עבר עריכה על ידי לא מחקה בתאריך י"א בתשרי תש"פ 17:08
אתה יודע משהו? כשאדם עני ברחוב, מגיע ומבקש צדקה, לא שואלים אותו כלום כדי לא לביישו. צדקה זה צדקה, וזה אני אומרת לא כאחת שמבקשת, אלא כאחת שתרמה המון במשך החיים שלה. כל אחד, מגיע יוםשהוא צריך עזרה מאחרים.
אני ממש מתפללת בשבילך שלא תצטרך להגיע לזה, אבל מתי שהוא גם בזיקנה, כולנו נצטרך, ואז אני מאד מקווה שלא יגידו לך שאתה עוקץ .. בגלל עזרה..
לעניינינו: אני כבר הבהרתי שאני נותנת גם את המספר שלי, גם ת.ז וצילמתי את המצב חשבון שלי גם, אני לא יודעת למה אתה מתכוון עוקץ, כשבנאדם מגיע למצב לא טוב הוא לא רוצה לעקוץ אף אחד...
פשוט הרבה שואלים אותי הרבה שאלות בהודעה, ובתכלס לא כולם עוזרים בסוף, ועוד עושים ממני כאילו אני סתם עוקצת חלילה , ואותם אנשים ששלחו לי הודעות ועכשיו יש להן כם את הת.ז שלי והמספר טלפון שלי, וגם לא עזרו. ( חוץ ממישהי שאני צריכה לשאול אותה אם היא מסכימה שאכתוב לך את שמה , שהיא כן עזרה לי, והיא מדהימה, ועוד אחד שהעביר לי 50 שח מקודם, תודה רבה!)
אני אישה רגילה, ברוך ה' גם בדרך כלל מהנותנות, לצערי נפלתי בחודשיים האלו כלכלית, ואין מי שירים אותי חוץ מבורא העולם, וזה עניינים של שעה , ולכן אני דחופה .
ואני ממש מתביישת שאני מבקשת.