
הנושא הזה טחון, וחפרנו אותו מכל הכיוונים כבר. וגם- אני בכלל לא מאמינה שויכוחים כאלה מועילים למשו חוץ מפריקת עצבים.

אני בוגרת של התנועה. יש לי ה-ר-ב-ה חברות בתנועה, ואכפת לי מהעם שלי ובפרט מהציבור אליו אני משתייכת.
חוצמזה שלמיטב ידיעתי הפורום הזה פתוח לכל גולש, אפילו לאלה שאינם רשומים באתר... אז מה את מתפלאת?!
זה יפה מאוד שכשאין לך מה להגיד את אומרת שזה חפירותאפשר לתקן
ולא הבנתי מה את מנסה להגיד בזה-אפשר לתקן
שאכפת לך מהעם שלך, בגלל זה את נכנסת לפורום?
וזה-אפשר לתקן
שאנשים מסכימים איתך לא אומר שזה נכון ולא אומר שזה ביסוס, אני צודקת?
סליחה שכתבתי במלא תתגובות, כל פעם נזכרתי בעוד...
ואני ישמח אם בכל זאת תגידי ביסוס אחד. לפעמים מותר לחפור, לא?
העולם לא יתהפף מחפירות!
נכון. לא הבאתי את זה כהוכחה,רחלקה
בעזהי"ת.

אלא רק כעוד נקודה שיש לשים לב אליה.

אין מטרה לכתוב כאן את הביסוס ולחפור על זה. אני פשוט לא מאמינה שזה יועיל.
ולחפור בעיקרון זה טוב
לא.רחלקה
בעזהי"ת.

בגלל שאכפת לי מהעם שלי אני מוחה על בעיית הצביעות של האריאלניקים ה"דוסים", שלכאורה אמורים להוות חוד החנית של העם.
מצד אחד את אומרת שיש צביעותהאריאלניקהנאמן
ומצד שני את לא מוכנה להביא דוגמא אחת (ראויה לשמה) לאותה צביעות.

וכמו שכבר כתבו פה שאם למישהו יש נפילות והוא מבין שזה לא טוב והוא מנסה להשתפר, האם בשל כך הוא יהפך לצבוע? אם כך כל יהודי הוא צבוע...
נשמע מדברייך:אפשר לתקן
1. בעיית האריאלניקיות היא בעית הבעיות של הציבור שלנו וצריך לעמול לפתור אותה.
2. רוב או לפחות הרבה מהאריאלניקים צבועים.
תגידי אם זה באמת נכון מבחינתך.
(אצלי אין כזה דבר "זה חופר אז מפסיקים" מבררים דברים עד הסוף!)
חוץ מזה שזה לשון הרע על תנועה שלימה-משה ר-
שזה הצביעות הכי גדולה(אחד שהיה בבני עקיבא)........
'ביסוסים והוכחות' אינם תופסים כאשר מדוברהאריאלניקהנאמן
באנשים פרטיים, שכשם שפרצופיהם שונים כך דעותיהם שונות.

ולפי צורת הדיבור שלך על התנועה מה שכתבת בחתימה שלך אפשר לומר גם עלייך...
בעיקרון אתה צודק.רחלקה
בעזהי"ת.

אבל כשהאנשים האלה מרכיבים כלל, הכלל נהיה בעייתי.

לא התיימרתי להיות נחמדה, ובמיוחד לא לך ובכל הקשור לנושא הזה.
ו-בוא לא נרד לפסים אישיים.
אם כן אין דבר אחד קדוש בעמ"יהאריאלניקהנאמן
הכל בעייתי כיוון שבכל דבר יש מישהו שבטח נפל באיזה משהו.

לפי דברייך עמ"י אין בו קדושה, שכן כמה מחללי שבת ישנם בעמ"י, וכו' וכד'...  ואעפ"כ כשעמ"י חטאו ה' אומר 'אהבתי אתכם אמר ה'', ולפי דברייך אם כן אין לדבר סוף וה' היה צריך לומר 'זנחתי אתכם אמר ה'' ח"ו!
כללו של דבר שבעניינים כאלו הרבה פעמים קוב"ה ליבא בעי, ואם אנו שואפים לקדושה אע"פ שיש נפילות, אך המטרה שלנו הינה גבוהה ה' מתחשב בזה, ובודאי שאין אנו הופכים לצבועים בשביל כך...
בטח שיש!רחלקה
בעזהי"ת.

יש הבדל מהותי בין "נפילה" לבין "צביעות".
נפילה -  כשאדם חוטא, יודע שהוא חוטא ומנסה להתנער מהחטא.
צביעות- זה לומר משהו אחד ולעשות משהו אחר. (במקרה דנן- לומר "אני דוס", להראות דוס, ותכל'ס לדבר עם בנות חופשי וכו').

נכון, זה נשמע מאוד דומה, אבל צריך לעמוד על ההבדלים.

יכול להיות שאותו בחור (מההודעה המקורית, זוכרים?) באמת בגדר"נופל", לא יודעת. אני מדברת על חלק לא קטן מציבור האריאלניקים.

והלוואי שאני טועה.
אין לי שום עניין להשמיץ את התנועה שפעם הייתי חברה בה.
אדרבה, אני אשמח לראות אותה מתפתחת לכיוונים חיוביים...
ובכל זאת את כותבת שרוב המדריכיםהאריאלניקהנאמן
הם צבועים - בלי להכיר אותם.
וגם אם הם כן נופלים בזה - מי נתן לך את הרשות לקבוע שהם בדרגה של צבועים? אולי הם בדרגה של נופלים. מי את שתקבעי על פי מה שאת חושבת שראית, סטיגמה על תנועה שלמה?
דניאל, תדייק.רחלקה
בעזהי"ת.

כתבתי שהרבה מהמדריכים צבועים, ולא רוב מהמדריכים צבועים.
ויש הבדל מהותי.

