מסלולאנונימי (פותח)
אני חייב מסלול בצפוןןןןן
יהודיה זויתן נחל אלעלאיזה_טוב_ה'_
מסלולוים.*סביבתי*
אחי זה תלוי מה אתה רוצה בדרום,מרכז או צפון הגולן?
יש לך בדרום הגולן את נחל אל על שהוא יפה מאד(המפל הלבן והמפל השחור). נחל סמך שאין שם אנשים בכלל ויש בריכות יפות,ויש את נחל בתרא שזה לא מסומן אבל זה לפי דעתי אחד היפים בארץ(צריך לדעת לנווט),יש את נחל מיצר שגם יפה אבל די יבש וגם צריך לדעת לנווט,ויש את נחל חיוואי ונשרים שמתחברים לבתרא(גם פה אין שביל וצריך לדעת לנווט)ויש תמסלולים המוכרים והקלים-נחל יהודיה עליון/תחתון אני ממליץ על התחתון-הרבה יותר יפה וגם בלי אנשים..ויש את נחל זוויתן עליון/תחתון שגם לדעתי הכי יפה זה לרדת למפל להמשיך את כל התחתון עד לבריכת המשושים,אבל גם בעליון יש בריכות יפות.ויש את נחל משושים שבעקון זורם בכל חלקיו אז די קשה לעשות אותו גם אם אתה נווטן טוב.. ויש גם את המגרסה(שפך דליות)שזה יפה מאד רק  פוצץ אנשים..ואת הזאכי(שפך משושים)שגם יפה מאד אבל חייבים לדעת לשחות-מומלץ!ובמרכז הגולן-נחל ג'ילבון שהוא יפה מאד ביחוד אם עושים תמסלול המלא.ויש נחל דליות וגמלא שבעקרון אין מים במסלול כי זה שמורה סגורה למטע בנחל אבל עוברים מעליו(אם מישו רוצה להסתכן ולרדת לבריכות של מפל גמלא זה שווה את אבל מאד קשה לרדת ואם פקח תופס אותך אתה מת)ויש את נחל שוח שזה שמורה סגורה ואין סימון אז צריך לנווט אבל הוא יפה רצח!!1ואין בו אנשים!!ויש את נחל חמדל שהמסלול עובר ברוב מעליו וראים משם את כל המפלים היפים שלו (לא זורם בקיץ)אבל באמת יפה.ויש את ואדי אל עליבא-ששם יש מים זורמי תמיד ואפשר להגיע בתוך הנחל גם לעין חשק(יפה מאד)ולעין מימון..ויש את נחל עורבים שהוא יפה מאד ואני ממליץ ללכת אחר כך לסכר ירדינון-באמת מקום כיף ויפה ובצפון הגולן יש את-נחל בניאס(נחל חרמון)-יפהמאד די קל,נחל סער-גם די קל והמפלים בו מאד יפים וגבוההים,ואת החצבאני(נחל שניר)שהוא יפה מאדדדד וממומלץ!!ואת נחל עיון שהוא יפה מאד אבל גם במקום מאד רחוק(ליד מטולה)וגם עולה כסף אם מישו מסתבך או שיש לו שאלות שיתקשר  תהנו ותקחו תזבל איתכם0544867879
כולם חובה להסתכל על ההודעה שכתבתי זה בשביל כלכם*סביבתי*
השקעתי הרבה זמן תיכתבו תגובות...
אפוה כתבתה את זהאנונימי (פותח)
וואו השקעת!בצי.ג
אבל רק מי שמכיר את המקומות האלו אפילו קצת יכול לדעת, ומי שלא- לא כ"כ יודע איך להגיע, רמת קושי אורך איפה זה נמצא וכו'...
נשמח לפירוט!
תודה על ההשקעה!
אחי אשריך מתי הספקתה לעשות הכללללללללסולי הגינגי"
מסלולים בצפוןנערה
בס"ד

יש מסלול מאוד יפה ביער ביריה, ובמיוחד הדרך לציונים  של רבי יהודה הנשיא ואביי' ורבא הנוף שרמשתקף משם הוא פשוט מדהים - רואים משם את הגולן, ירדן החרמון ועוד הרבה ישובים=שווה
גם וואדי עמוד הוא מקום מאוד יפה- יש שם נחלים ושפני סלע ואפשר להגיע משם למירון או לצפת.

בקיצור תנצלו את כל המקומות היפים שיש בארץ, לא צריך לטוס בשביל זה
ר' יהודה נשיאה לא הנשיא.מתי666אחרונה
ר' יהודה הנשיא קבור בבית שערים
השלטים שם (בהר יבנית שעליו דיברת) מראים על בורות מחפירה ביהדות ("קברי התנאים אביי ורבא..")

גם אני ממליץ מאד על המקום! גובה מעל 900 מטר!! רואים גם את מרון אראס בלבנון! (סתם מה זה מעניין בכלל)
רואים את עמק החולה בקיצור אחלה תצפית! שווה ביקור!
הלוך חזור לבולגריה בפחות מ-200 שח?ohads85

הכי זול שטסתי היה ב-150 ש"ח הלוך חזור למילאנו (כמובן רק עם תיק גב). מה שלכם?

מישהו בצפון עכשיו? איזור הכנרת באמת נוראי ככ עכשיו7410

או שלמרות החום כיף לטבול בכנרת?

תכננו טיול משפחתי וממש מתלבטים כרגע אם לחזלש הכל

מה עם שביל הפסגה בהר מירון, חם שם?קעלעברימבאר
לחזלש ומהררעות שרהאחרונה

רותח שם למותת

הייתי שם היום וממש סבלתי... 

חושבת שזה יהיה ככה עד שבוע הבא לפחות

יער ברעם, שביל הפסגה (מירון) והסביבהאיל ב.

שלום לכולם,

האם ידוע האם מסלול הטיול יער ברעם ונחל דישון, וכן שביל הפסגה בהר מירון, אפשריים לטיול? אני שואל בעיקר לאור המלחמה והדיווחים שהיו על שריפות באיזור.

אשמח גם להמלצות נוספות באיזור (מסלולים/פעילויות למשפחה כמו רכיבה על סוסים), כולל מזרחה משם לכיוון אצבע הגליל.

פעם היו מספרי טלפון של בתי ספר שדה לבירור על מסלולים לפני טיול. יש היום משהו שמקביל לזה?

תודה

לאן הולכים בחופש? אשמח להמלצות.פלפלונת

נשאר מהחופש את החודש האחרון. ואין לנו עוד שום תכנונים וזה מלחיץ!!! הילדים כבר מתחילים לחשוש שגם השנה לא נעשה שום דבר. אנחנו ממש רוצים לעשות דברים, אפילו חשבנו על חופשה ליד טבריה. אבל גילינו שאין לנו מה לעשות באיזור של הצימר. בקיצור רעיונות למשפחה עם כמה גילאים יתקבלו בברכה (תיכון ויסודי).

בעלי חושב לנסות לקחת כל ילד או ילדה לפעילות שיבחר, לדעתי עדיף משהו משפחתי.

משתדלים למצוא מקום ללא בעיות צניעות ופחות עם מים.

מכירים מקום כמו קפצובה אבל יותר מוצלח?

פארק שווה לפיקניק?

האם מעניין במוזיאון המדע בירושלים? מערת הנטיפים?

מכירים צימר (במחיר סביר) עם בריכה שיש לידו מה לעשות?

ממש אשמח לעזרה כדי שהשנה נצליח לבלות.

מחפשים בכל הארץ. עדיף לא מידי צפון/דרוםפלפלונתאחרונה
אפליקצית סיורים קולים בירושליםgeashono

האפליקציה שהייתה זמינה בעבר הורדה מהחנות אפליקציות.אבל הצלחתי להתקין אותה.

ואני מחפש דרך להוריד את הסיורים,מישהו במקרה יודע איך לעשות את זה? הלינקים להורדת הסיורים כמובן לא זמינים.

בור ברמת מיגרוןdn5754

ראיתי פירסום על מקום נחמד - בור מים ותצפית ברמת מיגרון

מישהו מכיר? יודע אם המקום הזה קיים עדיין? (כי רמת מיגרון..)

או תצפית אחרת ומקום נחמד (עדיף עם מקום לשבת -ספסל וכדו') האיזור מיגרון/עופרה וכדו'?

תודה רבה

אם עדיין רלוונטי- יש באיזור שילהעשב לימוןאחרונה

קצת אחרי צומת שילה- יש בור בוסתן העמק- עם שילוט- יש שם תצפית יפה ואולי גם בור מים- לא בטוחה.

ובצד השני של צומת שילה- לכיוון גבעת הראל- יש גם תצפית מיד אחרי הכניסה לגבעת הראל.

משערת שיש גם בעפרה, פשוט צריך להיכנס בשער ולנסוע די בשוליים של הישוב

מישהו עשה פעם את שביל הגולן? הוא קשה?דורין השמיני
חלקו הצפוני של שביל הגולן מקסים, במיוחדקעלעברימבאראחרונה
בתקופה הזאת שעדיין הכל פורח נראה לי בצפון הגולן. אני עשיתי אותו פעם אחרי פסח והכל פרח.

עשיתי רק עד הר בנטל.  הבנתי שמדרום להר בנטל והלאה די משעמם עד הירידות בצוקים שמעל הכנרת.   לא זוכר כמה הוא קשה.

תשאל אנשים.

איפה מטיילים ביום העצמאותשדמות בחולות

אשמח לרעיונות למסלולים שמתאימים למשפחה (הגיל הכי צעיר 7) באיזור המרכז/שפלה

אולי יעניין אותך