יום שבת ד' בחשוון בשעה 3:00 לפנות בוקר לא מרגישה תנועות אומרת לבעלי שאני כבר כמה ימים אני עוקבת אחרי תנועות וכרגע לא מרגישה אותו שבוע 40+3 מודיעה לבעלי שאם בשעה הקרובה אני לא ארגיש ניסע למיון קמה נשכבת בסלון על צד שמאל אוכלת 3 קוביות שוקולד שותה כוס מיץ מרגישה תנועה עמומה וחוזרת לישון...
5:00 בעלי מתעורר לתפילה תוך כדי שינה אני מציעה אולי שיוותר וילך לתפילה יותר מאוחר לא בגלל שהיתה לי הרגשה (אולי בתת מודע) פשוט הוזמנו לחברים לאכול... אמר שמעדיף תפילה בנץ שאלתי אותו איפה בדיוק וחזרתי לישון (בדרך כלל לא שואלת)
6:00 מתעוררת עם כאב בטן אומרת אולי ציר... נתחיל לתזמן
6:10 שוב כאב חד... מתקשרת לאחותי שגרה 20 דק ממני סגרנו שאם היא רואה את המספר שלי בשבת שתבין היא עונה לי "מתארגנת ויוצאת" אני עונה לה "קחי את הזמן רק התעוררתי"
מתחילה לסדר תיק לידה שיתאים לשבת (טעות טעות טעות תיק לידה שיהיה מוכן חודש לפני לא ללמוד ממני)
6:15 ציר כואב טוב לא הגיוני כזה קצר מחכה לציר הבא והוא מגיע ב6:20 מתקשרת לאחותי "צאי עכשיו! עכשיו! עכשיו! כל 5 דק ציר"
6:30 אני מזמינה אמבולנס במקביל שמגיע תוך 10 דק ואומרת לאחותי ליצור קשר עם הדולה...
מתחילה סבב אצל השכנים מי ער שירוץ לבית הכנסת לקרוא לבעלי
שכחתי לציין שיש לי ילדה בת 11 חודשים שישנה לה שנת ישרים... ובעלי זה שצריך להיות איתה :-/
יורדת לקומה ראשונה ציר ארוך..... אין מענה
עולה לקומה שניה גם כן אין קול ואין עונה 6:30 כולם ישנים... שוב ציר מפסיקה לתזמן ומתפללת לה' שלא אלד בחדר מדרגות
עולה לקומה שלישית ושוב יורדת לקומה ראשונה ציר ומתייאשת...
6:40 האמבולנס מגיע הפרמדיק מציע לי לטוס מהר והוא נשאר עם הגדולה אמרתי איןןן מצב מחכה לבעלי....
מתקשרת לאחותי שבחוכמתה עצרה בבית הכנסת (מיותר לציין שהוא היה בהלם) וקראה לבעלי שמסכן לא הבין למה אמבולנס ומה קרה
הללויה בשעה טובה כולם אצלי ב6:45
שוב יורדת מדרגות תוך כדי מחלקת הוראות לבעלי שצריך להחליף לגדולה להכין לה מטרנה ושיתפלל עליי שיגיד מזמורי תהילים ושלא יכאב לי...נכנסים לאמבולנס תל השומר 10 דק ממני נוסע כמו מטורף כל 3 דק ציר
7:00 נכנסים למיון הפרמדיק אומר כל 3 דק ציר תוך שעה היא יולדת ואני כבר דורשת אפידורל ושיגיע מרדים (כן למיון) מעבירים אותי למיטה
7:05 האחות לוקחת ממני בדיקת דם מחברת מוניטור ומבקשת לבדוק פתיחה "בבקשה תגידי לי יותר מ3... פתיחה חמש יש יופי אפידורל עכשיו" שוב ציר ארוווווך חם חם חם יורדים המים... מלא מים
7:10 בודקת אותי שוב "חמודה את בפתיחה 7.5 את יולדת פה... זורקת משפטים לצוות תביאו רופא תכינו ואקום תביאו ערכת לידה יש לנו לידה במיון...ואני שוב רגע בלי אפידורל!!! השם ישמור אני לא מסוגלת ולא אצליח ושיתנו לי משהו לטשטש אותי...
7:15 אין דופק!!!! מוניטור מראה האטות לחץ מטורף אחת האחיות מודיעה להכין חדר ניתוח קיסרי דחוף מגיעה מילדת אומרת לי תקשיבי זה אפשרי את רק צריכה עזרה ולהיות קשובה שתי לחיצות גדולות בכל הכח אבל תביני חייביים להוציא אותו עכשיו... היא עושה לי סטריפינג כואב!!! פתיחה מלאה...
אני עוד לא מבינה איזה תסריט רץ כמו סרט שלא עוצר לרגע... פתאום אני בלידה לא אמיתי... אחותי מחזיקה רגל מהצד השני אחות ועוד אחת דוחפת את הבטן מלמעלה ועכשיו לחיצה ארוכה אני לוחצת בכל הכח יופי עוד אחת כזאת לוחצת ומרגישה שהראש בחוץ מרגישה הכל
המיילדת אומרת לי לעצור לנוח לנשוף לאט מרגישה את הגוף מחליק החוצה סוג של התרוקנות בבת אחת
7:23 הגיח לאוויר העולם הנסיך הקטן במשקל 3474
סיכום לידה בשתי לחיצות ב23 דקות מרגע ההגעה למיון "לידה חטופה" הדולה לא הספיקה להגיע הבונוס ללדת במיון זה שאין לחץ לפנות אותך מהחדר אז 40 דק התינוק היה עליי אחר כך עברנו למסדרון... לחדר פנוי לכמה שעות... ואז למלונית.
ושמו בישראל "נתן חיים" שנולד בפרשת נח