שוב, יש הבדל בין נפילה לבין צביעות, וכבר כתבתי את זה קצת יותר למטה בשירשור הנוכחי.
אני לא הוצאתי הסטיגמה על תנועה שלמה, סה"כ אמרתי את דעתי.
ומה קפצתם כולכם?! כנראה שאתם מבינים יפה מאוד שזה נכון...
נו נו לאט לאט ובטוחהאריאלניקהנאמן
את חוזרת ממה שכתבת בחריפות לעיל, ועדיין לומר שהרבה מדריכים צבועים, בלי להכיר אותם טוב אזי זהו שקר והוצאת שם רע (ואם את מכירה אותם כל כך טוב אולי את היא הצבועה שמדברת עם בנים, שאל"כ מאיפה לך כל כך הרבה מידע מדומה על מצבם הרוחני, או שאת פשוט בודה דברים מליבך...) ועדיין מי מינה אותך לומרה שאותם הרבה מדריכים שלדעתך הם צבועים, מי אמר לך שהם באמת צבועים (אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו, אני מניח שלא שמעת על זה)

או והנה סוף סוף כתבת את ההוכחה היחידה שיש לך, 'מזה שקפצנו כולנו (איפה 'כלנו' אני רואה בדיוק 3 מגיבים על דברייך) זה אומר שדברייך נכונים', זאת אולי ההוכחה... הכי חסרת ביסוס ששמעתי אי פעם בחיי. וזה גם מה שאומר שאין לך הוכחות רציניות אחרות. את מבינה איך את מוכיחה את הדברים שלך, מזה שאני פה אומר את האמת כנגד דברייך את מוכיחה לפי זה שאני משקר... פששש ממש שפע השכל בהתגלמותו...
 אני לא אומר שאין בכלל באריאל מצבים כאלה, אני אומר או שהם מוגדרים כנופלים ולא כצבועים, או שהם פורשים מההדרכה (הכרתי מישהו כזה, ובגלל זה הוא לא צבוע שכן הוא מבין שזה לא מתאים אז הוא הינח את החת"ת והלך לו) 
אני חוזרת בי רק על ביטוי אחד שאמרתי:רחלקה
בעזהי"ת.

"תנועת אריאל היא תנועה של צבועים".
זה הכל.

מעבר לזה דייקתי בכל מילה בהדעות שלי.

ובזה חתמתי את הדיון המפגר הזה.
היו שלום.
ואם כן אין לך שום טענההאריאלניקהנאמן
על התנועה, מפני שכל הטענות שלך סובבות סביב המחשבה שתנועתינו תנועה של צבועים...

אוך איתך.רחלקה
בעזהי"ת.

הטענה המרכזית שלי הייתה שיש הרבה צבועים בתנועה.
התנועה היא לא תנועה של צבועים, ולא רובה צבוע.
לחזור על זה שוב?!?!?!?!?

אני חוזר על מה שכתבתי למטה על צביעות:*^שלמה-בת-ים^*
"לפי הדברים האמורים לעיל- כל היהודים צבועים! כוווווולם!
תגידו זה נשמע לכם נכון? לא, אני בטוח שלא, אם אדם נפל, ויודע שזו נפילה, ויש בו איזשהוא רצון לתקן, הוא לא צבוע!
כן כן, אני שתיפקדתי כקומונר בסניף דיי גדול, וכמדריך שבט עם הרבה חניכים, הדרכתי כל הזמן לדרך טובה: אהבת חברים, תפילה, זהירות בדרכים, לימוד תורה, דיבור יפה, מקדש, ווגם בנושא צניעות---- לא היה נושא מפה שאני מושלם בו אם בכלל!"

אני בטוח שאין לנו הרבה צבועים בתנועה! אם יש, הם מעטים. נקודה.

בכל מקום ישנם צבועיםהאריאלניקהנאמן
זה לא דבר שיש רק באריאל, אז אם זאת טענתך, הרי שטענתך הינה - כלום. שכן אי אפשר לבוא לתנועה בטענה שהיא לא יותר גרועה מאחרים.
ואם כבר אפשר לומר די בודאות שאצלנו ישנם פחות צבועים מאשר במקומות אחרים. וכל עוד לא הבאת הוכחות לדברייך 'שישנם הרבה צבועים בתנועה' אין לדברייך שום בסיס ושחר.
ומאיפה לך שיש הרבה צבועים בתנועה, מי אמר לך דבר זה? האם את מכירה כ"כ מדריכים כדי שתוכלי לומר דבר כל כך לא נכון וכל כך חסר אמת? 
לעניות דעתי (כן - הקובעת)האריאלניקהנאמן
הוצאת פה שם רע על ציבור שלם מעמ"י (מעניין שכשמדברים על בנ"ע אתם נזהרים מאוד, אך כשמדברים על אריאל כאילו כל הגדרות נפרצו ומותר לומר כל דבר...) לומר כדברייך שתנועת אריאל היא תנועה של צבועים זה הוצאת שם רע גמור!

אני זכיתי להיות בתפקיד מסוים (מבעלי הגרופ) בתנועה, והרשי לי לומר שיש לי הבנה יותר טובה מאשר לך מה קורה במסדרונות ההנא"ר. (אני יודע שאין לך טענות אמיתיות אז גם אם אני אוכיח לך שמה שאמרת והדוגמא שהבאת הינה לא קשורה למקרה דנן, ולמציאות בכלל, אך אכתוב בכל מקרה שלא יהיה פתחון פה למיזרוחניקים.) בקשר להפרדת המחנות התנועה (גם ההנא"ר וגם הציבור) רוצה לעשות את המחנה בשני מקומות נפרדים, אך, (ולמי שלא היה בהנא"ר יהיה קשה להבין זאת), מה לעשות וארגון דבר כזה דורש כסף, המון כסף, ומשרד החינוך אינו נותן לנו מספיק כסף כדי שנוכל לעשות שני מחנות נפרדים.

וזוהי גופא השאלה, בגלל אנשים כמו אותו מדריך האם זה מקלקל את כל התנועה.
רק תפילה אשאבן המלך
אף אחד לא אמר שכל התנועה צבועה.רחלקה
בעזהי"ת.

אבל נאמר פה שחלק נכבד מהתנועה צבוע.
ואני חושבת שדיברנו על ציבור המדריכים (ה"עמך"), ולא על "בעלי הגרופ", כלשונך.

בקשר ללשום הרע- יכול להיות שאתה צודק. בכל מקרה- ברור שנזהר יותר על בני עקיבא, מאשר על אריאל! בדיוק כמו שלאדם יהיה יותר קל לומר "אני מטומטם", מאשר לומר על חברו "אתה מטומטם".........

ולגבי הטיעון ש"אין כסף אז המחנות באותו מיקום"------
אני מזה לא מסכימה.
אין כסף?! אל תעשו מחנה. תעשו מחנה במתכונת מצומצמת. לא חסרים פתרונות.
ככה לנטוש את הערכים שלנו (צניעות והפרדה)?!?! הלוווווו!
טוב אז קודם כלהאריאלניקהנאמן
את חוזרת ממה שאמרת שכל התנועה צבועה, זו כבר התקדמות. וגם לומר שרוב המדריכים צבועים, בלי להכיר את רוב המדריכים (אני מכיר הרבה יותר מדריכים ממך, ולא ראיתי כמעט אצל אף אחד בעיית צביעות יותר ממה שנמצאת אצל שאר הציבור שאינו באריאל.) וכוונתי שאני כבעל גרופ הזדמן לי להכיר המון מדריכים וקומונרים, ותתפלאי שרובם אנשי עליה ומעלה.

זו כבר שאלה לרבני התנועה, דבר שאולי יהיה קשה לך להבין, שבהלכה יש כמה דרגות, יש דבר שהוא איסור גמור, (בעניין המחנות - כמו המחנות של חלק מהתנועות הדתיות, ןפשוט שה"ה אצל החילוניים), ויש דבר שעדיף שהמצב היה אחרת, אך אין זה איסור כלל, ולענ"ד זהו המצב באריאל, הרי המחנות אינם מעורבים, הבנים אינם רואים את הבנות, המסלולים מסלולים שונים, הרי ש'איסור גמור' אין כאן, ובדבר כזה יש מקום להתחשב האם יש ביכולתה הכספית של התנועה לעשות כן אם לאו. כמובן שיהיה לך קשה להבין שיש חילוק בין דבר שהוא 'איסור גמור' לדבר ש'עדיף שיהיה אחרת' אך מה לעשות שזו המציאות, ואת מוזמנת לפנות לרבני התנועה ולשאול אותם על כך. (מיהם רבני התנועה? התקשרי להנא"ר או ליוסי ותשאלי אותו ותבררי, אך עדיין אני חושב שלא תעשי כך, כיוון שהרבה יותר קל לעשות מה שאת עושה, דהיינו; לתקוע את הראש בחול ולצעוק על כולם 'צבועים' ללא סיבה.
שתיקה כהודאה...האריאלניקהנאמן
אני לא חוזרת בי.רחלקה
בעזהי"ת.

לא אמרתי שכל התנועה צבועה, ולא אמרתי שרוב מהמדריכים צבועים. שים לב, ואל תסלף את דבריי בבקשה.

טיעון חלש. ממש חלש.
אנחנו דוסים, ושואפים לקיים את התורה על כל מצוותיה ודקדוקיה, נכון?!
אז למה לא "להחמיר"?
ברור שאין פה איסור גמור, אבל יש פה רוח ההלכה. והיא לא עז.

לגבי רבני התנועה------
בזמנו, כשהייתי שבט מעפילים-הרא"ה, במוצ"ש ארגון הסניף רצה לקיים את הצעדה המסורתית עם הלפידים והמורל עד למקום ההופעות, דבר שפשיטא לכולי עלמא שאינו צנוע!
דיברתי עם הקומו' דאז, אך ללא הצלחה. ההיא טענה שקיבלה אישור מהמזכ"ל בשם רב התנועה (אאל"ט הרב איתן אייזמן). אמא שלי ואני לא האמנו למשמע אוזנינו: שרב ייאשר כזאת פעילות?!?! אז פנינו לרב, והתברר שהוא התיר את זה רק בשעת הדחק.
הבאנו את דבריו לקומו', ובאמת הצעדה בוטלה. (אני חייבת לציין שהקומונרית הייתה ממש הוגנת.)
2 מסקנות:
א. אל תזלזל באנשים אם אתה לא יודע מה ההיסטו' שלהם.
ב. באמת כדאי וצריך לדבר עם הרב בעניין המחנות. כמובן שחובה חובה חובה!!! להציג בפניו את המציאות בשטח, ולא את המציאות שהיינו רוצים שתקרה...
איני מסלף את מוזמנת לעיין בדברייך לעילהאריאלניקהנאמן
ואם בכ"ז לא כל התנועה הצבועה ורוב המדיריכם אינם צבועים, אז מה בדיוק הטענה שלך, הרי בודאי שיהיה אחוז מסוים של אנשים צבועים כמו שיש בכל ציבור אבל זה לא יבוא וילכלך על תנועה שלמה כמו שאת עשית ברוב כשרון...

למה לא להחמיר? כי אין עניין להחמיר על חשבון אנשים אחרים, כי אין עניין להחמיר במקום של הפסד ממון. כל אלו שיקולים הלכתיים שלא בטוח שתביני.

נו את מוזמנת לפנות לרבני התנועה, ולמען ההגינות תדאגי שגם יוסי ורדי יהיה שם כדי שיהיו שני צדדים, ותציגו לפני הרבנים את המציאות ואת הפתרונות (כי להציג רק את הבעיות ולומר לרבנים, 'זאת המציאות עכשיו תשברו את הראש' זה ממש לא הוגן) ואחרי זה יש לדון. אבל לכתוב כמו שאת כתבת ואני מצטט מילה במילה: 'תנועת אריאל היא תנועה של צבועים' עכ"ל.  בלי קשר למציאות, שכן את כתבת אחרי זה שהתנועה לא צבועה ואין לך רשות לומר על המדריכים שאת רובם את לא מכירה בכלל - צבועים. זה נורא ואיום וזו הוצאת שם רע (נא לדייק הוצאת שם רע זהו כשמה שאמרת הינו - שקר, ולענ"ד זה נכנס טוב מאוד כאן)

בהתחלה לא כתבת שחלק מהתנועה צבועים אי שיש בתנועה צבועים, כתבת שתנועת אריאל היא תנועה של צבועים וזה ממש הצואת שם רע ושקר גמור.
מסכים עם אדרי*^שלמה-בת-ים^*
תקלטו את המשפט הזה אחת ולתמיד! מי שלא היה בהנא"ר ולא יודע מה הולך שם- א י ן  לו שום זכות דיבור! כ"ש וק"ו שלא להוציא שם רע על תנועה שלימה או חלקה!

לפי הדברים האמורים לעיל- כל היהודים צבועים! כוווווולם!
תגידו זה נשמע לכם נכון? לא, אני בטוח שלא, אם אדם נפל, ויודע שזו נפילה, ויש בו איזשהוא רצון לתקן, הוא לא צבוע!
כן כן, אני שתיפקדתי כקומונר בסניף דיי גדול, וכמדריך שבט עם הרבה חניכים, הדרכתי כל הזמן לדרך טובה: אהבת חברים, תפילה, זהירות בדרכים, לימוד תורה, דיבור יפה, מקדש, ווגם בנושא צניעות---- לא היה נושא מפה שאני מושלם בו אם בכלל!

אז אנא מכם: אל תגידו דברים שאין לכם ביסוס אמיתי עליהם, וגם אם יש ביסוס, לא אומרים כל דבר! כן כן, גם דבר אמיתי הוא אמנם לא הוצאת שם רע, אבל הוא כן לשון הרע!

