אני לא יודע איפה את גרה ומה מצבך, ואיפה את מתכננת ללמוד ולגור, אבל לדעתי תתחילי מלחפש עבודה, חצי משרה או מקסימום תעבדי כמה חודשים רק כדי לחסוך.
כמעט בלתי אפשרי למצוא עבודה בהנהלת חשבונות \חשבות שכר בלי ניסיון. יש המון בנות שאחרי שהן מסיימות את הלימודים מתפתות לקחת קורסים\הדרכות של 'הנהלת חשבונות מעשית' שבעיקר מרפדים את הכיסים של מי שמעביר את ההדרכות האלה.
שמעתי על בנות שמחפשות להתנדב אצלי רואי חשבון \ יועצי מס בתור התחלה כדי ללמוד ולצבור ניסיון. לא שמעתי על מישהי שאשכרה עשתה את זה ואני מטיל בספק עד כמה זה אפשרי.
האפשרות היותר סבירה היא למצוא משרה שיש לה קשר חזק להנהלת חשבונות\חשבות שכר. כאלה משרות יש לא מעט, שיש להן נגיעה ישירה לדברים האלה, שהידע שלך יבוא לידי ביטוי.
תכנסי לכל אתרי הדרושים [גובמאסטר, אולגובס, דרושים, וכו' וכו'], תכנסי לקבוצות פייסבוק של דרושים שקשורות לאיזור\עיר שלך [יש הרבה מעסיקים שמפרסמים רק שם], ותשלחי קורות חיים לכל מה שנראה לך רלוונטי.
אם את יודעת איפה את רוצה ללמוד ואת עומדת בתנאי הקבלה , אז פשוט תתחילי להתכונן ללימודים ולעבוד קצת במקביל.
20191018145007.doc
זה המבחן של המכינה , קצת ישן אבל זה מה שיש לי.
רשימת הנושאים לבחינת פטור:
20191018145043.pdf
כולה צריך לקבל בזה 60 וזה לא נכנס לממוצע של התואר. עם סוג 3 לא אמורה להיות בעיה.
אחרי זה תתחילי לברר על מגורים\מעונות אם לא תגורי בבית , מלגות, תכניות לסטודנטים, מחשב נייד, וכו' וכו'