זה הזמן!!!
היכנסו לטופס האנונימי המצורף, כתבו שם ניק ושאלה, השאלה תיכתב כאן והניק יתוייג ויהיה חייב לענות בכנות!!!
(יש אפשרות לבקש עריכה של התשובה אחרי כמה שעות למקרה שהתשובה כנה מידי
)קדימה!!!
שאלות אנונימיות לניקים
בוז
)
חן,
רק בשמחה.
שאם תסתכלי כאן למעלה בזהות מנהלות הפורום, תגלי שלפחות סטטיסטית הדרך הבטוחה ביותר להגיע להנהלה היא להיות טרול.
כך שהשאלה שלך היא לא שאלה אלא התשובה.
חדשכאן
ארץ השוקולדאם כי לא צריך חכמה גדולה נראה לי כדי להיות מנהל פורום

כישוף כושלבס"ד
@חופשיה לנפשי מה את עושה בחיים כרגע?
@חופשיה לנפשי אומייגד נכון מלודי היא לגמרי אובר רייטאד? כאילו הלו
חסמין שם!
בס"ד
טפי בעונה הראשונה נראת רע אבל אחר כך היא הופכת לאדם הכי חמוד שם
היא עוברת תהליך מדהים מדהים
אבל אף אחד מהבנים שם לא באמת יפה
אולי רק סימון
איך עוזבים את הפורום ולא חוזרים?
מתייג @כישוף כושל
אבל אין לי אמצעי קשר איתה, אולי יש פה בנות אחרות שיכולות לשאול אותה ולעדכן 
אני מכיר כל מיני שהפסיקו לזמן רב, אבל חזרו.

והוא, בעיניי, הציבור שהכי מוכן לבחון מידי פעם מחדש את ההתאמה בין אורח החיים לבין מה שנכון (מכל מיני היבטים)
אני לא באמת חכמה
הנורמלית האחרונהאבל הקשיש הראשון (וסבא שלי שאני מתאמן איתו) אנשים שאני מחבב נורא.
לא כי הם קשישים, כי הם אנשים.
רדרמטי משהו
פסידונית
..

)ומת כמו בית קברות
חן,מקווה ומתפלל שהחיים ישתפרו ולא תחושי צורך לברוח מהם
אם אגלה לך אצטרך להרוג אותך, ומאחר ואני (עדיין... 😎) לא יודע את מי להרוג אני לא יכול לגלות.
בס"ד
@כל הסמויים תמיד תהיתי כמה כמוכם יש כאן.. הזדהו בתגובה

בס"ד
@כל שוכני נב"ל תענו בכנות. לא מרגיש לכם פתטי לפעמים להיות בפורום?
בס"ד
שולחים שאלות בקצב מטורף ואני לא מספיק לעצור לחשוב
בזמן ספציפי - לרוב המוחלט לא, אבל קורה לעתים רחוקות שארגיש שזה היה פתטי להיות שם באותו זמן במקום לעשות משהו אחר.
באופן כללי - לא, אני כאן כשבא לי ומרגיש שאני גם מקבל וגם נותן בפורום.
אם השאלה היא על נחמדות, הדברים הללו לא דורשים יותר מדי לרוב ואני חושב שנכון וראוי להתנהל ככה אז אני מנסה.
ולגבי סבלנות, לרוב אני לא עושה דברים שאני חושב שדורשים ממני סבלנות עצומה, אלא אם כן אני חושב שזה משהו ששווה את ההשקעה.
אם אני מטייל עם מישהו, אני לא עושה זאת מתוך המון נחמדות אלא כי אני נהנה מזה וכנ"ל לעוד דברים.
האם הבנתי נכון?
בס"ד
א. תודה רבה לכם
כבר התחלתי לחשוב שאני לא מעניין אף אחד |דומע|
ב. ולשאלות- 1. בחנתי את הכישורים שלי וגיליתי שהדבר היחידי שאני טובה בו זה בלהקשיב לאנשים ולגרום להם להרגיש יותר טוב
אחר כך התלבטתי בין פסיכולוגיה ריפוי במשהו או עבודה סוציאלית. בגלל שהיה לי במקרה מפגש עם אנשים מכל המקצועות האלה החלטתי שיותר מתאים לעבודה סוציאלית
התירוץ ששכנע אותי זה ההסתכלות הטיפולית שלא רואה מטופל כיחיד אלא כחלק מקהילה ומשפחה ומטפלת בעצם בכל המרכיבים בחייו
מעבר לזה רציתי להתחתן ולפרנס וחששתי שיקח לי יותר מידי זמן עד שאוכל לפרנס בעבודה בשתי המקצועות האחרים כי הם דורשים תואר שני
2. אין לי דחף להציף אבל כל המחשבות היצירתיות יוצאות לי בשעות לילה (ומלא נחסך ממכם כי אני חושבת כשאני כבר במיטה ולא חוזרת לפלאפון כדי לכתוב)
בס"ד
הפסיכולוגית האישית שלי רואה הכל בראיה ממש כללית
אבל בעיקרון זאת הדרך שמלמדים במוסדות
2. לא הרבה פרנסה אבל מספיק
כישוף כושלבס"ד
@כולם מה היה בהתחלה של הפורום?
@כולם הי אני ניק סמוי... תגידו מה העניין של החבורות פה... איך נהייתם חבורה? בגלל שהלכתם לפסיפס?

וברצינות, זה מה שאני יודע, אבל אולי אני טועה בחלק מהפרטים, בשביל להיות יותר בטוחים תצתרכו לשאול את @שמן פשתן:
א.
בהתחלה היה פורום בשם "איכותי אחותי בבקשה" והוא היה פורום פרטי (אבל לא נעול) של @שמן פשתן ושל @אורה2x, אבלא התחילו להגיע אליו ניקים נוספים, למיטב זכרוני, בהתחלה ארצ'יבלד (שנקרא אז ארי 1) הטריל שם, אחר כך ימ"ל הצטרף, וככה הפורום ההוא גדל. אבל אחרי כמה זמן ננעל שם שרשור, ונראה לי שםג נמחק שרשור אחד, זה עורר קצת סערה, וזמן קצר אחר כך, אורה2x גילתה שהיא כבר לא מנהלת. זה עורר מהומה קצת יותר גדולה, והפורום ההוא התחיל להינטש, הזמינו את כולם להצטרף לפורום סגור כלשהו, אבל כדרכם של פורמים סגורים, זה לא הצליח במיוחד. ולכן הוחלט על הפורום הזה, וכולם עברו אליו.
ב.
רק על עצמי לספר ידעתי:
לפני בערך שנה, בשיטוטי בפורומים, הגעתי במקרה לפורום "איכותי אחותי בבקשה", שאז נקרא "איכותי", זה היה בזמן ההטרלות של ארצ'יבל וימ"ל. וכחלק מההטרלות שלהם הם שמו קישור של קבוצת ש"א של אנשי/ותיקי לנ"ו שבה היו כל הניקים שהזכרתי עד עכשיו, אני בשוגג פתחתי את הקישור, ונכנסתי לקבוצה. לא הצלחת לצאת משם, והם מסיבות לא ברורות לא סילקו אותי משם.
הקבוצה הזאת התחילה להתיישב בפורום איכותי, ואני חושב שעדיין היא מכילה את רוב השוכנים כאן.
אני לא.
כן, אל (סתם, למה שיהיו לי?
)
שמן פשתןבס"ד
@כישוף כושל תגידי זה שאת ערה בלילות לא מפריע לך לעשות דברים ביום? וגם היתה תקופה ארוכה שלא היית בפורום, מה החזיר אותך?
@כישוף כושל חשבת פעם לעשות משהו עם היצירתיות שלך?
בס"ד
אני בחופש אז כנרגע אין לי דברים לעשות ביום
כשאחזור ללימודים כנראה אכתוב בשעות של אנשים רגילים.
אמ חזרתי בגלל @ימ''ל ואז הוא נעלם והכיח לי סופית שמשהו בי דוחה אנשים באופן עקבי
נמ שו יצירתיות?
המ וברצינות, אני מכירה ים אנשים יצירתיים סביבי ואני מרגישה לא ממש יצירתית לידם אז אף פעם לא ראיתי בזה משהו בר ניצול
בס"ד
אין בפורום אנשים לא נחיתיים?
יש לך ווצאפ, נכון?
יש שם סמיילים נכון?
יש שם סמיילי חנון, נכון?
זה אני.

הצחקתם שלושתכםשמן פשתןבס"ד
@כולם וואי שאלה שאני חייבת לשאול. כמה אנשים מפה מאוהבים בפסידונית? תרימו יד אנונימית
*כשירות לציבור פתחנו קובץ בו ניתן לענות אנונימית
ארצ'יבלדועכשיו אני יוצא עם מישהי מפה
מעניין אם היא קוראת
פסידוניתאו שהוא לא גבר.
צריך לפרסם שרשור כזה בלנ''ו!

ולא ידעתי שבגלל זה עזבת את המפגש ההוא 
מתנחמת בכך שהמשכת להגיע למפגשים אחרים 
ארצ'יבלד

בוזראש השנה
בעעע
לא אוהבת. ועוד חג של יומיים
חלום שלי לטוס לחו'ל לכל החגיםםם
אני דוקא די אוהב אותו
עם תפילות מרוממות
ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?
יחסית מסביר. קצת. אולי.
ספסל אחורי של אוטובוס משהו..

אני עוברת על המסרים פה והשיחות אישיות.. כמה דרמות!! ואני לא זוכרת כלום! מביך למדי.
ולמה כשאני נכנסת לשיחה עם פצלש כתוב לי שהיא מחוברת?!
מה איתך?
המפגש טד יצא לפועל?
עוד אפשר להירשם? 😇
ריבוזוםהאחרון שניסינו להרים לא, למיטב זכרוני...
אבל היו שניים שכן, והם גם היו ממש טובים! בכלל הפורום הזה היה איכותי, אחותי |נוסטלגי|
כתבנו פה כל דבר איכותי שהיה בשנה האחרונה, אפשר לראות בקלות כמה זה
מלא אנשים שבאים להתארח ועושים מלא רעש ברחוב ומשאירים בלאגן ולכלוך...
לא כזה מגניב לבוא לפה
סדרות של כאן ארכיון- קרובים קרובים, סטרייט ולעניין.
בפייסבוק- עמוד בשם "הקופסה- רק דברים טובים", יש בו בדרך כלל קטעים מצחיקים מסרטים ישראלים ישנים..
ארץ השוקולדאחרונהשמגיע לפורום נטוש ותוהה על טיבו
הוד444או- מישהו שמכיר אותה במציאות יודע מה שלומה?
תמסרו לי שנזכרתי והתגעגעתי