אני יודע מעט על התנהלות ההנא"ר, ותאמינו לי- יש להם רצון ע נ ק  להעלות את רמת התנועה בכל התחומים! כן, בהכל! וחוץ מרצון יש עשיה בתחומים אלו! (ואני אומר מראיית הדברים, ולא מבילבולי מוח של אנשים)

א    ב   ל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וכאן מגיע האבל הגדול- אם אנחנו כחברים בתנועה הזו(החל מחניך שבט זרעים וכלה בחבריא ג'!!) לא נתמוך מאחורה- לא נרצה לתקן, לפעול ולשפר את מראה התנועה- אם הגוף לא רוצה לזוז- הראש יכול להמשיך לרצות שהגוף יזוז, אין שום סיכוי!
 תעזרו להנא"ר לעזור לנו!!!
יפה דברת חכם שלמה ה' עמך גיבור החיל!האריאלניקהנאמן
תוכל להסביר את הקשר למזרוחניקים(מזרוחניק גאה)? אגב-משה ר-אחרונה
אגב זה גם אבק לשון הרע מה שאמרת......
כמה דברים>>הסנה-בוער
בס"ד
אחרי שקראתי פה ה-כ-ל.
א. אולי אני קצת נאיבית, אבל מי שלא מסתובב בחדרי ההנא"ר כל שבוע, לא יכול לומר מילה קטנה בתנועה הזו? אנחנו לא יודעים מה קורה בה?
להיפך, האנשים האלו, ה"עמך" [כמו שרחלקה אמרה], הם אלו שלא רק זועקים סיסמאות, אלא גם מיישמים אותם בפועל- או שלא. וכאן המבחן האמיתי.
ב. כולנו נופלים, זה נכון. אבל יש הבדל בין צבוע לנופל- ורחקלה הגדירה את זה מעולה. אבל אנחנו לא רואים ללבב האדם, ואנחנו לא ממש יכולים לשפוט.
ג. יש לנו בעיה קטנה בתנועה, אני חושבת.
בגלל שאנחנו מופרדים, אנחנו כביכול במדרגה מושלמת של צניעות. ואסור לדבר על זה, אסור לומר שיש כאלו שנופלים בזה, אין טעם להעביר על זה פעולות, וכו'.
זה פשוט שגוי!
אריאלניקים הם גם בני אדם, עם יצרים ועם נפילות.
אז אולי ברגע שנפסיק לחיות בסרט שאנחנו מושלמים מבחינת צניעות, ובאמת נתחיל לדבר קצת על זה- וזו לא בושה, זה ידוע שצניעות אלו אחד ה-דברים הקשים בדור שלנו- נוכל גם לשפר קצת.
התנועה שלנו מופרדת בצורה טכנית- זה מצוין. עכשיו צריך לעבוד גם על הצד הרוחני שבעניין, ולא לשים על עצמנו וי וזהו.

-בצלב"א -
תגובה לסנה*^שלמה-בת-ים^*
א. מה לא ברור? אם בן אדם לא מכיר טוב את חבר שלו- הוא לא יכול לדבר עליו. מינימום.
    אגב, לא זכור לי שביקשתי משו מההנא"ר(שהם כמובן יכלו לעשות) והם לא עשו, יש להם רצון טוב.

ב. בדיוק מהסיבה הזאת אנחנו לא יכולים לדבר על אף אחד(וגם לא על התנועה) שהוא צבוע.

ג. אני לא מכיר את התופעה, לפחות לא אצלי, כמו שכתבתי קודם: לא היה לי  שום קושי לדבר עם חניכים בכל נושא(כן כן, גם בצניעות) ואפילו שלי קשה בנושא ואני לא מושלם בו, מה לעשות? אני בן אדם! אני לא מושלם!

שלמה.
לסיכום לענ"דהאריאלניקהנאמן
בנוגע להודעה הראשית אפשר לומר שהמדריך הזה צריך לעשות הכל כדי לנתק את הקשר, או שיעזוב את ההדרכה, קשה להיות מדריך דו פרצופי.

בנוגע לצביעות בתנועה, יכול להיות שיש אנשים צבועים בתנועה, אך ודאי שאין בזה כדי ללכלך על תנועה שלמה, ק"ו על תנועת אריאל.

ויוסף אני מצטער של הבנתי אותך כיאות
ויוסף-אפשר לתקן
הלוואי שתראה למעלה שביקשתי סליחה...

לא הייתי מדריכה אבל...*מוריה 2*
בס"ד
זה מורכב ותלוי בכמה דברים:
1.תלוי מי הבנאדם. לא צריך למהר להעיף ועם כל הכבוד ל"כבוד התנועה". המדריך יותר חשוב. לפעמים זה דווקא המדריך שהוא סוחף, כריזמטי, בעל אישיות שחבל לוותר לעליו, שדווקא אליו החניכים מתחברים.
חברה היא לא סיבה לעזוב את ההדרכה. נכשל? נפל? אני בכוונה שמה סימן שאלה
.כי תלוי לאן הקשר הולך...

אם זה קשר למטרה רצינית(חתונה) אז כן! אני מעודדת למרות שמנסיונם של אחרים שמעתי שזה קשה מאוד לשמור על קשר כזה לאורך זמן. ובמיוחד שהם מצהירים ברי"ש גלי שהם לא רוצים לשמור אותו על אש נמוכה... לדעתי הם פשוט יבינו לבד שזה לא ראלי. כי אם יש לו\ה חבר אני בטוחה שהראש שלהם לא ממש על הכתפיים הוא או היאב יצטרכו להחליט לאן זה הולך לכאן אולי לכאן.

אם זה סתם קשר של מן בויפרנד, בשביל הדאויין, חבל על הבנאדם! לדעתי מדריך כזה יבין לבדו לאן הוא רוצה ללכת.
במצב כזה הייתי נותנת לו להחליט לבד מה הוא רוצה, כי אם תהיה התערבות תנועתית: קומונר, מד"ש או השד יודע מה  זה רק יזיק! כי בנושאים אישים האדם צריך להחליט לבד! והוא יגיע להחלטה הזאת לבד!

מה זה אומר על התנועה?
כלום!
אנחנו בניאדם ולכל אדם יש התמודדיות ואני יוכלה לומר בסוד גם לנו יש יצר הרע (לא שאמרתי שחבר\ה זה יצר הרע)אז אנחנו לא מושלמים! וגם אם חלילה הם היו נכשלים בניגעה לא הייתי מעיפה מדריך כזה (אלא אם הוא לא מבין את חומרת המעשה והוא עדיין בטוח שמה שהוא עשה זה הדבר הכי נכון).

נ.ב.*מוריה 2*
חבל עליכם אנשים. אם כבר הגענו לבעיות של חבר וחברה וכו' יש לזקוף לפורום הזה הרבה מזה. תחסכו לעצמכם בעיות ותמעטו בכניסות.העולם בחוץ יפה יותר. חבל לבלות מול המחשב הזה שעות במקום לעשות דברים מועילים יותר!

אז אולי כדאי שיפנו למשה,האריאלניקהנאמן
ויבקשו ממנו לסגור את הפורום
דניאל.. אולי די??!~אהרלה~!נתניה
למה די?!האריאלניקהנאמן
אולי תוכל להסביר לי אהרלה, למה הפורום הזה מועיל, חוץ מכמובן בזבוז זמן גמור וכמו שאני יודע בודאות על נפילות של חברי התנועה שנגרמו אך ורק ''בזכות'' הפורום המפוקפק הזה?

אהרון! אתה לא היית בפורום כהוא היה במיטבו, היו כאן דיונים רציניים עם אנשים רציניים (שמעון הירש, אליסף נכטיילער, עוזיה הלוי, אליעד שארף ועוד ועוד רבים וטובים מבוגרי תנועתינו הק') היום הרמה של הפורום הנלעג הזה מתחת לכל ביקורת.

ואני כבר יודע מה תאמר; 'לא נוח לך תעזוב אותו' באמת נכון זה מה שצריך לעשות, אך הפורום הזה מבזה את התנועה שעל שמה הוא קרוי, הוא לא מקדם את התנועה בגרוש (וכן פעם הוא כן קידם) כיום אין שום סיבה נראית לעין להשאיר את הפורום הכ"כ מיותר הזה בחיים.
ואהרון, אתה יודע שאני צודק, אתה יודע שהפורום לא עוזר לתנועה בכלום, אתה יודע בדיוק כמוני כמה אנשים נפלו בדברים, כמו בהודעה הראשית, בגלל הפורום הלזה.
אם תהיה אמיתי עם עצמך ראה תראה שאין שום סיבה לקיים את הפורום הזה. וטוב תעשה אם על שמך תקרא סגירת הפורום הכ"כ מיותר ונלעג.

באהבה ובצ"ל אריאל, דניאל.
אף אחד לא מחייב אותך להישאר פה.. ממש לא.פגזניקית גאה!
אם אתה כ"כ סובל, וכ"כ נגד-
הדלת פתוחה. ואתה יכול לעזוב.
ואם אתה פה, אז תפסיק כבר לזלזל בכל דבר שזז. נמאס. באמת שנמאס.
[עם כל ההערכה, זה בכלל לא סותר.]
בדברים שצריך לזלזל אז צריך לזלזלהאריאלניקהנאמן
ואולי תוכלי להסביר לי למה התנועה צריכה את הפורום המביש הזה, שגורם כמו שכתבתי כבר, לבזבוז זמן, ולנפילות של חברי התנועה. אולי נוח לך שהפורום מוריד את הרמה הדתית של התנועה, אבל לי זה ממש לא נח, ואני שדואג לתנועה ולתדמיתה קצת יותר ממך, יודע כמה הפורום הזה מזיק.

וכן ההודעות בפורום הזה נלעגות, לדוג'; יש הודעת של בנות שהן כתבו אותן רק כדי לפתוח שיחה עם בן אחד שהן ממש משתוקקות לדבר איתו, וכן עוד כהנה וכהנה רבות. ועד שמישהו כותב איזה רעיון לדיון רציני כמו השירשור הזה ישר קופצים בראש כמה חבר'ה ומאשימים את התנועה בצביעות... אם זו לא נלעגות אני לא יודע מה זו כן.

אם תהיי אמיתית עם עצמך תראי שאין סיבה להשאיר את הפורום הזה קיים. ואם תמצאי סיבה אחת טובה (-סיבה טובה- הכוונה שהוא מקדם את התנועה, ולא את יצרם של חלק מחברי התנועה המשתמשים בפורום למציאת חברה) להשאיר את הפורום הזה אני אסכים גם, אבל אם את אמיתית את תראי שאין שום סיבה להשאירו, והוא גורם לתנועה ולחבריה רק הדרדרות רוחנית וגשמית.
אני דווקא כן חושבת שיש דברים שהפורום הזהפגזניקית גאה!
תורם.
אני לא אתחיל לבנות, אבל כמו שכבר אמרתי, לי באופן אישית, הפורום הזה תרם המון. באמת.
סליחה על הבוטות, אני חייבת--
עם כל הכבוד לך, דניאל, שאתה באמת עושה הרבה למען התנועה, ואני יודעת כמה היא חשובה לך, לדעת להתבטא בדעותייך גם כנגד תנועות אחרות.
יש מקום לדעותייך, אך גם יש מקום לצורת הביטוי שלהם. טוב שיש אנשים כמוך, וטוב שיש אנשים אחרים, שונים, שיכולים לאזן אותך.

ואם יש בנות כאלה, כמו שציינת, אז ישלהן בעיה חמורה, ושילכו לטפל בעצמם.
וגם אנחנו, בתור חברי הפורום- צריכים לצאת כנגד הודעות כאלה, ובכך לצמצם אותם- ואולי אף למגר אותם.
והרעיון לדיון פה, זה באמת לא קשור, יש אנשים שכנראה חושבים שהתנועה צבועה, ופה הם מצאו מקום לומר את זה. אתה יכול להתדיין איתם על זה, כמו שעשית.

סיבה טובה? העלאת המוראל של חברי התנועה. גם בעיני עצמנו, גם כלפי שאר התנועות.
ותתפלא, אני בתקופתי הצעירה יותר [אני נשמעת זקנה, סליחה.] נשארתי בתנועה רק בזכות הפורום הזה. כן, הייתה תקופה שהייתי בבני"ע, ובזכות כמה בנות צדיקות מפה, נשארתי..
ולא עזרו כל השיכנועים של חברות מהשבט ומדריכות.
אל תשאל אותי למה זה הלך ככה, אבל אני יודעת שב"ה נשארתי, ואני זוקפת את זה לזכות הפורום.

שניה לפני הטון המתריס הזה שלך, אפשר לקחת נשימה.. תודה.
כמו שכתבתיהאריאלניקהנאמן
פעם הפורום היה מועיל היום הוא פשוט מגעיל, ואינו מצדיק את פעולתו.
ואם את צריכה את הפורום כדי להרגיש גאוות יחידה אזי את בבעיה חמורה. הפוך אם לא היה פורום לאריאל והיו שואלים אותי למה אין פורום, אז הייתי עונה בבטחון 'כי באריאל מחפשים קדושה והפורומים הללו הינם נגד הקדושה' זו הגאוות יחידה ובזה היא תלויה, ולא בפורום מסכן
עכשיו הגאוות יחידה שלי לא תלויה בפורום,פגזניקית גאה!
אבל שוב, כשהייתי קטנה- כן.
ואני יודעת שיש עוד שזה תורם.

שוב, אולי פשוט צריך הנהלה דיקטטורית יותר, כמו שהיה פה בעבר. אולי, אני מדגישה, זה עולה לדיון.

האם הנהלת הפורום משפיעה על איך שהפורום נראה, או שכבר התחלף הדור בפורום, ולא משנה מה ההנהלה תעשה, זה החבר'ה, וצריך להתאים את עצמנו אליהם?
מה שאביה כתבה עכשיו אנ כתבתי ממזמן!!מיסטר דום
וזה לא עזר הוא מתעקש להישאר....
דניאל בנימה לא מזלזלת ובנימה לא עוקצנית ובכלל אני חייב להגיד לך שכל מה שאתה כותב פה זה לא לעניין ובאמת כבר נמאס לראות אתהבאסה שלך והאנטי שלך והזלזו שאתה מפגין נגד כולם אתה לא מביןו שלכל תנועת נוער יש מקום (כמה פעמים אמרתי ת'משפט הזה וכמה אני יחזור עליו?!) כל מה שיפה שלא כל האנשים הם כמוני וכמוך וכמו אחרים כל אחד הוא מיוחד ושונה ככה ' ברא אותנו שונים באופי ומאזנים אחד ת/שנ אני חושב שקיצוניות ברוב הדברים זה טעות צרילך להתגמש והכי חשוב גם שאתה צודק א. אסור לך לפגוע באחרים ב. זה לא אומר שהאחר טועה...
וגם נגיד אם אתה לא מסכים איתי בהכול תשקול מילים לא צריך להגיד הכול ובבוטות ובאגרסיות תגיד בעדינות במילים אחרות ולא לצאת נגד הבהאדם זה אסור מותר לא להסכים ם  הדעות ועל זה תצא נגד ואל תהפוך הכל לאישי ולפגיעה...
ועוד פעם בכל אוכלוסיה יש את הטובים יותר והטובים פחות....אתהל א יכול להכליל את התנועה ואת כל הפורום שלם שהוא צבוןע פדוגג ולא מועיל ואפילו מקלקל וזה לא נכון הפורום לאנשים כן תורם ואני לא חושב בכלל שיש בעיה שאנחנו לא מתדיינים רק באיזה דיכי חניך שלי לא יצא למחנה...(דמעות דמעות..) דיי הרה זה רק נורמלי שאנשים שנמצאים באותו מוסד אותו דבר אותו פורום לעיניינו ידברו זה לא יהיה טבעי אם אנחנו לא נדבר ולא בקשר וזה נכון אתה יכול לפרש שאני מתיר דיבור בל י רסן עם בנות אבל לא לא בנות אבל כן עם בנים וכו' הפורום גם נועד לא ברשמי אלא לא כתוב כזה לצחוקים דיבור זה רק מסמן כמה אנחנו מאוחדים משפהח קטנה וחמודה שכמונו ואם אנחונ בקשר ומכירים אז זה טוב!! 
דניאל ויש גם דרך לזלזל לא להרוס לבנאדם ת'חיים להבהיר שהמעשה הנקודה שלו לא תקינה לא מקובלת!
איי נו באמת אמרתי לך תפ]סיק להכליל למה כולם פה למצוא חבר/ה???
זה לא מה שאני אמרתי.פגזניקית גאה!
אין לי בעיה עם הדיעות הקיצוניות של דניאל, אני רק אומרת שלפעמים, לאנשים מבחוץ זה גורם רתיעה.
אביה יקרה,*מוריה 2*
זה טוב ויש רע בפורום הזה הרע מרובה על הטוב.
למה?
א.תראי למה זה גורם יש יותר מדי בנים שמכירים בנות ובנות שמכירות יותר מדי בנים. הפורום הזה נותן לגיטמציה להווצרות קשרים שמזיקים.
את יודעת עם כמה אנשים דיברתי שהסתבכו בקשרים האלו.
למה להכניס את עצמנו לפלונטר הזה? מה זה טוב? למי זה מועיל?
זה פשוט עצוב לראות בנים מחפשים בנות ובנות מחפשות בנים בכל מיני מצבים שיש אירועים משותפים ובמחנה האחרון גם ראו בנים מסתובבים במחנה של הבנות.
מבינה למה זה גורם?.
פעם היתה תמימות צניעות ובתור חניכה כל כך לא היה קשר בין הסניף בנים לסניף בנות עד כדי כך שלא ידעתי איפה הסניף של הבנים נמצא .עכשיו כל מדריך ומדריכה באריאל יודעים בדיוק את השמות של המדרכים והמדריכות בסניף המקביל. למה? למי זה מועיל למי זה עוזר? למה מדריכה באריאל צריכה לדעת מי המדריכים בסניף המקביל?

גאוות יחידהמשיגים בדרכים אחרות. מה עשו לפני הפורום הזה? לא הייתה גאוות יחידה. אני יכולה לספר לך שברחובות היתה גאוות יחידה ובכל אירוע שמעו עלינו אנחנו היינו שבט שלא סתם את הפה לרגע וכל שניה עשה מורל,בהרקדות,ובכל מיני אירועים. והיינו גאות להדריך בתנועה והלכנו בשבתות עם חולצות תנועה וידענו שאנחנו לא נופלים מעזרא או מבנ"ע ואפילו עולים עליהם בהרבה.
אז יקרה, תסכימי איתי שהפורום הזה זה לא ממש הפתרון לכל הבעיות שהזכרת.
אשמח לקרוא את תגובתך
מוריה
אני כתבתי את כל מה שאת כתבת כבר ממזמן זה הכוונהמיסטר דום
ואין לי בעיה עם הדיעות הקיצוניות שלו כל עוד הם מבוטאות כמו שצריך ובעדינות ולא שהוא תוקף באלימות מילולית פה אנשים...
מי שמדבר...שניכם צריכים להירגע.*מוריה 2*

אז יש לי תשובה...מלמעלה אלוקים
כמו שאמרו כבר... כולנו בני אדם! כל עוד הוא מבין שזה לא טוב אז ב"ה... ואם החניכים בוגרים כבר וגדולים אני אפילו הייתי מספר להם! (אבל זה אני...)
אי לכך ובהתאם לזאת ברור שהוא צריך להשאר בהדרכה! דווקא בגלל זה! כי זה חשוב לו! כי זה מפריע לו! כי הוא רוצה לצאת ולעזור ולהשפיע ולשנות!

ובכל מקרה לא זו ממש לא צביעות כבר אמרתי מה אני הייתי עושה... (ואם זה שבט קטן... מה לעשות... הם עלולים לפרש את זה לא נכונה...) אני חושב שזה באמת ובתמיםלא צביעות... ולא תמצא מדריך מושלם... אז הוא לא מתפלל 3 תפילות ביום תמיד למרות שהחניכים שלו בטוחים שהוא כזה! (הוא יכול להגיד להם בחלק מהמקרים... כשהוא יודע שהם בוגרים ויבינו שזה חשוב לו... שהוא במאמצים... ושהוןא י-צ-א מזה!)  והוא עם חברה שלו... שאני בטוח שהקשר שלהם הוא שונה מסתם חברות רגילה... ואני בטוח בזה במאה אחוז!

נראה לי הבהרתי...
וחברה... תעשו טובה- לא לגלוש מהנושא... כואב לקרוא את שאר התגובות...
אהבתי! אתה יודע כמה זוגות נשואים יצאו מהסניף?אנונימי (פותח)
בתור מקימי סניף גב"ש אנחנו הפסקנו לספור אחרי 65 זוגות נשואים מהסניף!!!
מה רע בזה?
העולם השתנה. תפנימו. כל עוד הם נוהגים עפ"י כללי הצניעות זה בסדר.
זה תנועת אריאל לא איראן!
אין בעיה שיהיו זוגותהאריאלניקהנאמן
יש בעיה שמדריך שביעיסט ואף שמיניסט יצא עם מדריכה מסניף אחר... נכון זה לא איראן, אבל זה גם לא בני עקיבא...
טוב... אז ככה:!~אהרלה~!נתניה
עבר עריכה על ידי !~אהרלה~!נתניה בתאריך כ"ה אב תשס"ט 21:11
לאחר עבודה קשה ומאומצת, שגרמו לי כאן כמה חבר'ה,

נמחק, שוחזר, ונערך השירשור הזה.

הנה כמה הערות(בלי להזכיר שמות):

הפורום אינו מהווה כלי, להשתלחויות אחד בשני.
את המריבות בבקשה, להשאיר לשיחות האישיות.

לא משנה, כמה צודק הצד הנפגע, גם אם עוללו לו עוול בלתי נסלח,
יש דרך וצורה לדבר ולהתבטא! כאן זה לא גן חיות!!!
בבקשה לעדן את השפה..!

שום פגיעה שבעולם, לא יכולה להצדיק צורת התבטאות כמו:
"בהמה", "אנטיפט" , "אינפנטיל" , "דיסלקט" , "חולה"
ותאמינו לי, שצינזרתי עוד המון.

כמו כן, חברים יקרים, הזהרו מאד בלשונכם!
לפני שאתם חורצים את דינו של אדם לכאן או לכאן!
לפני שאתה קוברים אותו, ומכריזים עליו כ'טמא',
וודאו, שהבנתם נכון דבריו..!

אני מקווה שהמשך השירשור יהיה רלוונטי לנושא שבראשו,
ולא יתפתח שוב, למקומות שאנחנו מתביישים בהם.

{חבר'ה, תחשבו גם עליי!!! מה נסגר?!
 אני מקבל טלפונים מאנשי הנאר"ר למניהם,
 ואין לי כ"כ מה לענות לשאלות שהם שואלים אותי!!!!!
 אז - חלאססס!!!!!!!}

שבוע מקסים לכולנו.

ו..איך אפשר בלי:
עברתעל מירב ההודעות,רחלקה
בעזהי"ת.

מה בדיוק ערכת?
תראי בהודעה הראשית, כמה תגובות רשום בסוגריים? 92?!~אהרלה~!נתניה
עבר עריכה על ידי !~אהרלה~!נתניה בתאריך כ"ה אב תשס"ט 21:44
עכשיו תספרי כמה נשארו בשירשור?

הרבה מאד מחקתי..

חולעליי!!מיסטר דום
חחחחחחחחחחחחחחחחחח וזה הכול בזכותי...
היי אני כתבתי גם עוד דברים!! כמו ....|צנזורה| ...... |צנזורה| חחחחחחחחחחח
יוסף,SIMI
כרגיל...אנטר...SIMI
איפה הייתי?
אה..
יוסף,
טוב שאתה מוכיח לכולם בדיוק מה לא לעשות..! 
נכון איך ידעת שהכוונה שלימיסטר דום
הייתה רק שתדעו מה לא לעשות אנ מביא דוג' אישית!!1
עופו לאישי או שתפסיקו לנצלש כל שירשור.פגזניקית גאה!
מאיפה להתחיל??!!רע"ם
אז ככה, <נקווה שזה לא יהיה ארוך..>
מההסתכלות החיצונית שלי, ואין לי מושג מה קורה היום בתנועת אריאל...<מה גם שאני יושבת לכתוב את התגובה הזאת עם חולצתנועה שלל ב"ע ב"ה..>
אני רק יכולה להגיד שהפורום הזה חורה לי נורא...<אביה, אל תתעצבני, וגם אמרתי לך את זה תמיד...>
אם תנועת אריאל חרטה על דגלה את סמל הנפרד, איך נפלו גבורים ובאתר האינטרנט, ובדרך וירטואלית שכזאת מותר לדבר עם בנים ולהריץ איתם צחוקים , יותר ממה שאני מרשה למדריכים שלי להעביר??
אין לי מושג מה רוקה בפורום ואולי הוא מאד מועיל, <או שלא , כמו שכתבו כאן..>
אבל אני חושבת שתנועה שהוקמה ופרשה מב"ע רק בגלל העיניין של המעורב נפרד, לא יכולה להרשות לעצה קיום של דבר כזה, בעוד שברור וידוע שרק אסונות יכולים לצמוח מהדבר הזה, ע"ע חברים ושות'..

לסיום עוד נק קטנה אך מעצבנת לא פחות, אלייך האריאלניקהנאמן,
לאט לך, אל תזלזל באף תנועה גם אם היא לא מוצאת חן בענייך!! צר לי לאכזב אל אצלי בסניף
אין!! זוגות... כן גם בבנ"ע קיימים דברים כאלה!! וזלזל גורם כבר למאיסה והתנשאות... אהבת חינם מתחילה בתוכנו, גם במדרים/חניך ההוא ממבנ"ע שהוא פוקר גמור ויש לו חברה...

