אומנם הוא כבר נעצר אבל כבר צריך להתחיל לעזור יש הוצאות משפט, ויש עזרה למשפחה, ויש עוד דברים..
ואפשר גם בלי תרומות אלא רק לומר ולחזק אותו ואת המשפחה שמוסרים נפשם על ארץ ישראל ועל כולנו!
אז תכנסו ותעזרו לצעוק כולנו נריה זארוג!!!
אומנם הוא כבר נעצר אבל כבר צריך להתחיל לעזור יש הוצאות משפט, ויש עזרה למשפחה, ויש עוד דברים..
ואפשר גם בלי תרומות אלא רק לומר ולחזק אותו ואת המשפחה שמוסרים נפשם על ארץ ישראל ועל כולנו!
אז תכנסו ותעזרו לצעוק כולנו נריה זארוג!!!
יש כבר עשרות שקיבלו צווים! רק הוא היחיד שהחליט שנמאס מהמצב הזה ולא קיים את הצו שלו.
יש בחורים שרוצים לעזור לעם ישראל והולכים ליישב את הארץ, הם נמצאים יומם ולילה בגבעות מפתחים אזורי חקלאות מגדלים עדרים ושומרים על ישובים, האזורים ביהודה ושומרון שבהם הם נמצאים פורחים בזכותם בהרבה מובנים: גם באמת יש שקט ליישובים מפני הערבים/בדואים באזור, גם מגדילים את היתיישבות, וגם הנוער הולך לעשות דברים טובים שמפתחים אותו ועוזרים לטובת הכלל במקום לשבת פה בפורומים ולבלבל את המוח.
ובמקום לקבל צל"ש על העשייה המבורכת באים המשטרה אומרים לא טוב לנו אם זה, זה מפריע לשקט (כי כמובן שצריך להתחשב בערבים שרוצים את הארץ הזאת להם) בוא ניתן צווים מנהליים שזה אומר שלא שופט מחליט על זה על בסיס ראיות או עברה על החוק, אלא קצין שלפי ראות עיניו אם הבן אדם לא מתאים לו אז הוא חותם על זה, ודפקת בחור צדיק בלי צדק ובלי אמת ובלי אפשרות לבטל את זה.
אז זה בעיה שלו או של כולנו?
לא רציתי לפגוע וממש לא התכוונתי אליך, אני פשוט מרגיש על עצמי ביחס עליהם אחד שיושב ומבלבל את המוח בפורומים באופן כללי..אבל באמת לא התכוונתי אליך סליחה ממש!
באמת באמת מתנצל..
פה לקצתאם היית מבין כמה הוא מקריב מעצמו לעם ישראל לא נראה לי שהיית מדבר ככה...
באמת שאני לא מבין איזה תרומה גדולה לעם ישראל יש בלגור באיזה חושה, לעודד תג מחיר ולהתעמת עם חיילי צה"ל.
(לא שהממונים על החיילים צדיקים גדולים.. אבל באמת, בסך הכולל אני לא חושב שהוא לא מוסיף להתיישבות ולימין נקודות. אם כבר להיפך- הוא מזיק יותר ממה שהוא מועיל. עם כל ההתחשבות בכוונותיו הרצויות.)
א. יש צד שמשימת ההתיישבות נגמרה
לגבי חשיבות ה"לגור בגבעות". היה ראיון ב"בשבע" לפני כמה שבועות עם דניאלה וייס וישראל גנץ. גנץ אמר שם דבר נכון: בניגוד לדניאלה, התפקיד שלנו עכשיו זה לא לבנות בגבעות חדשות. אלא לעשות נורמליזציה למקום. כי ההתיישבות ביהודה ושומרון שרירה וקיימת. אפילו בחלומותיו הורודים ביותר של השמאל הוא לא יכול לפנות חצי מיליון יהודים. (אגב, בשיחה עם אחד מתלמידי הגר"ד ליאור, הוא סיפר לי שזו לכאורה הסיבה שהרב ליאור עזב את קרית ארבע, מכיון שבמידה מסוימת משימת ההתיישבות נגמרה.
ב. אפילו אם לא נאמר כך, צריך עיון גדול כמה התיישבות של נער גבעות בודד מועילה
בסופו של דבר, הוא נאבק מול כוחות חזקים וגדולים פי כמה ממנו. כל עניין הגבעות מרגיש לא יעיל: בונים וכוחות הביטחון באים והורסים. באים שוב וכוחות הביטחון באים והורסים. ושוב ושוב. כאילו אין מפסיק דברים חשובים לעשות.
ג. אני לא יודע כמה זה שקר שהוא מעודד תג מחיר
משתי סיבות:
א- אולי אני תמים, אבל אני נוטה להאמין שלא מחלקים סתם צוים מנהליים. כלומר, ברור שיש יוצאים מן הכלל, ותמיד יש טעויות וכו', אבל הגיוני שכוחות הביטחון מחלקים צוים מנהליים למי שעושה הכי הרבה באלאגנים.
ב- בכתבה בכאן11, בדקה 2:07 שואלים אותו על דעתו בנושא תג מחיר. הוא מתמהמה, ולבסוף עונה "לא יודע". כנראה הבחור צדיק ולא יודע לשקר, כי אני דווקא הרגשתי שכן יש לו תשובה בעניין הזה. (ואפילו אם אני טועה, ככה הבינו המון שמאלנים שצופים בתקשורת, כך שהגענו גם לנזק התדמיתי שהוא עושה להתיישבות).
ד. "חיילי צה"ל התחילו" זו תגובה ילדותית.
בסוף, חוץ מזה שבעיניי זה פשע וכפיות טובה לפגוע בחייל צה"ל שאוכל חול בשבילך, זה גם פגיעה תדמיתית נוראית. חיילי צה"ל לא באים בשביל להתעמת ולריב מכות, חלק מהם אנשי ימין בעצמם.
@רק בשמחה. מעניין אותי מאוד מה דעתך.
ראה תגובתי גם כאן:
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד