איזהה מחננההה מטוורףףף!!!!!!!!!!!!1סתם אחת!
ווכפיים לסניף גבש שניצח בסירוות!!סניף גבש כבודדד!!!כמו תמיד!!איזה ניצחוןן!1!!!הגיבאה הוא שלנוווו!!!!

ובאמת היה טווב!!!!מחנהה אחד התתותחחחיםם!!!
נווה ניצחו בסיירות לא?נקודת חן
ד"א --סתם אחת--את מצפת?
קבלי ביטול...נקודת חן
ראיתי שאת מי-ם.
אין, היה כיף!! כיף! כיף! כיף!חיוכים
פשוט כיף! גמורה מעייפות....
היה מ ע ו ל ה!!כבוד ועוצמה=)
הגבורה פג"ז מקום ראשון בהגינות!!!פגזניקית גאה!
הודיעו עלינו כעל זוכות בסיירת מכיוון שגב"ש, כרגיל, רימו.
שחרית אמרה שנגיד שאנחנו ניצחנו, ושהיא מקווה לנפץ את הדבר הזה בתנועה על גב"ש.
ומי שיודע מה שהיה, יודע..
ומי שלא, יידע בקרוב. פשוט הערב אני גמורה.
סירת גבשש ניצחה!!!ומי שמכחיש מקנאאאאאאאאאנונימי (פותח)
מזה בהגינות?????ראיתם איזה חוצפה??מה שגבש רימו???נראלכם הגיוני שנרמא?????מה כל החיים שלנו אנחנו גדלים על ערכים ובגלל דבר כזה נפר אתזה.???נראלכם הגיוני?????????????חס ושלום הבאנו תגביע בהגינות!!!!ועבדנו קשה בישביל זה!!!!!!!וניצחנו ביושר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אז מזה החווווצפה הזאת????מיתחלת המחנה הצוות של המחנה היתיחס אלינו מגעיל בטירוף אם היתם יודעם כמה פגעו בנו וזלזלו בלי שעשינו כלום לא היתם שותקות בחיים!!!!!!!!!!!!!!מה בגלל שאנחנו סניף גדוול עם שמחת חיים מטוורפת וששומעים אותו ועושה קצת שטיות..ככה לזלזל בו???מה עשינו רע למישו???שיהייה לתנועה קצת הכרת טוב אלינו!!!!!!!!!!אנחנו הקמנו אותה בעצם!!!!!!!!!תנסו לדמין תתנועה בילעדנו???אתם יודעות כמה סניפים כבר הקמנו??וכבר כמה סניפים הודו שמקנאים בנו....אנחנו בחיים לא נשיר נגד סניפים אחרים..חס ושלום!!!לא ננסה להעלות תצמנו עי שנוריד סניפים אחרים..וככה סניפים אחרים מנסים לעשות אתזה אלנו..תחשבו עלזה..שזה סתם סתיגמות לא נכונות עלינו...קיצר כולם יודעם שאנחנו ניצחנו מקום ראשון ושלא יעיז אפאחד לחשוב אחרת...אנחנו מלךך התנועה
היה מטורףףף איזה צחוקים היהאיטר יד ימינו

הלכתי עם הגיטרה לנסות לחפש מקום בלי חניכים

פתאום סניף שדרות קפצו עלי 

התחילו להתלות עלי ולמשוך לי תידים ות'גיטרה

והתחילו לשיר מש'ו כמו אנחנו לא מפחדים מפצצות

אז צעקתי במגאפון צבע אדום צבע אדום

אבל זה לא עזר

חה חה חה

יאאאוו איזה סנייף:]טלiר הפ33ה
כפרעליייווו!!!!!!!
עשו שםם בעיוות לא נורמאליוות
יאאאוווו לא הייתי אבל סיפרו לי שזה היה אחד המצחיקים!:-]
ייאאאווווו אני חולעל הסניף שילי...:]:]
תמיד תמצאו תרוציםם??ניצחנו וזהו...טלiר הפ33ה
פגזניקית גאה..
אולי פעם תלמדו להפסיד בכבוד??
יאלללה יאלללהה..שונאים אותנו אז עד הסוףף....
את יודעת איך עשו לנו שם בעיות??.
כל שנה כמעט אומרים שאנחנו מרמות אבל מה--כל שנה??
כאילו למה??למה לעזאזל אתם לא יודעות להפסיד בכבוד??ל-מ-ה???
והשחרית הזאת לא יודעת כלום מהחיים שלה!!!
יאללה יאללה...איזה תנועה קרציה..
אוקיי אנשים???יוצא לי עכשיו עשן מהאוזניםם!!!!!!
אתם כאלה כ-א-פ-ו-ת....
לא יכולה יותר!!!!!!!אווווווףףף!!!מה בכלל אני שמה עליכם!!!
הגעתי למסקנה שאני פשוט ש-ו-נ-א-ת-! את התנועה הזאת...

אנחנו לא אריאל אנחנו בני עקיבא אזולאי.....:][המבין יביןן...]
טלאור-את יכולה לעזוב אם את שונאת.מומו הפרה*
היה כיף!!! אבל בית אל חופרות ת'חיים!!!חרות(=
נסעתי איתם בהסעה= טעות חיי...
כשהגיעו לתחנה שלי אמרתי למדריכות שלהם שאני מעריצה אותם, כי אם אני הייתי במקומ לא הייתי שורדת שבועיים בהדרכה...
החניכות תקעו בי מבטים ורגליים מאחורי הכיס וגם בפרצוף, ניתלו עם המדריכות האומללות, קפצו במעברים, וצרחו בקול של היה מבייש את סניף נתניה (שיהיו בריאות- עכשיו בטח לנתניה אין גרון שבוע- רחמי...)
קיצור:
אני ממש הייתי שמחה שירדתי לפני הסוף אחרת אחת החניכות שם חס וחלילה הייתה חותכת באמצע על אמבולנס...
ולכן חצרתי הביתה צרודה ואני בקושי מדברת, ואמא שלי חושבת שצרחתי הרבה מורלים...
אבל היה באמת מחנה תותח!!!!!!!!!!!!! במיוחד המיקום המדהים של סניף צפת- מתחת ל-4 מנורות וצמוד למפקדה.
בואנה חרות לא ללכלך..אנונימי (פותח)
אין כמו סניף בית אל!!!!!!
ואנשים, נראה לי צריך להירגע קצת..
קחו באיזי..
הי! החתימה שלך נראית חשודה!!!אפשר לתקן
מזל שהיא לא היתה כאן אתמול...
עם השנאה שלה לתנועה...
והמבין יבין! (שונאת שכותבים את זה)
את משוגעת.פגזניקית גאה!
תראי איך התעצבנתי מכמה משפטים רגועים לגמרי שלי.
מה עובר עלייך?
השנה באמת לא היה מגיע לכן לזכות, אחרי שהעיפו 4 בנות שלכן עם בעיות משמעת, ואחרי שפרשתם באמצע הגיחה.. ברגע שפרשתם הודעתם על אי השתתפותכם בסיירת, נכון? יופי. מה קרה חזרתם כמו טהטהלה באותו ערב?
"גב"ש עוזבים את אריאל", ואז בערב נזכרים שהם רוצים כרגיל לנצח בסיירת כדי [סלחו לי] לנפח לעצמם ת'אגו, אז הם חוזרים והורסים את האוירה.
שחרית לא יודעת כלום מהחיים שלה? לא נראלי, אבל נניח וכן, דבר אחד היא יודעת-- שלא שווה מקום ראשון אם לא כל השבט עמל וטרח בשבילו. שלא שווה מקום ראשון לשבט שאומר לחצי שבט "אתן לא רצות מהר, אז אתן תהיו בקבוצת הפדלאות". מה נראלך?
באמת, אחרי שהפרדתם את השבט ועוד רימיתם, חסר לכם שלא הייתם מגיעים ראשונים, באמת בושות.
לא הייתה בעיה לנצח אם היינו רק המהירות בשבט בקבוצה. אבל מה לעשות שקבוצה זה לא דבר שבבחירה תמיד, ושבט זה דוגמא למצב הזה. יש גם בנות טיפה יותר איטיות, וגם הם חלק מהשבט, וגם להן יש מקום בניצחון, ובמסע שמוביל אליו.

ישלי עוד הרבה מה לומר, אבל באמת שאני כבר עייפה.
התגובה שלי לא נכתבה מתוך זעם, אז אל תקראי אותה ככה.
קחי נשימה עמוקה, ותקראי, ותפנימי, ורק אחרי שתרגעי, אם תרצי- תגיבי.
שיהיה בהצלחה.
לכבוד הפגזניקית הגאה, הערכית והבוגרת.מישי.
מדברת גב"שניקית שנצחה בסיירת, ועשתה את זה בהגינות וביושר.
אני נורא ישתדל לדבר יפה למרות שבאלי עכשיו לירות במישו.
שבט הגבורה גב"ש ניצחו בכבוד בסיירות.את לא היית אף פעם בשבט שלי, לכן אין לך זכות לדבר על מה שקורה לנו בשבט ועל רמת הגיבוש שם.השבט שלי הלך באמצע הגיחה.והלכנו בגלל משהו שאת לא חושבת, ושאת בכלל לא בכיוון.וכן,כמה סניפים מתוקים החליטו לפרגן לנו על זה.ואנחנו מאוד מעריכות!!אבל סניף פג"ז למשל, החליט להכפיש אותנו ולהמציא תרוצים עלובים.ראי גם לגבי הניצחון בסיירת.אז רק רציתי להגיד, שלפני שאת נדחפת בדברים שהם לא עניינך, ועוד מעיזה להמציא עובדות.תבררי מה האמת,ועם אנשים שבאמת היו שם ויודעים. אביה החליטה לא להתעניין אז זה רק בעיה שלה!!שלא תמציא שטויות,ועוד תפרסם בפורום.תודה לנווה, לחברון ולבת-ים החמודות (ולעוד סניפים)על הפירגון.מי שלא-בעיה שלו.זהו.מוזמנת לדבר.כל הכבוד לשבט התותח שלנו ולסניף הכי מפרגן בעולם!!!אוהבים אתכם
אביה נקי כנסי.. וכולם גם..זאת גבשניקית אחרתאנונימי (פותח)
אביה נקי לא ראיתי בחיים אריאלניקית בנשמה כמוך - וזה ממש לא גאווה זה פאדיחה אחת גדולה.. די לפלצנות באמת !! תלמדי לעשות דברים יותר טובים בחיים שלך מאשר לשלוח לאנשים הודעות שאת לא מבינה " הודעה אחרונה .. זה נגמר בינונו.. חח את מבינה בדיוק על מה אני מדברת " ...
בקיצור סניפים קנאים תקנאו ותשתקו כי כולם יודעים שאין עלינו וכולם היו מתים להיות בסניף שלנו .. אבל באסה שאתם לא !!!!