ולכל אלה שחיים בסרט, גם אנחנו האמנו שזוגות שיוצאים בשישית מתחתנים בסוף שיעור א' או שנת השרות,
במבחן התוצאה, מעטים מאד הצליחו
אז אל תכנסו לצרות שאתם לא יודעים איך לצאת מהם..
לא צריך לרדוף אחרי החיים החתונה תגיע מתישו..
סתם נק שעלתה לירע"ם
למה לא תפתחו פורום נפרד?!
כמו שיש סניף אריאל בנים וסניף אריאל בנות,
יהיה פורום אריאל בנים,
ופורום אריאל בנות...

נק' למחשבה...ולחשבונפש...

יש כזה פורום סגור.."מאחורי המחיצה"..t.s..
לחב"ב בנות אם אני לא תועה..

אז למה הן משתמשות בפורום הזה אם יש כברהאריאלניקהנאמן
אחד כשר!! למה להחזיק את הפורום הזה בחיים?
ככה..כי זה של כל התנועה!..t.s..

ויש גם את פורום לפני המחיצה ומלפני קו התפר...מיסטר דום
כמו שכתבתי לעיל בדברים שצריך לזלזל אז צריךהאריאלניקהנאמן
וד"ל.
>>!צחקן
בעזהי"ת.

את אומרת, פחות או יותר, שכשר"מ בישיבה אומר למדריך לא להדריך בסניף מעורב, זה אומר שהוא צבצוע כי רק אמש בלילה הוא השתתף בישיבת מורים-מורות...

זה ממש ממש לא נכון.
תנועת אריא-ל, היא לא רק הפרדה. לתנועה יש ערכים משלה, ובעז"ה גם הובלת עם ישראל בידי קבוצה קטנה (אלטיסטית ומתנשאת... גם על זה יש תשובה, ד"א), שפשוט -שומרת על חיי תורה, וממילא אנשים יסתכלו ויראו (ולא יזידון עוד...).

אז נכון. חלק מחיי תורה בשלמות הינם בהפרדה, אולם לא הכל, גם בתנועה שלנו, יכול טכנית להיות נפרד (טל שמים, המליאה, פרויקטים שרצים מחוץ לתנועה , ההנא"ר עצמה, וכן - גם הלימודים בישיבות תיכוניות המועברים על ידי מורות וכו'), ואולי גם הפורום יחד עמהם נכלל ברשימה.

כלומר, זה שאני מדריך בסניף נפרד, אומר שאני חושב שבנות איתי בצוות יגרמו לי להרהורים (ד"א, רואים שאת בת. לבנים יש דברים שיותר קשה להם ואת לא יודעת. בטח את מכירה, שאפי' אם אין זוגות אז מישהו חושב על מישהי, ומישהי מפנטזת על מישהו. זה מצב שקורה, ואם את רוצה הוכחות - השו"ת של כיפה והפורמים פה מלאים בדוגמאות כאלה..), אולם בת מאחורי מסך לא, שכן הוא לא רואה אותה ואין מצב שהוא יראה אותה, כיוון שאינלו בדיוק איפה לפגוש אותה, ובמיוחד אם הוא נזהר שלא להתכתב באופן אישי עם בנות.

(ואגב, אני מסכים שאני צריך להפסיק להיות פה..)

בקיצור- הקפדה על סניפים נפרדים, אינה מחייבת בשאר תחומי החיים לנהוג בנפרד, וזו אינה צביעות, כאמור. כיוון שבעריות ישנו גבול כללי מחייב, וכל אחד מקפיד באופן פרטי על המירב שהוא יכול להקפיד, או כמה שהוא צריך להקפיד ע"מ שלא יגיע למצב של הרהורים/חברה וכו'.

ברור וידוע שרק אסונות יכולים לצמוח מזה.אני מכיר באופן אישי  יצור שהתחזק מפה מאוד, וראה שיש חברה דוסית ובגלל זה החליט שגם הוא נהיה דוס. שוב, אני מסכים שבדרך-כלל הפורום גורם יותר נזק מתועלת, אולם בהחלט זה עניין של מה אתה עושה בו.

פורום, בדומה לאינטרנט הוא כלי, כלומר, כמו סכין. אם הכלי משמש לדברים חיוביים-מה טוב; באותה מידה, אם הוא לא משמש לדברים חיוביים (עיננו הרואות..), אולי עדיף לסגור אותו.

נכון לעכשיו, הפורום הוא כלי התקשורת הפנים-תנועתי היחידי שאינו תחת עינה הפקוחה של ההנא"ר, כלומר, המקום היחיד בו ניתן להעביר ביקורת, בלי שמישהו מההנא"ר ימחק אותה (אלא אם אהרל'ה בסביבה..), יצנזר, וכיו"ב. ככזה, יש לו חשיבות כלשהי.

עיקר ההקפדה, צריכה להיות בין אדם לעצמו. האם הוא עומד ביעדים שלו, האם הוא מתכתב לחינם עם בנות, האם הוא מהרהר אחר מישהי (כמו שאחי הגדול אמר -כשיצר הרע רואה לוגו של תנועת אריאל הוא לא נשאר בחוץ..), או שאין לה/ו חבר/ה (בהתאמה..).

מידיעה (וידיעה אינה נסיון..), רק אומר, שחברות בין דוסים היא נסיון הרבה יותר קשה מאשר סתם בת לא-דוסית שצריך לנתק עמה קשר מבחינה הלכתית.

לגבי הפורום בעבר-
דניאל, במידה מסוימת הפורום נשאר אותו דבר. זה אתה שהתבינש"ת, או שהתחלת לשים לב. זוגות פורום ישנם ממזמן (משה יכול לספק לך יותר מידע כמה מהם אריאל'), חלקם נשואים וחלקם מאורסים וכיו"ב. זה במקרה הטוב. במקרה הרע חברויות בוסר של כיתות ט'-י"א.

וכן, אני יכול לומר שבמידה מסוימת מאז הגרוש הנוער ירד, ופחות מעניין אותו תורה-מדינה, הלכה-פוליטקה, צבא-משטרה, עמ"י-א"י, ופלגים בצה"ד, בין שומרי התורה וכיו"ב, ובטח שלא נושאים כמו כלכלה ורווחה (סוציו אקנומי?), מעמד חברתי, וכיו"ב. אולם הצרות מסביב הפורום לא השתנו.

ויכמ"ל, רק תשאלו....
סימי את בזמן האחרון עוקצת..מיסטר דום
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך