אני לא שופט אף אחד מכם, באמת שלא. אם כבר אני שופט את עצמי היות ואני בכלל לא טלית שכולה תכלת.
ואני לא מתיימר להיות מוכיח בשער חלילה, קטונתי. אני מבין באמת שלכולם יש את המטען שהוא נושא עם עצמו.
ואני גם כותב רק מתוך הנחה שמה שכתבו כאן כל מיני בנות זה נכון (ואם לא אז לוקח הכל בחזרה).
ה"הסתערות" הגברית הזאת על כל מיני בנות כאן שמגלות מצוקה או שחולקות קשיים כאלה ואחרים היא בעיני עצובה מאוד. ברור שיש לכם חוסר מהותי בתחום היצרי בין אם אתם רווקים ובין אם אתם נשואים ובין אם אתם יחסית פעילים כאן או בין אם אתם עוקבים סמויים.
תבינו, גברים שמנסים "לצוד" בנות בכל מיני קונסטלציות ואמתלאות זה במילים עדינות קצת מביך ומעורר רחמים. אני בתור גבר קצת מובך מניסיונות כאלה.
תנסו ל pull yourself together כלומר לקחת את עצמכם בידיים ולא לנסות לדוג כל מיני בנות שחוות קשיים כי גם אני כמוכם, הייתי פעם מנסה לדוג ככה והייתי אומר להן חרטוטים על גבי חרטוטים של "מילות אהבה" וכל מיני "מחמאות" (לא כאן מהפורום) כשבפנים הייתי יודע שכל מה שאני אומר זה בעירבון מוגבל על גבול השקר. זה גורם עגמת נפש לבנות שדמעתן מצויה וגם ככה הן בקשיים.
אם מישהי פנתה אליכם מיוזמתה זה משהו אחר כן? אבל אל תנסו להסתער על בנות תמימות.
וגם, זה לא מוציא אתכם טוב ויש נטיה בגלל מקרים כאלה להשליך על הרוב של הגברים.
שוב, באהבה רבה אני אומר לכם, זה לא פשוט להתמודד עם קשיים בתחום הזה, אבל אל תפילו את זה על בנות ששותות בשקיקה את המילים שלכם כשבסוף אתם יודעים שזה יגמר במפח נפש. אתם גברים, אתם יודעים להתמודד עם רגש יותר טוב מבנות, אל תפילו אותן בפח הזה.
חולה עליכם (אנחנו באותה סירה)
ולא רוצה להשמע קלישאתי אבל מי מכם הגברים שחווים דברים קשים כאלה ונגררו לתוך עולם "הדיג", מזמין אתכם אלי לפרטי ואולי נשב על פייסל קטן ככה כדי להשתחרר מכל הדברים הקשים האלה.