סניף גבש מלך התנועה.. אני שרפה עלינו אין כמונוו !!!!!
וכן אנחנו לפחות יודעות להנות .. ולא סתם לדבר שטויות ( כמוך אביה..)
וזהו . סניפים תתחילו להבין שאתם מדברים לעצמיכם ופוגעים בעצמיכם בלבד !!!!!! קנו בשקט וסתמו תפה שלכם..

והכי מצחיק שבאריאל אנחנו נקראות לא דוסות .. ואנחנו שיא הכן.. אז סניפים יקרים אתם פלצנים ברמות מטורפות !

אריאל זה גבש אריאל זה גב"ש )))))))

מעניין היו"הכמה משפטים הרגועים שלך!!!"טלiר הפ33ה
אני פשוטט לא מבינה אותך??ונשמה אל תתני לנו מוסר סבבה??אנחנו נעשה מה שאנחנו רוצות ואם הפדלאות רוצות להעלב הם יעלבו אבל הם יודעות שזה בשביל שהשבט שלהם ינצח סבבה?
אתם תעשו מה שאתם רוצות חוץ מלחנך ת'סניף שלי כן???
לנפח לעצמם ת'אגו?יופי אז את רואה שיש לנו??
ואם תדעי מה התנועה הסתומה הזאתי עשתה לנו תאמיני לי שגם את היית רוצה לעזוב את אריאל!!!!כולה מה??בנות הלכו לשרותים נקיים??אז הם צריכות לעוף הביתה ??
שירגעו לגמרי!!!
ומה אם זה היה<ח"ו!!!!!!!!> ההפך??
גם היית אומרת את כל מה שאמרת??תאמיני לי שלא!!!
וחוצמזה...בסוף לא הפרידו אותם ל2 קבוצות אז שאד אפ!!
טובב???????

די לקנאות וזהו!!!!חלאס את שומעת!!!!
טלאור אין כמוךאנונימי (פותח)
(בלי דעות קדומות אבל-)אולי...|תוהה||חיוך צופן סוד|צוויג^^
זה פשוט בגלל שבאמת מרב טירוף חולני לנצח סיירת גב"ש עושה הכל אבל הכל כדי לנצח?! ואולי שחרית הזאת יודעת קצת יותר מגבשניקית קטנה (בת כמה את בכלל?!) עם אגו בשמים ועם אותה הגישה שבגללה כולם שונאים אתכם?! לוידעת מה היה ולוידעת אפילו מי זה שחרית או מה כ"כ אכפת לך אבל תרגיעי מעצמך ומהר! נחמד להתעצבן על כל התנועה אבל זה בריחה תינוקית ודבילית....

*למחשבה...

[פשוט הייתי צריכה לשפוך...]  
אממ.. טלור- את לא היית בסיירת, את לא דעת מה היה שםשירה =)
וכן.. גב"ש רימו, וממש לא הגיע להם לזכות, בכלל לא.
[אין לי כוח לחפור בנושא אולי מתישהו']
אבל.. בלי קשר--
למה תמיד גב"שניקיות אומרות שסתם שונאים אותם,
מה סתם? למה אתם חושבות שהתנועה היא שלכם??
למה התנועה צריכה להיות שפוטה שלכם??
למה תמיד במפקד סיום עד שלא אומרים לכם שאתם תחזרו לאוהל אתם לא סותמות?
די! תלמדו לכבד!!!
אתם לא הכי טובות!! תורידו ת'אגו שלכם!!
נמאס ממכם!
אגב-- מתי אתם עוזבות את אריאל? [ע"ע "גב"ש עוזבים את אריאל"]

קטנה קראי לאחותך!!!טלiר הפ33ה
משוגעת את!!!אנונימי (פותח)
משוגעת את!!אנונימי (פותח)
מרוב כעס אני לא יכולה לכתוב!!!את זאת שלא היית איתנו בסיירת ולא יודעת אם רימינו או לא!!מקום ראשון בהגינות..הגינות זה גם לדעת לא לקשקש בדברים שאת לא מבינה בהם!חצופה!ובקשר לחילוק שלנו.הפדלאות הם אלה שרצו להיות שם, והם אלה שרצו לנצח בדיוק כמונו!!גם הם אלה שרצו לסחוב לנו את התיקים.לאידעת, לי זה נראה הרבה יותר גיבוש.וקחי תמקום ה3 שלך ותלכי לעזאזל.תפסידי בכבוד.לא יעלה לך ת'רמה אם תלכלכי על אחרים!!!הגבורה גב"ש,שיחקתם אותה!!!מקום ראשון בגביע בהגינות ובגיבוש.יאו אני משתגעת!!!!!!!באמת שכשזה מה שהולך פה בפורום,ואני לא מדברת רק עליך ולא רק על נגד גב"ש, צריך לעזוב את אריאל. 
חמודות אפשר לדבר יותר יפה...פז
גב"שניקית... את כ"כ שקועה באגו אז את לא רואהשירה =)
תכלס, תעזבו את אריאל זה יהיה טוב לכולנו.
את צודקתתתתתתתת!!!!!אנונימי (פותח)
שנעזוב באמת את אריאל יבינו עד כמה טעו...שהיתיחסו אלינו ככה....הגבורה גבשששש אתם השבט הכי טוה ומדההים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אין כמונו ניצצצחנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!קיצר אריאל זה גבשששששש תיקלטו כברר
גבש בביאו תגביע!!!אנונימי (פותח)
די חאלס בחיאת מתי כבר תבינו הניצחון הזה שלנו ולפגזניקית הבוגרת וההגונה! מתי כבר תילמדי לפרגן!!!! ההגינות זה האמת! ואת יודעת שלא רימנו מתי כבר היה לנו זמן! די!תפסיקו לחפש בעיות!!! אתם יודעים שהסיירת הזאת היתה חשובה לנו מהתחלה! האיטיות והמהירותזה לא עינינכם כל אחד בחר איפה הוא רוצה להיות ושם הוא תרם הכי הרבה! ניסנו להיות טובות ולפרגן כמה שאפשר!!!! ובאמת כל הכבוד לסניף קרית 4 ונווה שפירגנו והם יודעות מי באמת ניצח!!!! טוב לא צריך לכם יותר הסברים! אנחנו ניצחנו וזהו!!! רק אל תגידו לכולם שרימנו כי זה כבר לא הוגן!!! ודרך אגב רצינו לחזור למחנה ביגלל שהיחס היה כבר מגעיל! ולא רק ביגלל ה4 בנות שזה באמת היה חשוב לנו לעות תסיירת עם כל השבט!!!!!! ובאמת אנחנו מנהלים תתנועה.....
דייי כבר!!!!!ננוקי
גב"ש ניצחו בסיירת ולא אף סניף אחר!וכל מי שחושב- אנחנו לא רימינו אפילו לא פעם אחת!!!!!!תפסיקו לחשוד!תינוקותתתתתתתתתתתתתתתת! תפסידו בכבוד! תעצרו ותחשבו רגע למה אתם ככה מתייחסים לסניף גבש????-רקקקקקקקקק בגלל שאתם מקנאים!אז תנשמו עמוק ותנסו את מזלכם פעם הבאה!ואני מקוה שבחיים לא תיזכו כי מי שחושד ככה וגם לא יודע להפסיד בכבוד זה גועל נפש ולא מגיע לכם את הגביע!!!!!פג"ז כדי שתיסתמו את הפה כי אפילו מקום שלישי לא מגיע לכם!עליתם לי על העצבים!!!
עדיף שאני לא יאמר....כל מילה מיותרת...טלiר הפ33ה
שוב-בלי דעות קדומות או שנאות קודמות אבל-צוויג^^
זה ממש נראה כאילו על ראש הגנב בוער הכובע
זת'ומרת- למה כל הגבשניקיות שמגבות כאן אחת אחת מוכרחות להשתמש בעצבים והסברים ותירוצים ולרדת על פג"ז (עם אלפי פרצופים וסימני קריאה ) כאילו הם באמצע מלחמה פסיכולוגית לחיים ומוות...
לוידעת -אבל זה קצת לא מעורר אמינות...
כייי העלו לנו תעצבים במחנה הזה!!!!!סתם אחת!
כיי  ידענוו שישימו עלינו 20 עניים כדי לימצאו איזה משהו שרימינו בוו..נקודה קטנהה!!וזה הכעיס בטרוףף!!!אז אמרנוו ניהיה הכי הוגנות בסירות עשינו נקודה נקודה בלי לרמות בין שתי הקבוצות לא דיברנו ביכלל למרות שיכלנו להיות איתם בקשר וזה היה מקל עלינו לא עשינו את זה עד עכשיו אין לי מוסג מה היה המסלול שלהם..ובעינין של שתי הקבוצות למה ניראה לך שאמרנו כול העיטיוט לשם כול המהירות לשםם?!?!פשוט אמרנו יש לנו בנות בשבט שלא יהיה להם כוח מלחתחילה לרוץ הם רצו ללכת בנחת אז סמנו אותם בקבוצה והצתרפו אלהם בנות שכן רצו לרוץ וככה הם התהזנו..והיה תקבוצה שרק רצו וגם להם היה ממש קשה!!מה רצית שנרוץ 30 בנות אי אפשר!!!!כול שנה מחלקים אותנו לשתים ורק השנה אכפט לכםם?!?!!
!!ובאמת הלכנו מנקודה לנקודה והיה ממש קשה אבל רק רק לגב"ש יש את הכוח רצון ככ חזק לנצחח!!!!ועובדה ניצחנווו!!!תגידו מה שאתם רוצות!!!רק זה מעצבן שאנחנו ככ השתדלנו להיות בסדר בסירות והיהנו כאלה ואז מוצאים תרוצים ניצחנו!!!!נקודה!

ואת לא יודעת למה חזרנו בעמצה הגיחה..זה היה הרבה יותר מורכב!!אז אל תגידי דברים שאת לא יודעת!!

ואל תשחקו אותה אם גבש יעזבו לא תיהיה תנועההה!!!!אריאל=גבש!!אנחנו הסניף הכי חזק בתנועה!!ואין מה לעשות עם הכי הרבה אגו!!!!!גבש תמיד יהיו מלך התנועהה!!!!והניצחון השנה לא היה רק בסירותת!!!!!הוא היה עוד הרבה מיזה..
עלק בלי דעות קדומות..סתם אחת!
יייאואווו יאאווווו אתם ח-צופות!!!!טלiר הפ33ה
מי הקים את הסניף אהה??
שום כבוד?
שום הערכה?
אתם כאלה כפויות טובה..
בעעעע...
ואין קשר לזה שאני יעזוב את התנועה כי אני חולהה על הסניךף הזה!ס22ה??
אנחנו שולטות ואין לכם מה לעשות נגד זה!!!
ואם אתם רוצותת...תקימו תנועה משל עצמכם י'חצופות!!!טלiר הפ33ה
|זועםם|
אתם לא מבינות איך עצבנתם אותיי!!!|טלiר הפ33ה
בואנה באמת שונאים את גבש!!!ואביה את במיוחד!קוקי...!
אז דבר ראשון- גב"ש ניצחו בסיירות!!!!! בלי לרמות !!!!ושחרית במת לא יודעת כלום מהחיים שלה..לפחות לא בקשר לגב"ש!
צוויג^^- אם את לא מבינה אל תדברי! אבל כל הגבשניקיו"ת שהגיבו פה בעצבים זה כנראה בגלל שאביה הזאתי העלתה להם(וגם לי..) את כל הפיוזים!!!! ואם גב"ש עושים הכל כדי לנצח סבבה!זכותינו!
ןמי שרוצה לדעת- השבט שלנו הוא השבט הכייייי מגובש!!!!!!!!והתחלקנו לשתי קבוצתות כי הבנו שבקבוצה כ"כ ענקית לא נצליח לנצח..וברור שאנחנו רוצות לנצח גם בשביל האגו!!! (כאילו שפג"ז ניצחו מקום 3 זה לא העלה לם תאגו.)לכן התחלקנו לשתי קבוצות, ונהנו מאוווווד!!! מי שהיתה בפדלאות היתה שם מרצון!! כי לא היה לה כח לרוץ...והפדלאות ביקשו מהמהירות לקחת להם תתיקים!!!
ועוד משו- יצאנו מהגיחה ביום ראשון כדי להחזיר 4 חברות שלנו שההנהלה רצתה להעיף..אז אל תגידו שהשבט שלנו לא מגובש כי בשביל 4בנות מהשבט הלכנו את כל המסלול פעמים!!
ומי שמקנא (ע"ע פגזניקית גאה...)בעיה שלו!!!
ובקשר לשחרית- רוצה שאני יספר לך שאחרי הארוכת צהרים שפג"ז כבר הלכו וגב"ש היו צריכים להישאר, שחרית ספרה לנו את השניות עד שנוכל לצאת אבל אח"כ לקרית ארבע היא רצתה לתת לצאת 10- דק' בערך יותר מוקדם. אז מי פה מרמה???
וד"א- כל הכבוד לנווה וקרית 4 ובת ים שידעו לפרגן!!! ופג"ז שניצחו מקום 3 לא ידעו...
ואביה נקי- אם את עייפה את לא חייבת לכתוב לנו את זה, פשוט תלכי לשון..
ואם תוכלי להגיד לנוו במה רימינו- נשמח..
או שאת יודעת רק להגיד "גב"ש רימו!"
וכמובן זה לא נכתב בעצבים........רציתי להבהיר לך כמה דברים לפני שאת כותבת שטויות!!!!!!!!!!!!
אפשר להירגע....?נקודת חן
אינלי מושג מי ניצח ...והאמת שזה בכלל לא מעניין אותי...
אבל בכל זאת קראתי את כל השירשור פה..(ראיתם איזה מסירות נפש?!!!!!!!!!)
וממבט חיצוני  זה נראה ממש זוועה...
כדאי ממש שתירגעו ..על מה אתם רבים ...על ניצחון?
אני לא יודעת ממש מה המטרה הכללית של הסיירת ...אבל מה שהכי נראה לי זה לגבש את השבט...וזה מטרה הרבה יותר גדולה מניצחון... אז למה לריב על שטיות כאלו?
במקום זה סתכלו קצת על עצמכם ותראו מה זה תרם לכם...(אני יודעת שאני נשמעת כמו אחת מאנשי החינוך שתמיד חייבים לומר דברים כאלו..אבל זה המציאות! אני לא מתכוונת לחפור...)
וכדאי שתורידו את מפלס העצבים...במיוחד גב"ש....
אני באמת מצדיעה על כך שאתם הקמתם תתנועה ,ואת הסניפים וכל שאר הדברים שאמרתם...
אבל באמת תפסיקו להתגאות...
מהרושם הכללי שלי שהייתם במחנה זה ממש היה נראה ככה...הייתם נראה כמו חבורת מופרעות...ואני ממש נטריילית!!!אז קחו לתשומת ליבכן...
אחיות שליייישמחה ואמונה
לקחתן קשה יתר על המידה
מה נסגר אתכם???
מה לכם ולחשבונות שמיים? מלמעלה סידרו שגב"ש יגיעו מקום ראשון.. היחידי שיודע אם הם רימו או לא זה רק ה' יתברך.. גם אם הם רימו.. מה איכפת לכם... העיקר שאתם בעצמכם יודעים את האמת.. די זה לא לעניין...
רק ילדי גן רבים ככה..קחו את עצמכן בידיים סבבה? סבבהה
חח
צודקת..ואת מוסיפה על מה שאמרתי...נקודת חן
קוקי את צודקת נראלי נשכיב את אביה לישוןאנונימי (פותח)
היא היבלבלה מרוה ב שהיא עיפה ומקנאאאאאאאאאאאאאאאה
מרימוש חולעליך!!!!סתם אחת!
תהיתי הרבה אם להגיב בכלל לשירשור הזה,פגזניקית גאה!
אם בכלל כל הצעקות חסרות הבגרות שרצות פה שוות תגובה, או אם בכלל להגיד לאהרלה לנעול אותו.
אולי אחרי התגובה הזו אני אבקש לסגור אותו, כי אין טעם שתמשיכו לצרוח עד כמה שאתם הכי טובים.

כתבתי תגובה ארוכה, והיא נמחקה, אז אני אנסה לשחזר..

מלכתחילה, למה בכלל העלתי את הנושא הזה לדיון, ולשירשור, ולתגובה עייפה באמצע הלילה-
לא כדי שתצרחו שאתם הכי טובים. ולא כדי להגיד ש"פגזזז הממללךךך ננצחחווו בבססיייררווותתת". יש לי מספיק פורומים סגורים שאני יכולה להציף בהודעות כאלה, באמת שלא חסר לי.
העלתי כי חשבתי שהגיע הזמן שמישו יעלה את מה שהיה שם, בלי סתימת פיות של "לא להרוס את האוירה של המחנה."
לפני שאני אתחיל להגיב בכלל על תוכן הדברים, אני אבהיר דבר אחד טוב טוב--
אני לא מקנאה בגב"ש. לא חסר לי אגו בסניף שלי, ב"ה. ואני יודעת מה אני שווה גם בלי לצרוח כל היום מוראלים מפרגנים לעצמי [למרות שב"ה, אני לא חוסכת במוראלים. אבל אני, בניגוד אליכם, חושבת שיש למוראלים תפקיד אחר, ולא פה המקום לפרט..]
עובדה שאחרי יום שלם שרצנו בניווטים והגענו לנ.ס. וראינו שאנחנו מקום שלישי, ידענו לפרגן ושרנו לכם "סיירת גב"ש" כמה פעמים. וגם כשחלפנו לידכם אמרנו לכם "בהצלחה".
אז מקווה שהבהרתי, אני לא מקנאה בכם, ובכלל אין לי כוח להתווכח על זה. אני אמרתי שאני לא, מי שרוצה להמשיך לחשוב ככה- תפדאל, בהצלחה.

אוקיי, מקווה לכתוב ולרצות את כולם- הלואי שכולכם תקראו את כל התגובה, למרות האורך כי אני מגיבה לכולן אחת בתוך השניה..
ולתוכן הדברים--
טלור חמודה-  לא היית בסיירת, אז אין בכלל מה להגיב לך. בנאדם מבחוץ שבא ורוצה להתערב, סתם יזיק.
[זה גם דבר שאני לא מבינה, למה לעזאזל ילדה בכיתה ד' צריכה לבכות אם הסניף שלה לא ניצח בסיירת? הלו, תנו לגדול בשקט.]
רק להגיד לך שאולי כדאי שתרגעי, כי את לחוצה יותר מידי, וחבל לבזבז על דבר כזה אנרגיות.

ילדה..- הכעס שלך מזה מיותר. את באמת לא צריכה להתעצבן. התגובה שלך באמת לא שווה תגובה, וסורי אם זה נשמע יהיר, אבל באמת שזה עכשיו ממש חסד שאני מגיבה לך.
"קחי תמקום ה3 שלך ותלכי לעזאזל" זו לא צורה להתבטא, עם כל הכבוד.
פשוט הייתי עושה לך העתק הדבק כמה משפטים שלך. "לא יעלה לך ת'רמה אם תלכלכי על אחרים!!!"...
ואולי, אולי תפסיקו לאיים, אתם לא מפחידים אף אחד. אתם כבר מזמן לא המעצמה של אריאל. וגם אם אתם חושבים שכן, אז מעצמה באה, ומעצמה הולכת וגם אם תעזבו, התנועה תדע להסתדר טוב מאוד בלעדיכם.
כן, כל הכבוד לכם שהקמתם את התנועה, באמת. אני לא אומרת מתוך זילזול חלילה, אלא ממש באמת. שכוייח לגמרי.. התנועה הזו עושה הרבה חיל, ובאמת אני גאה להיות חלק ממנה.
אבל עם כל הכבוד, זה לא אומר שעכשיו, שאחרי שיש כבר תנועה מבוססת, אנחנו עוד זקוקים לכם.
אם תמשיכו ככה, אולי לא יפה לומר, אבל נשמח להסתדר בלעדיכם.

גבשנ"יקית גאה!-- אז דבר ראשון להבהיר לכולם, זו לא אורית. לא הגבשניקית הגאה שהכרנו עד עכשיו. זו מישי עם כינוי ממש דומה.
אין לי מושג מי את.
אז כמו שכתבתי כבר לילדה.. אני יודעת לפרגן, כשמגיע וכשצריך. ההגינות זה האמת, את אמרת. חבל שלא יישמתם. אנחנו לא מחפשים בעיות, אבל גם לא מתעלמים מהם. אולי באמת זה לא עיניינו המהירות והאטיות, אבל אם זה עיצבן את הרכשיות, אז עיניינם זה כן.
ולא, לא כל אחד בחר איפה להיות. הלואי שזה היה ככה. ובבקשה, אל תשאלי מאיפה אני יודעת.
באמת שבאמצע הסיירת אמרתי לעצמי "יאללה אביה, מה אכפת לך, פרגני להם כל היום.. מה הבעיות שלך." הרגשתי שזה פשוט לא אמיתי לפרגן לסניף שהרס לכל הגבורה ת'סיירת. פשוט צבוע ומגעיל. אז סליחה, ניסיתי להיות נחמדה, אם לא הלך לי, זה פשוט המוסר שלי שעשה את שלו.

ננוקי- אוך, עם סיגנון כתיבה כמו שלך, באמת את לא שווה תגובה. סליחה, כל הגבשניקיות פה פחות או יותר עם אותו סיגנון כתיבה, אבל לפחות הם ניסו [עד כמה שהם הצליחו?] להכניס תוכן מעבר ל"תלללמדדוווו לפרררגןןן" "גבששש המלךךךך" וכיוצ"ב.

צוויג^^- אני איתך. ממש. רציתי לומר את זה, וכל מי שקורא את זה חושב ככה. שכוייח.

סתם אחת!- אני אגיד לך דוגרי, אני יושבת עם עצמי, קראתי את התגובה שלך כמה פעמים, ואני מנסה לגרום לעצמי להאמין. שבאמת לא רימיתם. מה לעשות שכל התנועה מדברת על זה, וזה די ברור. 
אבל את יודעת מה, נניח שאת מדברת אמת, ובאמת לא רימיתם--
כן, השנה החליטו לשים לזה סוף שמחלקים אתכם. לא מגיע לכם. יש התעצבנתם והלכתם. סורי, תגובה של ילדים בגן. משו לא מוצא חן בעיניי, אז אני קם והולך. ממש בוגר.
אני אמרתי שבשניה שהלכתם, בעצם עזיבתכם הודעתם על פרישתכם מהסיירת, וזה היה ממש מפגר להחזיר אתכם. לא הגיע לכם.

קוקי...!- תרגעי. שחרית יודעת יותר דברים ממך, זה בטוח. טיפה כבוד לאנשים שיותר גדולים ממך, לא יזיק לך.
רק האמת מעצבנת. סליחה שאני אומרת אתזה. דבר שהוא לא אמיתי, ואתה יודע שהוא לא, לא אמור לעצבן אותכם. זה שכולכם התעצבנתם ככה רק מראה...
עובדה שאני יודעת מה האמת שלי, ואני לא מתביישת בה, ועובדה שאני לא מתעצבנת.
חולה על האלה שסותרים את עצמם--
"וכמובן זה לא נכתב בעצבים........רציתי להבהיר לך כמה דברים לפני שאת כותבת שטויות!!!!!!!!!!!!

תפסיקו לבלבל ת'שכל!!!!!!!!!!!!!!!!"

עזבי. באמת כבר לא שווה תגובה.

הדסי 3, שמחה ואמונה, ושאר הפורום--

סליחה שהייתם צריכים לסבול את זה. באמת לא התכוונתי שזה מה שיצא מתגובה תמימה לכאורה.

אתן צודקות לגמרי, וכל מה שכתב פה לא סתם בכלל שממש ממש נהנתי במחנה, באמת!!

ואגב, כל המגיבים פה, אפשר לדבר גם בנחת, ויבינו מה אתם רוצים ולא לצרוח עם מליון סימני קריאה וסימני פיסוק, וממממררריייחחחתתתת אוווותתתיייווותתת.

מי שקרא עד פה, באמת שכוייח.

אני מצטערת על האורך, מקווה שזו תהיה התגובה האחרונה שלי בנושא.

בהצלחה בחיים, לכולם, באמת.

אביה- סחטיין!שירהשירה
באמת, מעריכה!!
מצטרפת.תפוזה 1
מוזר הגלגלת הזו בסוף ההודעה. סליחה שזה יצא ככה.פגזניקית גאה!
פגזניקית גאה- תעשי לולנו טובה ווקשה!!!רוצה להבין
גמאנחנו דיברנו עם שחרית וכנראה שהיא מאווווד צבועה כי היא אמרה לנו בפירוש שלאאאאאאא רימינו ושניצחנו ביושר. ונאה לך באמת מנצחים מקום ראשון בהגינות??? תעשי לנו טובה. אנחנו עבדנו קשה על הזכיה הזו והקרדיט עליה בהחלט מגיע לנו גם אם את מאווווווווד מאווווווד מקנאה ומבואסת שזה קרה ושלא את ניצחת...
אז ווקשה די עם השטיויות כי לא רימנו בכלום וקרענו לעצמינו תצורה כדי לנצח..
שלום שלום שלום על ישראל אמרו שירי הלל גבש עוזבים את אריאל!!!! באמת, מה יש לנו לחפש בכזו תנועה צבועה???????? גם כן אתם תורת חיים- על לה"ר והוצאת דיבה והאיסור לא לשקר לא שמעתם????
ואת בכלל גם כן מעמידה פנים של צדיקה- עם ההודעות האלו שראינו ששלחת- לא ילך לך.. באסה... ופעם הבאה תכתבי לטל שמיים סיפור על גבשניק מסכן שהחליט לעבור סניף כי הוא חש לשא בנוח עם הסניף שלו... פחחח... קיצר, תשמרי ת'דעות שלך לעצמך כי הם לא מעניינות אפאחד אחר!!!
וסורי- בדיוק בגלל אשנים כמוך התנועה שלנו נראית ככה!!!!!
הי גברת גבשניקית.תפוזה 1
עברתם כבר ת'גבול.

בהתחלה עוד נסבל, כי דיברתם על הסיירת. [לא שזה היה דיבורים עניינים, אבל התמקדתם בנושא.]

עכשיו אתן מתחילות לפגוע אישית באנשים וזה הגבול. לכו תשתו כוס מים, תרגעו. ותשמרו את העצבים לעצמכם. 

