חברה עכשיו זה הזמן הנכון ביותר לומר- כולנו נריה זארוג!!!געגועים למלך!

אומנם הוא כבר נעצר אבל כבר צריך להתחיל לעזור יש הוצאות משפט, ויש עזרה למשפחה, ויש עוד דברים..

ואפשר גם בלי תרומות אלא רק לומר ולחזק אותו ואת המשפחה שמוסרים נפשם על ארץ ישראל ועל כולנו!

אז תכנסו ותעזרו לצעוק כולנו נריה זארוג!!!

מי זה?זיויק
שמעתי על זהחצילוש
אשכרה מחלקים צוי הרחקה בלי שום רקע או הסבר.. החליקו על הראש... המשטרה חושבת שהיא מעל החוק. יופי של דמוקרטיה. מקומם
מי שמחלק צווים זה אלוף פקמזמלכישוע
לא המשטרה
באמת הוא לא עשה כלום?פה לקצת
הוא היחיד שגר באיזור הזה?
למה לו נתנו צו ולאחרים לא?

לא יודעת, לא מצליחה להבין מה הסיפור המוזר הזה ומי הרע פה
אני מאמין שלא סתם הוא קיבל צו, ובכל זאת...פטל.
עבר עריכה על ידי פטל. בתאריך י"ג בחשון תש"פ 02:01
- עבר עריכה -
..פה לקצת
עבר עריכה על ידי פה לקצת בתאריך י"ג בחשון תש"פ 07:40
שכחתי שאני בנסיופ
^^^^הר ומדבר
ועזבו צו או לא צו, אדם שמחבר את עצמו לריצפה בברזל נראה לי לא בדיוק שפוי.
מהמהמה?חצילוש
את זה פספסתי😅
למה? אחלה מחאה אזרחיתזיויק
מחאה אזרחית, רק שלא יתלונן אחר כך שהוא נפצע.הר ומדבר
טמטום.

חוץ מזה, הוא ידע שהמשטרה תגיע אליו בסוף, הוא רק רצה להראות להם שלא אכפת לו מהם.

אם כל אחד יעשה מה שבא לו, זה לא טוב. "אלמלא מורא מלכות איש את רעהו חיים בלעו"
מתנגד גם למחאה האזרחיתחצילוש
שהייתה בהתנתקות? תוהה לעצמי למה נער שעשה דבר דומה בכפר דרום בזמנו שונה מהבחורצ'יק הזה.. מצד שני בעיני הקטע עם הברזלים באמת קצת תמוהה.. מצד שלישי יש כאן מעשה שיש מאחוריו אמירה אידיאולוגית.. הוא רוצה להראות שהוא מחובר בברזלים לארץ ישראל.. זה מאוד לא ממלכתי ובוודאי שהרבה לא יסכימו עם הצעד הזה, אבל מפה ועד לומר שהוא לא בסדר בראש..
מבהירה רקחצילוש
אני חושבת שזה לא בסדר ולא צודק מה שקרה איתו.. היחס לחבר'ה בגבעות הוא חשדני ומשפיל.. לדעתי הייתי בוחרת בדרך פחות אגרסיבית שתהיה גם יותר יעילה. אבל זה לא אומר שמשהו איתו לא בסדר או לא שפוי
לא, אבל מי שבוחר במחאה צריך לדעת שלפעמים יש לזה מחירהר ומדבר
גם נער שהיה בכפר דרום ידע שאולי הוא יעצר.

אני בטוח (בניגוד להרבה חבר'ה פה) שהמשטרה ניסתה שהוא לא יפצע. באותה מידה הוא גם היה נפצע אם לא היו עוצרים אותו וחברים שלו היו חותכים את הברזלים הוא גם היה נפצע. להיפצע בשביל להראות שלא אכפת לי מהמדינה בלי שזה באמת ישפיע על משהו בשטח זה טמטום.

בכל מה שקשור לחלוקת צווים אין לי מושג בדיוק כמוכם, אבל אני יותר סומך על המדינה מאשר על נער שמתנער מכל ממסדיות. (רוב נוער הגבעות הוא אנטי מוסדי מלכתחילה)
אני חושבת שהרבה מהכעס זה:חופשיה לנפשי
א. חלוקת צווים בלי סיבות ממשיות (לא פעם ולא פעמיים).
ב. שאחרי הפציעה לא נתנו לחובשים להכנס.
ג. החטיפו לצלמים.
ד. ההתססה המשטרתית שהייתה בשבת האחרונה.

האם אני חושבת שהוא עשה מעשה חכם? לא.
האם אני חושבת שיש לו חלק מרכזי בפציעה של עצמו? כן.
האם אני חושבת שלצווים האלה יש מקום? לא.
מותר לכל אחד למחות איך שבא לו לפי החוקזיויק
ובלי שיפצעו אותו
מי אמר שלא נתנו צווים לאחרים?געגועים למלך!

יש כבר עשרות שקיבלו צווים! רק הוא היחיד שהחליט שנמאס מהמצב הזה ולא קיים את הצו שלו.

אז בעיה שלו, לא?פה לקצת
תגידי לי את בכלל יודעת מה זה הצווים האלה??געגועים למלך!

יש בחורים שרוצים לעזור לעם ישראל והולכים ליישב את הארץ, הם נמצאים יומם ולילה בגבעות מפתחים אזורי חקלאות מגדלים עדרים ושומרים על ישובים, האזורים ביהודה ושומרון שבהם הם נמצאים פורחים בזכותם בהרבה מובנים: גם באמת יש שקט ליישובים מפני הערבים/בדואים באזור, גם מגדילים את היתיישבות, וגם הנוער הולך לעשות דברים טובים שמפתחים אותו ועוזרים לטובת הכלל במקום לשבת פה בפורומים ולבלבל את המוח.

ובמקום לקבל צל"ש על העשייה המבורכת באים המשטרה אומרים לא טוב לנו אם זה, זה מפריע לשקט (כי כמובן שצריך להתחשב בערבים שרוצים את הארץ הזאת להם) בוא ניתן צווים מנהליים שזה אומר שלא שופט מחליט על זה על בסיס ראיות או עברה על החוק, אלא קצין שלפי ראות עיניו אם הבן אדם לא מתאים לו אז הוא חותם על זה, ודפקת בחור צדיק בלי צדק ובלי אמת ובלי אפשרות לבטל את זה.

אז זה בעיה שלו או של כולנו?

רציתי להגיב לך ולנהל דיוןפה לקצת
עד הלבלבל את המוח, שם גם הפסקתי לקרוא
אם התחלת ככה, הניסיון שלי להבין בטח ימשיך גרוע יותר עם התגובות שלך

יש דרך לעשות כל דבר
אפשר לנהל דיון בצורה מכובדת
אפשר להסביר את עצמך יפה
ואפשר ליישב את הארץ בלי לפגוע באחים שלנו

יום טוב לך.

אל תטרח להגיב, כדי לא לבלבל לך את המוח אני מבטלת התראות לשרשור הזה אז במילא לא אראה מה שתכתוב
וואי סליחה ממש!געגועים למלך!

לא רציתי לפגוע וממש לא התכוונתי אליך, אני פשוט מרגיש על עצמי ביחס עליהם אחד שיושב ומבלבל את המוח בפורומים באופן כללי..אבל באמת לא התכוונתי אליך סליחה ממש!

באמת באמת מתנצל..

הכל בסדר, באמת פה לקצת
כשאני רואה דברים שכאלה אני מרגיש שמולאני...חסוי מאוד

ממש עצוב.השאלה.
מה לעשות 🤷‍♂️חסוי מאוד

סע סע יא פנאטחותם-צורי
פה זה לא ארץ מולדת
אני חושב שאפשרחותם-צורי
לסכם שהשרשור הפרובוקטיבי של פעיל הימין הקיצוני @געגועים למלך! עורר פעולה הפוכה ממה שתכנן וגילה דווקא את הפנים היפות, הליברליות והבלתי מילטנטיות בקרב גולשי נסיופ, שאמרו פה אחד, לא מעניין אותנו נריה זארוג ותפסיקו להציק למשטרה ואז לבכות שהיא מציקה לכם חזרה וחלאס
תדבר בשם עצמך.השאלה.
זה שלא כל מי שקורא את השרשור בוחר להגיב לא אומר שאתה צודק.
אני צוחקחותם-צורי
תשמע גברגעגועים למלך!

אם היית מבין כמה הוא מקריב מעצמו לעם ישראל לא נראה לי שהיית מדבר ככה...

יכול להיותחותם-צורי
אני לא...חסוי מאוד

באמת שאני לא מבין איזה תרומה גדולה לעם ישראל יש בלגור באיזה חושה, לעודד תג מחיר ולהתעמת עם חיילי צה"ל.
(לא שהממונים על החיילים צדיקים גדולים.. אבל באמת, בסך הכולל אני לא חושב שהוא לא מוסיף להתיישבות ולימין נקודות. אם כבר להיפך- הוא מזיק יותר ממה שהוא מועיל. עם כל ההתחשבות בכוונותיו הרצויות.)

חבל שאתה לא מביןסביון
לגור באיזה חושה = לתפוס גבעות שאם לא נערי הגבעות אז הערבים יתפסו אותם
לעודד תג מחיר - שקר
להתעמת עם חיילי צה"ל - הם אלה שמגיעים להתעמת איתם.

בכל מקום יש גם את אלה שרק מחפשים אקשן. אבל רובם לא כאלה.

זה לא מוסיף נקודות לתדמית ההתיישבות (ב"ה זכינו בתקשורת ששונאת אותנו גם ככה אז זה לא משנה, אם תהיה ילד טוב ירושלים יתפסו אותך על דברים אחרים), אבל בפועל זה מוסיף לה שטחים. ככה הוקמו הרבה יישובים וגם הערבים מבינים את זה.
כמה דברים:חסוי מאוד
עבר עריכה על ידי חסוי מאוד בתאריך י"ג בחשון תש"פ 18:54

א. יש צד שמשימת ההתיישבות נגמרה
לגבי חשיבות ה"לגור בגבעות". היה ראיון ב"בשבע" לפני כמה שבועות עם דניאלה וייס וישראל גנץ. גנץ אמר שם דבר נכון: בניגוד לדניאלה, התפקיד שלנו עכשיו זה לא לבנות בגבעות חדשות. אלא לעשות נורמליזציה למקום. כי ההתיישבות ביהודה ושומרון שרירה וקיימת. אפילו בחלומותיו הורודים ביותר של השמאל הוא לא יכול לפנות חצי מיליון יהודים. (אגב, בשיחה עם אחד מתלמידי הגר"ד ליאור, הוא סיפר לי שזו לכאורה הסיבה שהרב ליאור עזב את קרית ארבע, מכיון שבמידה מסוימת משימת ההתיישבות נגמרה.

ב. אפילו אם לא נאמר כך, צריך עיון גדול כמה התיישבות של נער גבעות בודד מועילה

בסופו של דבר, הוא נאבק מול כוחות חזקים וגדולים פי כמה ממנו. כל עניין הגבעות מרגיש לא יעיל: בונים וכוחות הביטחון באים והורסים. באים שוב וכוחות הביטחון באים והורסים. ושוב ושוב. כאילו אין מפסיק דברים חשובים לעשות.

ג. אני לא יודע כמה זה שקר שהוא מעודד תג מחיר

משתי סיבות:

א- אולי אני תמים, אבל אני נוטה להאמין שלא מחלקים סתם צוים מנהליים. כלומר, ברור שיש יוצאים מן הכלל, ותמיד יש טעויות וכו', אבל הגיוני שכוחות הביטחון מחלקים צוים מנהליים למי שעושה הכי הרבה באלאגנים.

ב- בכתבה בכאן11, בדקה 2:07 שואלים אותו על דעתו בנושא תג מחיר. הוא מתמהמה, ולבסוף עונה "לא יודע". כנראה הבחור צדיק ולא יודע לשקר, כי אני דווקא הרגשתי שכן יש לו תשובה בעניין הזה. (ואפילו אם אני טועה, ככה הבינו המון שמאלנים שצופים בתקשורת, כך שהגענו גם לנזק התדמיתי שהוא עושה להתיישבות).

ד. "חיילי צה"ל התחילו" זו תגובה ילדותית.

בסוף, חוץ מזה שבעיניי זה פשע וכפיות טובה לפגוע בחייל צה"ל שאוכל חול בשבילך, זה גם פגיעה תדמיתית נוראית. חיילי צה"ל לא באים בשביל להתעמת ולריב מכות, חלק מהם אנשי ימין בעצמם.

?⁩סביון
זה נראה כמו כותרת, רק ששכחת את התוכן
נשלח בטעות, אז ערכתי את זה.חסוי מאוד
עבר עריכה על ידי חסוי מאוד בתאריך י"ג בחשון תש"פ 19:20

@רק בשמחה. מעניין אותי מאוד מה דעתך.

ראה תגובתי גם כאן:

אני רוצה ללמד אתכם כלל בחינוך - נסיונות פעילים

לא מסכים איתך בכלל,רק בשמחה.אחרונה
אשתדל לכתוב מחר למה.
אענה לך בעז"ה עוד כמה זמן..געגועים למלך!

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך