היי לכולם 
אשמח ממש לייעוץ לגבי מדרשה לשנה הקרובה (תש"פ).
אני בת 23 משלבת לימודי תואר יום בשבוע סה"כ.
אני מחפשת מדרשה שתעניק לי שנה משמעותית, פיתוח ובניית האישיות. ממש חשוב לי להשקיע שנה שתבנה אותי ותהפוך אותי לאדם יותר טוב.
בנוסף, חשוב לי מאוד הרכב הבנות במדרשות, סביבה זה דבר שיכול להרים אותך לדעתי אפילו יותר מהלימוד. חשוב לי שיהיו במקום בנות איכותיות, זה לאו דווקא צריך להתפרש כבנות 'דוסיות' אבל כן בנות אכפתיות, שמחות, שאפתניות ועם ערכים טובים שיודעות להרים אחת את השנייה.
האווירה במקום מאוד חשובה לי, גם הווי חברתי, כמו טיולים/פעילויות וכו'. שוב, אני בת 23, אז הטיולים והפעילויות פחות קריטיים עבורי אבל כן חשוב לי שהקבוצה תהיה מגובשת עם אווירה כיפית וקלילה.
אני מחפשת ללמוד בעיקר דברים שיפתחו את האישיות שלי, חסידות, מוסר, תורת הנפש, אך עם זאת גם דברים שהם יותר ב'קרקע' ופחות 'רוחניים'.
ניסיתי מדרשה אחת, הרגשתי קצת קושי בגלל שרוב הבנות היו בגילאי 18-19, למרות שני לא מחפשת מדרשה 'בוגרת' אלא יותר כיפית וקלילה, עדיין הרגשתי שוני מהבנות, זה יכול להתבטא אפילו בשאלות הנשאלות בשיעורים שמנווטות את כל השיעור לנושאים מסויימים שאני מרגישה שכרגע פחות רלוונטים עבורי ופחות יכולים לפתח אותי.
אם יש לכן המלצות למדרשות שיכולות להעניק לי שנה משמעותית, אני ממש אודה לכן וממש אשמח לשמוע, ממש הצלת נפשות
עדיפות למדרשות באזור ירושלים., אבל פתוחה לשמוע על אזורים נוספים.
תודה רבה!!