פורום חשבתם שיהיה טוב?!
בהנהלת: סלט
מכתב פתיחה
אני צריכה ברק בעינייםיהיה בסדר....
לי יש המוןבוז
רוצה קצת?
כןיהיה בסדר....
אף אחד לא רוצה אותי כי אין לי
באמת את חושבת ככה?בוז
כןיהיה בסדר....
(הצעות עבודה)
כןבוז
כזה למה את רוצה לעבוד כאן?
המממ ובכן אני צריכה משכורת
אנחנו מחפשים מישהי קבועה לפחות לשנתיים
אוקיי אז אני אצטרך יותר משכורת כי אם לא, ברגע שאני אמצא משהו יותר משתלם אני אעזוב
(לא קיבלו אותי גם)
(כנראה זו לא הגישה שצריכה להיות לי)
(אבל בחייאת מה הם מצפים)
המממ ובכן אני צריכה משכורת
אנחנו מחפשים מישהי קבועה לפחות לשנתיים
אוקיי אז אני אצטרך יותר משכורת כי אם לא, ברגע שאני אמצא משהו יותר משתלם אני אעזוב
(לא קיבלו אותי גם)
(כנראה זו לא הגישה שצריכה להיות לי)
(אבל בחייאת מה הם מצפים)
אם שאלו למה כאןיהיה בסדר....
אז התשובה לא יכולה להיות משכורת
משכורת זה בכל עבודה
משכורת זה בכל עבודה
תדמייני שאת נכנסת לדמותReminder
שיש לה ברק
זה הרבה יותר קל
זה הרבה יותר קל
אני חושב שהצעות עבודה זה עניין של התאמהארץ השוקולד
יתכן ופשוט התחושה שלהם שאת בחורה טובה, אבל לא מתאימה למה שהם מחפשים.
אולי אפשר לבדוק אם עדיף להרחיב מעט את מעגל החיפושים?
לא פשוט, בהצלחה רבה
אתפלל שתצליחי
אולי אפשר לבדוק אם עדיף להרחיב מעט את מעגל החיפושים?
לא פשוט, בהצלחה רבה
אתפלל שתצליחי
העניין הוא שמרוב הייאושיהיה בסדר....
אני מגיעה לראיונות מיואשת
מעסיקים רוצים לראות עובד שמתלהב לעבוד
שמשתוקק לזה
מעסיקים רוצים לראות עובד שמתלהב לעבוד
שמשתוקק לזה
אוף...ארץ השוקולד
זה באמת מבאס לשמוע שזה המצב...
אולי תתאווררי קצת ותביני שאת מוכשרת ותצליחי למצוא עם הזמן?
ואולי כדאי לחפש משהו שיתן לך ברק בעיניים מצד העבודה?
אולי תתאווררי קצת ותביני שאת מוכשרת ותצליחי למצוא עם הזמן?
ואולי כדאי לחפש משהו שיתן לך ברק בעיניים מצד העבודה?
זה רעיוןיהיה בסדר....
אני צריכה באמת לחשוב על זה.
בהצלחה רבה עם זהארץ השוקולד
אולי תלכי לראיונות במס הכנסה..חביב שזורם
הם רגילים שמגיעים אליהם אנשים ממורמרים, תשושים ומבואסים... 
איכיהיה בסדר....
רחמנות.
האמת שאני ממש ממש ממש מבינה אותך.שוברת גלים
היו לי תקופות בחיים שכך הייתי בדיוק (בראיונות עבודה וכן בדבר שאין להזכיר את שמו)
אני מאמינה היום שיש בכח התודעה שלנו ובעולם הפנימי שלנו להפוך את הכל (הכל!!) גם מבחוץ.
באופן מפחיד.
מלהיות בלתי רצוי, למחוזר ברמות קיצוניות. הכל זו עבודה של הלב.
אני מאמינה היום שיש בכח התודעה שלנו ובעולם הפנימי שלנו להפוך את הכל (הכל!!) גם מבחוץ.
באופן מפחיד.
מלהיות בלתי רצוי, למחוזר ברמות קיצוניות. הכל זו עבודה של הלב.
תודהיהיה בסדר....
זה מחזק.
זה הרבה אמונה עצמית ממקום הוכחת מסוגלות מפעם.
זה הרבה אמונה עצמית ממקום הוכחת מסוגלות מפעם.
אפשר לשמוע על זה עוד?משיח נאו בפומ!
לא יודע אם זה יעזורחדשכאן
רק אצלי התרגום לא עובד?ברגוע
בעצם
עכשיו הוא עובד
אבל רק אם מפעילים כאן..
