הנה המקצועות של האנשים בינתיים-
אני התפקיד הראשי כי בחיים לא הייתי תפקיד ראשי בשום דבר! ואני בסיפור בנאדם רגיל
שוברת גלים היא החברה הטובה של הגיבורה היא נותנת לה עצות והיא עובדת בלמכור בלונים אבל זה סיפור כיסוי כי בחלק מהבלונים יש מסרים סודיים של המוסד היא באמת סוכנת חשאית
פסידונית היא הפסיכולוגית של הדמות הראשית יש לה כורסאות נורא נוחות אבל היא לוקחת את הדמויות שלה לשיחות נפש במקומות אקזוטיים כמו הרים צוקים ואגמים ונוסעים לשם באופניים
שירה היא אומנית גרפיטי שיוצאת בלילות ליצור יצירות מופת שמביעות את נפשה המיוסרת והיא אנונימית וכולם מעריצים את היצירות שלה אבל היא לא אוהבת את עצמה, אישית
ט' היא דמות מסתורית שמוכרת כל מיני חפצים מסתוריים שעוזרים למסע ותמיד אומרת משפטים קריפטיים שרק אחרי שנים מבינים למה היא מתכוונת
משיח נאו בפומ נפש מיוסרת שלקתה ביכולת לקרוא מחשבות ולחזות את העתיד ולכן היא תמיד מתוסכלת ממה שהיא יודעת ולא יכולה להגיד
שמן פשתן היא האחות הגדולה של הדמות הראשית והיא תאומה של אורה וביחד הן נותנות לה עצות ועושות שטויות
חן היא יצור מחליף צורות שגר בהתחלה על בית מגניב על העץ ועבר לגור איתי וכל פעם היא אדם או חיה אחרת מה שבא לה והיא מטיילת הרבה ביחד עם החבר שלה וטוב לה בחיים
יהיה בסדר היא השכנה ליד הבית שאף אחד לא יודע במה היא עובדת אבל היא נורא מסודרת כל הזמן ויש לה משקפי שמש
ימל הוא אדם קר מזג שלא אוהב את כל השטויות האלו ויודע שזה הכל סתם פנטזיות כי הוא מוכר לכולם את הסמים