התארגנתי,
השארתי רשימת הנחיות מפורטת לחמותי שכללה-
הרדמתי את ללי, אל תעירי אותו,
ומנדי הולך לישון אחרי הסנדביץ'.
ויצאתי בשמחה ובטוב לבב!
עוברים פה אוטובוסים רק פעם בחצי שנה וגם זה לא בטוח, אז חיכיתי בתחנה רבע שעה קודם ליתר ביטחון.
מוביט אמר שהוא לא יגיע אז התחלתי ללכת לכיוון הטרמפיאדה אבל אז הוא כן הגיע סופרייז סופרייז!
עליתי, איזה בחור דוס שלא הבנתי מה עושה שם נתן בי מבט תמה יעני מה בנות מסתובבות פה חופשי? ככה בלי רצועה?
בכל מקרה
הגעתי לאריאל
יש לי שעה וחצי לשרוף
מה עושה כל בחורה נורמלית?
כמובן
נכנסת לחנות הספרים הראשונה שהיא רואה
לא קונה כלום כי צומת ספרים ואני נאמנה לחברות שלי שמעדיפות את סטימצקי
ומסתכלת על כל הספרים
אחרי שזה נהיה חשוד כבר כמות הזמן שבה אני מסתכלת על ספרים וכבר מגיעה השאלה המפחידה אפשר לעזור לך?
אני אומרת לא תודה אני רק מסתכלת חחחח
יצאתי והלכתי לחנות אחרת
שם הסתכלתי על נדנדות אלקטרוניות כי אני רוצה לשים את ללי לישון באחת כזאת, כי אני רוצה לישון גם
חמותי נורא רוצה מזמן כבר לקנות לו כיסא חשמלי
ואני חושבת שלאור בחירת המילים שלה כדאי שאני אבחר את המוצר בעצמי
מצלמת עוברת הלאה
זה חנות של בי
קניתי כל מיני דברים
קיבלתי את המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת למישהי בימינו
לא כותבת כאן כי זה עושה לי לעוף על עצמי וחבל
אבל המון תודה רבה
שאלתי את בעלי אם הוא יכול לבוא אחרי המבצעים
פתאום הוא אומר לי כן מאחורי הגב שלי
מתברר שהוא בא במיוחד בשבילי עם האוטו והסוכה והבחורים
הלכנו לקנות את הנדנדה וגם שופר קטן וגם שטיח אלף בית וגם מגנטים מגנטים זה הכי חשוב היום לגידול ילדים וגם כתוב מגיל שלוש ומעלה חה חה איזה פורעי חוק אנחנו
בינתיים חן ופוליאנה מגיעות
מתיישבים בתוך הסוכה
הבוקסה כבר פועלת הפלייליסט שלי כבר מתנגן והם מתחילים שמחת בית השואבה ברחוב ואנחנו כזה יפה יפה שעשעונו בני אנוש כמו הפריץ בדוב המרקד רק שזה היה דוב בער המרקד ואנחנו לא פריץ ובלי כובעי פרווה וגם היה חם
ואז הלכנו לשבת לאכול משהו אחרי הכל ארוחת בוקר צריך מתישהו גם אם עכשיו 9 בערב
ריכלנו על כולכם ואז היה רגע עכשיו מדברים על מירי דיברנו על מירי (רק דברים טובים אין על מירי) גמרנו ואז דיברנו עלינו ועל דברים אחרים.
אמרנו דבר תורה שלא יהיה מושב ליצים הידעתם שאסור לאכול ינשוף וגם לא ארנבת כמו כן אם נופלת דופן לסוכה אפשר לחבר אליה פיל
הום פרייז זו מנה מאכזבת בקפה גרג אל תעשו את זה לעצמכם תקנו רק בקפה קפה הום פרייז.
ארזנו את הג'פטה לדרך (היא משהו של סבא ג'פטו מפינוקיו?) וגם את שאר הדברים שנשארו כמו מגבונים קטנים באריזות של קטשופ
השארנו טיפ למלצרית היא היתה נראית עייפה סחוטה חצי בנאדם כזה מגיע לה
בינתיים בעלי מורח מורח את הריקודים כדי שאני אהיה כמה שיותר כדי שאני לא אחזור בטרמפים כדי שאני לא ארצח כי הוא לא יודע את הקודים של הדברים וזה חשוב שאני אשאר בחיים וגם כי דוגרי הוא פשוט צונזר
ישבנו שוב בסוכה היה כיף ממש אווירה של חג אווירה של צרחות על פוליאנה שלא מביאה נרות לצדיקים כי היא שכנזיה שלא מאמינה ברוחות ונשמות
עשינו תמונת נעליים סלפי דגל משיח סלפי סוכה סלפי בקבוקים של קוקה קולה
בסוף חן תתחתן עם חבדניק כבר יש מישהו באופק אל תגלו להם
היה גם סיפור הורס מצחוק על מעלית ועל איך שאבא של פוליאנה שימש כחיית מחמד אל תגלו שסיפרתי לכם אימהות חנכו את הבנות שלכן יותר טוב מה זה זה הטרדה לכל דבר
הן פגשו את הסלבריטי סלט חם אמרו שוואלה במציאות הוא יותר נחמד
תם אך לא נשלם השבח לבורא עולם חזרנו הביתה מסתבר שהילדים בכלל לא הלכו לישון היא העירה אותם הם הלכו לשמחת בית השואבה עד 12 בלילה לא נורא ככה ישנו עד 10
הנדנדה החשמלית ממש חמודה ואני שמחה שקניתי אותה
זהו שכחתי משהו לא זוכרת
אני כל כך עייפה
@פוליאנה
@חן,

חבל שלא הקשבתי לסלט חם