תודה רבה!
לא כולם צריכים תרגום
חדשכאן
אני מאמינה גדולה בתורת המראות של הבעל שם טובשוברת גלים
זו שיטה מפורטת ועמוקה
אבל בגדול - החיצוניות של מה שקורה איתך בעולם מושפעת מהבפנים שלך.
זה גם בדברים הגדולים (למה לא מצאתי את שאהבה נפשי \ למה לא מצאתי עבודה / למה אני בודד / למה גם כשאני עובד אני חי בצמצום והכסף אף פעם לא מספיק לי / למה אני לא אהוב בעולם) -
וגם בדברים הקטנים שאנחנו רואים דווקא ביום יום ( למה אני ראיתי את ההתרחשות הזו כרגע. למה אני אני נעלבת מ x בעוד שלאחר זה בכלל לא מפריע, למה הבנאדם הזה צעק עלי עכשיו ועוד ועוד)
מהנסיון שלי דווקא יותר קל לעבוד ולעבד את הדברים הגדולים (הסוגריים הראשונות) זה דורש תהליך ולהכנס למקום קבוע של התבוננות, זו לא הבנה עמוקה אחת וגמרנו, אלא ממש ניקיון פנימי של מה שאני *באמת* מרגישה מול הדברים. זה קודם כל להעיז ולשמוע את הקולות מבפנים, להעיז להחשף אליהם, להעיז להיישיר אליהם מבט, לדעת לחבק אותם ולרפא אותם. וזה דורש אומץ, הרבה. וניתוק מהיומיום.
שוברת של לפני כמה שנים למשל, לא ידעה את זה - אבל היא לא האמינה שהיא ראויה למקום עבודה מעריך, בואו נגיד, שהיא לא ידעה בכלל שהיא ראויה לעבודה.
למה שמישהו ירצה אותה בתור עובדת?
היא לא אמרה את זה לאף אחד, גם לעצמה היא לא אמרה האמת, אבל ישבו שם קולות של - אני לא טובה, יש לי מוסר עבודה של נעל, אני בכלל בנאדם דכאוני וחולני, אני אנמית (במובן הנפשי) אז למה שמישהו ירצה להעסיק אותי?
ואם ירצו זה רק מרחמים.
וקיבלתי הרבה 'לא', ויותר מ'לא' קיבלתי המון התעלמויות (ושאני אומרת המון אני מתכוונת לעשרות!) מצאתי הוכחות מציאותיות לכמה שאני לא שווה.
ואגב, שלא תטעי, לא ידעתי להגיד את כל הקולות הנ"ל, בראיונות דווקא סיפרתי שאני בסדר גמור ויש לי מוסר עבודה ואני אחלה סך הכל (אם היית שואלת אותי ככה האמנתי באמת כי לא הסכמתי לשמוע את הקולות שאומרים לי כמה אני לא) , אבל משהו בשדר - משהו בתדר - לא עבר. מובן. המקום הכאוב הפנימי חיפש הוכחות.
ואז מצאתי עבודה בדרך מושגחת ברמות מטריפות, ושם עברתי תהליך פנימי לא מודע בכלל שגרם לי להבין באמת באמת עד כמה אני מורה מדהימה, כי באתי עם הלב, אני באה עם הלב, וזה עולם שצריך לב לב ועוד לב.
ובלב הזה יש כאב גדול אבל יש גם תשוקה לחיים, ושובבות גדולה שאני משתדלת ליישם היום בעבודה.
מאז אגב, לא היה מקום שאמר לי לא, אלא ממש להפך . והיום אין לי שום ספק באשר ליכולות שלי כמורה. כעובדת.
אני רק מתפללת (ואני על זה) להעתיק את התהליך הזה לכל מקום כאוב ולא פתור בחיים שלי. לדעת להתמודד עם המציאות הפנימית הקשה והכואבת ולרפא אותה (בעזרת רופא הנפשות כמובן, כי בלעדי ריבונו של עולם לא מצליחה להבין איך עושים את זה שורשי, לא מאמינה שאפשר)
(כשאני אתארס בעזרת השם תדעו שהצלחתי גם שם;) )
אבל בגדול - החיצוניות של מה שקורה איתך בעולם מושפעת מהבפנים שלך.
זה גם בדברים הגדולים (למה לא מצאתי את שאהבה נפשי \ למה לא מצאתי עבודה / למה אני בודד / למה גם כשאני עובד אני חי בצמצום והכסף אף פעם לא מספיק לי / למה אני לא אהוב בעולם) -
וגם בדברים הקטנים שאנחנו רואים דווקא ביום יום ( למה אני ראיתי את ההתרחשות הזו כרגע. למה אני אני נעלבת מ x בעוד שלאחר זה בכלל לא מפריע, למה הבנאדם הזה צעק עלי עכשיו ועוד ועוד)
מהנסיון שלי דווקא יותר קל לעבוד ולעבד את הדברים הגדולים (הסוגריים הראשונות) זה דורש תהליך ולהכנס למקום קבוע של התבוננות, זו לא הבנה עמוקה אחת וגמרנו, אלא ממש ניקיון פנימי של מה שאני *באמת* מרגישה מול הדברים. זה קודם כל להעיז ולשמוע את הקולות מבפנים, להעיז להחשף אליהם, להעיז להיישיר אליהם מבט, לדעת לחבק אותם ולרפא אותם. וזה דורש אומץ, הרבה. וניתוק מהיומיום.
שוברת של לפני כמה שנים למשל, לא ידעה את זה - אבל היא לא האמינה שהיא ראויה למקום עבודה מעריך, בואו נגיד, שהיא לא ידעה בכלל שהיא ראויה לעבודה.
למה שמישהו ירצה אותה בתור עובדת?
היא לא אמרה את זה לאף אחד, גם לעצמה היא לא אמרה האמת, אבל ישבו שם קולות של - אני לא טובה, יש לי מוסר עבודה של נעל, אני בכלל בנאדם דכאוני וחולני, אני אנמית (במובן הנפשי) אז למה שמישהו ירצה להעסיק אותי?
ואם ירצו זה רק מרחמים.
וקיבלתי הרבה 'לא', ויותר מ'לא' קיבלתי המון התעלמויות (ושאני אומרת המון אני מתכוונת לעשרות!) מצאתי הוכחות מציאותיות לכמה שאני לא שווה.
ואגב, שלא תטעי, לא ידעתי להגיד את כל הקולות הנ"ל, בראיונות דווקא סיפרתי שאני בסדר גמור ויש לי מוסר עבודה ואני אחלה סך הכל (אם היית שואלת אותי ככה האמנתי באמת כי לא הסכמתי לשמוע את הקולות שאומרים לי כמה אני לא) , אבל משהו בשדר - משהו בתדר - לא עבר. מובן. המקום הכאוב הפנימי חיפש הוכחות.
ואז מצאתי עבודה בדרך מושגחת ברמות מטריפות, ושם עברתי תהליך פנימי לא מודע בכלל שגרם לי להבין באמת באמת עד כמה אני מורה מדהימה, כי באתי עם הלב, אני באה עם הלב, וזה עולם שצריך לב לב ועוד לב.
ובלב הזה יש כאב גדול אבל יש גם תשוקה לחיים, ושובבות גדולה שאני משתדלת ליישם היום בעבודה.
מאז אגב, לא היה מקום שאמר לי לא, אלא ממש להפך . והיום אין לי שום ספק באשר ליכולות שלי כמורה. כעובדת.
אני רק מתפללת (ואני על זה) להעתיק את התהליך הזה לכל מקום כאוב ולא פתור בחיים שלי. לדעת להתמודד עם המציאות הפנימית הקשה והכואבת ולרפא אותה (בעזרת רופא הנפשות כמובן, כי בלעדי ריבונו של עולם לא מצליחה להבין איך עושים את זה שורשי, לא מאמינה שאפשר)
(כשאני אתארס בעזרת השם תדעו שהצלחתי גם שם;) )
וואו, מדהים לקרואארץ השוקולד
(וצריך לחשוב ולעכל)
ונראה שעברת תהליך מדהים, כל הכבוד👏👏👏
מותר לשאול שאלה?
איך הבנת שהיו קולות פנימיים אם לא האמנת שאת חשה אחרת ממה שאת אומרת?
ונראה שעברת תהליך מדהים, כל הכבוד👏👏👏
מותר לשאול שאלה?
איך הבנת שהיו קולות פנימיים אם לא האמנת שאת חשה אחרת ממה שאת אומרת?
למדתי את זה.שוברת גלים
(טיפול יהודי, למרות שאני שונאת להגדיר את הלימודים כך)
ואז הבנתי שכל דבר שתקוע בחיים שלי יש לו סיבה. זו לא גזירת שמיים והשם לא נהנה לראות אותי סובלת אלא יש מקום שמבקש להגאל, ומבקש להרפא, וזה תלוי בי לגמרי.
ואז הבנתי שכל דבר שתקוע בחיים שלי יש לו סיבה. זו לא גזירת שמיים והשם לא נהנה לראות אותי סובלת אלא יש מקום שמבקש להגאל, ומבקש להרפא, וזה תלוי בי לגמרי.
מעניין ממשארץ השוקולד
תודה
תודה על זה שוברתיהיה בסדר....
תודה, שוברתמשיח נאו בפומ!
מדהים!!!עלומה!אחרונה
מסוכןכישוף כושל
.....עלומה!
אם את לא מתלהבת מהעבודה הזאת
למה שיהיה לך ברק?
יותר טוב שאין לך ברק כי ככה לא תעבדי במקום משעמם
תחפשי מקום שיגרום לך להידלק , תלכי לראיון ואז יהיה לך ברק וגם יהיה לך כיף בעבודה?
זה יכול לעבוד? או שאני סתם נאיבית?
שולח ברק, תנסי לתפוסארץ השוקולד
רק רציתי לומר לךהנורמלית האחרונה
שתיזהרי עם זה, ברק מכיל מטענים חשמליים וזה עלול להיות ממש מסוכן...
חשבתם שיהיה טוב?!תתעלמו ממני
הצחקתם אותי...
לא רק חושבארץ השוקולדאחרונה
אלא בטוח.
מאחל רק טוב גבר
מאחל רק טוב גבר
ורק משתי מילים אני הכי פוחדנועה.
ראש השנה
בעעע
לא אוהבת. ועוד חג של יומיים
חלום שלי לטוס לחו'ל לכל החגיםםם
מבאס לשמועמקפיצים נטושים
אני דוקא די אוהב אותו
למה אוהב?נועה.
ימי רוממות מיוחדיםמקפיצים נטושיםאחרונה
עם תפילות מרוממות
וואי, מבאסארץ השוקולד
מאחל שתהיה שנה טובה בהרבה
אמן!!נועה.
החלטתי עכשיו להקפיץ כל פורום ישן ומוזר שאני רואהמקפיצים נטושים
ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?
כמה תשובותארץ השוקולד
מממ.. תודהמקפיצים נטושיםאחרונה
יחסית מסביר. קצת. אולי.
ספסל אחורי של אוטובוס משהו..
חשט?אורה2x
!!!ריבוזום
מה שלומך? 

תקשיבייייאורה2x
אני עוברת על המסרים פה והשיחות אישיות.. כמה דרמות!! ואני לא זוכרת כלום! מביך למדי.
ולמה כשאני נכנסת לשיחה עם פצלש כתוב לי שהיא מחוברת?!
מה איתך?
המפגש טד יצא לפועל?
עוד אפשר להירשם? 😇
ריבוזום
האחרון שניסינו להרים לא, למיטב זכרוני...
אבל היו שניים שכן, והם גם היו ממש טובים! בכלל הפורום הזה היה איכותי, אחותי |נוסטלגי|
ועדיין איכותיארץ השוקולד
כתבנו פה כל דבר איכותי שהיה בשנה האחרונה, אפשר לראות בקלות כמה זה
וואו, התגעגעתיארץ השוקולד
מה שלומך???
וואיזיויקאחרונה
אין לי כוח לשבת הקרובהנועה.
מלא אנשים שבאים להתארח ועושים מלא רעש ברחוב ומשאירים בלאגן ולכלוך...
לא כזה מגניב לבוא לפה
ואם אנשים קוראים פה- צריכה המלצהנועה.
לסדרות או תוכן כלשהו קליל ומצחיק...
ספרים - ספרי אריך קסטנרארץ השוקולד
סרטונים קצרים - אנדרדוס, ברדק, אלה של האקדמיה ללשון העברית
הנה 3 המלצותעשב לימון
סדרות של כאן ארכיון- קרובים קרובים, סטרייט ולעניין.
בפייסבוק- עמוד בשם "הקופסה- רק דברים טובים", יש בו בדרך כלל קטעים מצחיקים מסרטים ישראלים ישנים..
מבאסארץ השוקולד
מקווה שהשבת איכשהו עברה סביר?
כן ב"הנועה.
לפחות זה
ארץ השוקולדאחרונה
והנה עוד בנאדםריק סאנצ'ז
שמגיע לפורום נטוש ותוהה על טיבו
והנה חיוך השמש העולה נפרש על פנינו
הוד444
הנה עוד אחד
מזדההבאליןאחרונה
מישו זוכר מה הניק האחרון של שוברת גלים?שירה ניקוד
או- מישהו שמכיר אותה במציאות יודע מה שלומה?
תמסרו לי שנזכרתי והתגעגעתי