עכשיו השאלה שלי אם לוקחים לצורך העניין כדורים(כמובן למי שמאובחן) לצורך תקופת לימודים, אז אחרי הלימודים מפסיקים לצרוך את הריטלין ונגזרותיו?
הרי גם לאחר הלימודים ממשיכים הבעיות קשב ובטח שהם מחמירים לאחר שבנאדם לקח כמה שנים כדורים בעת הלימודים, אז השאלה שלי אם ריטלין זאת תרופה לכל החיים או רק לתקופת לימודים?
כי אם זה רק לתקופת לימודים אז זה לא עוזר לי ואין לי מה להיכנס ללמוד הנדסה, כי ללא ריטלין אני הבנאדם הכי לא מתמטי שיש , ואני יכול סתם להיכנס ללחץ ולא להבין את השאלה גם אם יודע אותו(קשב וריכוז) .. זתאמרת אם זאת לא תרופה כרונית לכל החיים אז מבחינתי אין לי בכלל מה לצרוך אותה, כי הרי הבעיה הזאת ממשיכה גם בעבודה שאתה צריך ללעשות פרוייקטים ולהיות תמיד בנאדם מתמטי וריאלי , ולא להיכנס ללחץ משאלה פשוטה או לחילופין מקריאה של חומר שאתה צריך ללמוד ולהתפתח .. הקטע המצחיק הוא בנוסף שגם תמיד אומרים שזה בעיה של ילדים עם בעיית קשב וריכוז... והקטע הוא שזה בעיה לכל החיים ולא רק בבית הספר.
יש לציין שיש לי בגרות מלאה בעברי שעשיתי עם ריטלין, אבל שוקל לצרוך עוד פעם על מנת ללמוד הנדסה או לרדת מזה לגמרי ופשוט לעשות איזה מקצוע פשוט וזהו שלא דורש לימודים מעמיקים עם ריטלין..