ובחייאת די עם האיומים לעזוב את אריאל, זה לא עושה רושם על אף אחד. 
אני את שלי אמרתי.פגזניקית גאה!
ואת את עצמך הסגרת.
סורי, את דבילית.
ההודעות שלך כ"כ מפגרות.
ומי שלא מבין, שלא יתערב.

אביהמישי.
שלום!קראתי את התגובה שלך עד הסוף,ולא ככ קיבלתי תשובות..סורי, בתגובה שלך נתקעת על הריבוי בסימני קריאה ועל סגננון הכתיבה.ולא על העניין שבנות רצו פה להביע...באמת בנות התעצבנו וכתבו תגובות מעוצבנות,אבל נראלי שאת יכולה להבין שזוהי תגובה טיבעית של בנאדם ששומע דברים לא נכונים בעליל שאומרים עליו,ועוד ברבימ...נראלי שבעצם אפחת לא 'קיבלה פה תשובות.לא שאנחנו לא יודעות מה האמת,אבל רוצות לדעת על מה ולמה הליכלוך עלינו..באמת שאני אשמח לדבר איתך ולשמוע מה המקורות של מה שאת יודעת.באמת, תבואי נדבר בצורה בוגרת, נשים ת'עצבים בצד..אני אשמח.גם בצ'אט.
רעיה0543380915.
אביה! את מותק של ילדה! אהבתי ת'תגובה!אפשר לתקן
ומכל השרשור הזה עלתה לי מחשבה שבאמת אין על הסניף שלנו! (הייתי חייבת)

ועוד נקודה למחשבה- אם בנאדם נכנס למגננה ומתחיל להתעצבן, זה מראה על זה שהוא מבין שהוא טועה (ואניי מדגישה- זה מראה, ולפעמים מה שנראה זה לא אומר שזה באמת ככה, אז אם אתם רוצים שזה לא יראה, תנסו להגיב אחרת...
יומקסים לכולם!

את יודעת מה אביה..סתם אחת!
כןן קראתי את כול מה שרשמת למרות שלא היה מגיע לך..אין לי כוח להגיב על הכול..את לא תקבלי מה שאני יגיד לך ואני לא יקבל ממך..ממילה.. ואני יודעת שלא יעזור מה שאני יגיד..!!!את וכול הפורום הזה לא תורידו את האגו של גבש וגם בילעדיכםם ככ טוב לכולם בסניףף ויש לנו סניף תותחח!!אבל בכול זאת..

טלור חמודה-  לא היית בסיירת, אז אין בכלל מה להגיב לך=צוויג^^- אני איתך..(מה היא היתה בסירת..היא יודעת מה הלך שם)...את חושבת שהיא צודקת רק כי היא לא גבשניקית..

"מה לעשות שכל התנועה מדברת על זה, וזה די ברור"-מה די ברור תגידי במה בקשה תגידי במה רימינו כול אחת ששאלתי אותה אמרה"רימתם רימיתם..".והלכה..ומה אם כול התנועה אומרת אז...מה הם היו שם????תודי שזה סטיגמות!!..ואין לי כוח עוד להגיב על זה זה ככ מיותר..

כן, השנה החליטו לשים לזה סוף שמחלקים אתכם. לא מגיע לכם.=למה לא מגיעה לנו?!!..מה עשינו באנו הרבה לסניף אנחנו הרבה חניכות מה קרה..התנועה רוצה שנעבור לבני עקיבה קשה לה שסניף גבש הם הרבה חניכות..מה אתם לא מעודדים שיבאו לסניף...

ישר התעצבנתם והלכתם. סורי, תגובה של ילדים בגן. משו לא מוצא חן בעיניי, אז אני קם והולך. ממש בוגר=את סתם הופכת את זה למשהוא מפגר שכול אחד שקורא תא זה אומר נכון היא צודקת מאוד יפה להגיד שאסור ליברוח וזה לא בוגר..וזה נהפך לתגובה מפגרת מיצידינו...אבל זה לא היה בדיוק ככה..רצינו ללכת באמת רצינו לחזור למחנהה!!!!!אבל את יודעת מה קרה בדרךך ההנהלה באה והיה לנו ביכוח ארוך..הם לא הסכימו לנו להשאר במחנה סתם ..או לחזור לסירית או לחזור הביתה..והביתה לא יכולנו..ואם מישהוא מיתלונן על זה תיפני לחינוך של ההנהלה לא אלינו אנחנו יצאנו פסדר!!! אל תהפכי אותנו לתינוקות...!!!קצת כבוד1!!!!בעצם הרבה כבוד!!!

עזבי אין לי כוח עוד להגיב העולם הוא לא שלך את לא תחליטי איזה שירשור לסגור ומה להשאיר ומי צודק הכול בידי שמיםם!!!!!

טוב שהאגו בידים שלנוווו!!!סניף גבש כבוד!!

אביה, שכוייח!! =) תכתבי משוו לט"ש!!אתיולה החתולה
אנשים יקרים!!~אהרלה~!נתניהאחרונה
מצטער, אבל ממזמן, עברתם גבול הטעם הטוב.

אם אנשים לא ידעו איך לדבר זה לזה, כאן בפורום, הם לא יהיו כאן.

אפחד לא יכתוב כאן מילים כמו חארות (תסלחו לי, אבל הייתי חייב להיות ישיר)
ואפחד לא יכתוב כאן "לכי לעזעזל".

חלאס.

או שתשלטו בעצמכם, או שלא תמשיכו לכתוב כאן.

נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד.

בהערכה עצומה לכל משתתפי הדיון,
אהרל'ה,
מנהל.
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך