עוגת סופלה
מצרכים:
2 חבילות שוקולד
1/4 כוס סוכר
125 גר' מחמאה [מרגרינה בטעם חמאה] - אני שמתי במקום זה קצת יותר מחצי כוס שמן
רום
יין
4 ביצים
כוס וחצי קמח
הכנה:
1.להמיס את השוקולד בסיר עם הסוכר, המחמאה, קצת רום ויין ומערבבים היטב
2. מורידים מהגז ומוסיפים את הביצים בהדרגה ומערבבים. [צריך לערבב מהר כדי שהביצים לא יהפכו לחביתה מהחום]
3.מוסיפים את הקמח ושופכים את העיסה לתבנית משומנת ואופים על 170 מעלות, 8 דקות בדיוק!! זה אמור לצאת מהתנור קצת נוזלי, שמים במקרר ומחממים בהגשה {בשבת על הפלטה מתחילת הארוחה]
)
)

