השלמה אוטומטית. הצטרפו~~שמן פשתן
הצטרפו לעמוד המתכון היומי שלי של תפוז בפייסבוק בש''א לא טוב ובעלה מסכן את זה לא היה לי זמן לחשוב על זה שהוא הרויח כי זה לא היה לי זמן לחשוב על זה
העלאת תמונות של סבא וסבתא לפני שבעים שנהשמן פשתן
יעני לא טוב ובעלה מסכן
יוהו מה יהיה עם בעלה
העלה את רמת הסוכרשמן פשתן
בדם קר לי בלעדייך לא טוב ובעלה עוברים את זה לא ממש הבנתי מה מוזר לי את קותי שמחזירים קנקן חלב אם הוא רוצה לצאת לקניון סיבוב של בעלי מקצוע מומלצים על ידי כך רוצה אותו דבר שלא אלבש לא היה נשוי ואב בית שאן יותר מדי מהכל לא היה לנו קטעים של מקדש זאוס ספא עם מבצעים את זה כי זה יקרה 😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(גם האימוגים הם השלמה אוטומטית)
אוקישוברת גלים
איפה ההשלמה אוטומטיתפה
אוקישוברת גלים
שלום לכולם מה שלומכם של דבר הוא גם יכול להיות שזה קשור לזה אני קורא לזה את כל ההודעות בפורום זה נעסוק בכל מקום אחר באינטרנט באיזה גיל מותר לתת לה לאכול מה זה השעון הביולוגי שגורם לי להרגיש טוב עם עצמך מה לעשות אם התורה היא חיינו אנו מפצירים בכם להתאזר בסבלנות עד היום יום הולדת שמח ספיישל טחינה גולמית
מצטרףימ''ל
מצטרף לשאלה זו לא הייתה לי הרגשה של בית המשפט העליון בשבתו כבית משפט גבוה לצדק את זה גם לא מעט אנשים רבים באנגלית באיזה אתר אפשר למצוא סיכומים של האוניברסיטה העברית בירושלים על המים בקניון שרונים הוד השרון והסביבה.
מצטרפתבוז
הי לכולם יש בעיות רפואיות שונות של מערכות מידע ממוחשבות בקניונים כמו שאמרתי קודם לכן חלמתי חלום של גבינה אפויה בתנור בחום הנחה בביטוח המקיף לרכב באמצעות האתר בכפוף למילוי עצמי אני יודעת שלא היה לי קשה מאוד למצוא מישהי אחרת לא נוכל להבטיח את הזמנתכם לא יודעת מה לעשות עם ילדים קטנים חופשה של אנשים פרטיים או עסקיים ועוד כמה פעמים בשבוע עלי להתאמן על מנת לאפשר לכם להמשיך לגלוש
תמצות נהדר 😁פסידונית
מצטרפתיהיה בסדר....
שלום מה קורה עם זה משהו שאני לא יכול להיות שזה קושי של ההתחלה של משהו כזה או אחר כך הוא לא היה לי זמן לענות על שאלות נפוצות ביותר בעולם הזה של החברה של דבר איתי קשר לגבי זה לא היה לי זמן
טןבציף
או שאת פשוט שמחה לראות אותי על חיוג חוזר על עצמו את זה לא היה ליצור קשר עם בית העסק על זה לא היה לי קשה מאוד למצוא את הפרטים הבאים בזמן העלאת השאלה האם יש לי שאלה לגביי טרייד אין לרכב
אזט'
אש קטנה חמודה ואהובה שתחפור הטוב ביותר בעולם מרגישה בדיוק כמוני ואומרת לי בבקשה את התמונות שלכם על מנת להצטרף לרשימות התפוצה של הילד הזה מפתיע רואה אותו עיצוב של השיעור הראשון בישראל ובעולם כולו על זה היום בלנ"ד ברגע שאוכל אתקן את כל הפרטים או מה שהיה בשנים הקרובות אם יש לך רעיון למונוגרמה על זה לא מעט אנשים מתוקים אבל היא הכינה לי את הקבצים שהאירוע שלכם יהיה טוב השטויות שלי הגיע הביתה באמצע שעבדתי ואני חייבת להיות איתו בקשר ישירות למייל שלך

להמשיך?
אין את המילים מתוזמן לבוקר, לא אמיןבוז
😨ט'
😏
ובכןכישוף כושל
בס"ד

אני אוהבת אותך נורא נורא מפחיד מה לדעתכם כדאי לעשות כשמפחדים אני לא רוצה להיות איתך מתוק שלי אהוב שלי זאת לא אני לא צריכה בחןר כדי להיות מאושרת אני אהיה כמו הירח הילדים נעלמים ההורים שלי לא זמינים להורים שלך אז הפכנו את זה שאתם קיימים רק עכשיו ראיתי אותך עד היום לא היה לי את הכבוד הראוי הוא בחיזוק דתי ושקיעה בעולם התורה
דוגרי זה נשמע שיר של עדן בן זקןבוז
אם זה התוכן אצלה אני צריכה להתחיל לשמוע שירים שלהכישוף כושל

למה לא? שלושים שקלבוז
מצטרפתחן,
וואי לגמרי יאללה בואי אני לא רוצה שזו הייתה קבוצה שאוהבת את יודעת להיות לך יום כיףףף מחכה לראות את זה ככה אתה סוחט דמעות בעיניים של שעות שינה ערובה להצלחה אז לא באלי להגיד לך כמה דקות מחר אני אראה אותך אליה עם אילת בטלפון אז כבר איפה אתה רוצה לצאת

זה אני אוהבתחופשיה לנפשי
היי זאת חרות כהן היי של כל אחד מהם לא קרוב ממש לא עליי היי של כל אחד מהם לא קרוב ממש לא עליי היי של כל אחד מהם לא קרוב ממש לא עליי

טוב זה פשוט חוזר על עצמו אז הפסקתי
טוב זה היה הכי מצחיק מכולםשוברת גלים
עד שצחקתי פה בקולי קולות
חופשיה לנפשי
יופי
בואו ננסה עוד אחד שאני אחשוף בציבור היי של כל אחד מהם לא קרוב ממש לא עליי היי של כל אחד מהם לא קרוב ממש

זה שוב חוזר על עצמו
אני ממש נהנית מזהחופשיה לנפשי
לא רק שלא ניתן להתעלם היי זאת לא סיבה מבחינתי אפשר לראות אותו דבר איתי כשאתה אומר לי כלום לא השתנה היי את לא צריכה לעשות כדי שאוכל להתחיל עם בחורה צעירה בת דודה שלך עם זאת לא הייתה מאה אלף ש"ח בלבד או יותר

ועכשיו עם סימני פיסוק:
לא רק שלא ניתן להתעלם, היי זאת לא סיבה מבחינתי. אפשר לראות אותו דבר איתי, כשאתה אומר לי כלום לא השתנה. היי את לא צריכה לעשות כדי שאוכל להתחיל עם בחורה צעירה, בת דודה שלך עם זאת לא הייתה. מאה אלף ש"ח בלבד או יותר .
עדיין מטופש

תשמעו זה אשכרה מייצגפסידונית
וואי רצחיםכישוף כושל

בס"ד

במיוחד של סלט ושלי

מראה על תחומי עניין

ננסהפסידונית
ננסה להבין את המשמעות במילה הזו לא יודעת איך להסביר אבל זה באמת נכון להיום לא רק עכשיו שמתי לב לזה ואז הוא אמר לי פעם הבאה מהמכשיר הנייד של שרה נתניהו מפגינה שיק או שוק על המים בקניון גבעתיים בני שלוש פעמים ביום כיפור מליטה מלך על ישראל לא תוכר כמדינה יהודית
מה 🤦
עוד אחד והפעם מילים משמאלחופשיה לנפשי
אני רוצה הביתה היי של אנשים ומחשבים ניידים עם זאת יש לך מושג כמה זה יעלה לכם על זה בפורום זה תמצאו מידע אודות מסעדות כשרות למהדרין את כל כך טוב בישראל את כל כך טוב בישראל את כל כך טוב בישראל את כל כך טוב בישראל

זה שוב מתחיל לחזור על עצמו בשלב מסוים
מצטרפתמפוחית
גל של נוסטלגי'ה זה לא אמיתי שהדבר הזה לא הפך איכשהו לאתר של עידן רואה את עצמך מפעם ואפשר לחשוב עלזה שככה יהיה פחות מוצלח אבל לא באמת משנה אם מדובר על משהו שהוא מעבר לכך יש להוסיף את השם בעברית וזה דבילי ברמות שאנלא מסוגלת לעמוד בזה הימים הראשונים מזדחלים לא באמת משנה כלום חוץ מהסחרחורת זה נשמע כמו החלטה חכמה בעיקרון אבל לא באמת משנה כלום חוץ מבמקרים כאלה 😔
מה?!?!
@@הנורמלית האחרונה
משמאל:
הי יקרה אם את יכולה להיות גם לא נרדמת לבד עם אהיל קיר טיפוס הרים שיכוך לא רק את הסיכה לא רק כעבודה אני רוצה לקנות רמקולים או שלא ביודעין לא רק בתורה שבעל העסק שמספקים רק אני שמתי משחה שאמורה היתה זו הייתה הפעם פגאני אני רוצה לקנות קיה בישראל את קולקציית החורף לא רק את הבצל הירוק של משיח לא כל שכן הארגזים אני רוצה לקנות רמקולים של משיח צדקנו את לא מבינה מה זה לא אמור לעלות דרגות של בית משיח עכשיו היא עוד תשוב לעונה החמה לא רק בתורה לא רק כעבודה את לא יודעת איך להשיג כסף בעולם אחר של בית משיח לא אהובת ליבו החיוני ביותר בישראל הלא היא אמרה שהיא.
(יש פה מילים שנראה לי שמעולם לא הקלדתי. געגועי לסוויפטקי)

מימין:
הי את כל ההודעות שלי לא סובלת תצוגות של משיח לא אהובת הדרקון לא היה לנו שם זה הכי טעים שיש לו חומרים משמרים או משהו אחר בתווך לא היה לנו כח ללכת עם זה פדיחה לא היה לנו שם גם טיטולים לכלות וערב בעיצוב מודרני זה לא אמור לעלות לי את התמונות האלה לא יודעת אם אני לא יודע אם יש לכם רעיון נהדר של משיח צדקנו במהרה את כל כך כל הכבוד על היוזמה היא הייתה אז בקשר לשיעורים הנוספים הם רוצים.

אוקיי ברור שאני חבדניקית.

באמצע:
הי לא יודעת מה לעשות עם זה פדיחה לא היה לי שבוע טוב לכולם מה שלומכם לא יודעת מה לעשות עם זה פדיחה לא היה לי שבוע טוב לכולם מה שלומכם לא יודעת מה לעשות עם זה פדיחה לא היה לי שבוע טוב לכולם מה שלומכם לא יודעת מה לעשות עם זה פדיחה לא היה לי שבוע טוב לכולם מה שלומכם לא יודעת מה לעשות עם זה פדיחה לא היה לי שבוע טוב לכולם מה שלומכם לא יודעת מה לעשות עם זה פדיחה לא היה לי שבוע טוב לכולם מה שלומכם לא יודעת מה לעשות

משעמם.

ביי.
המון משיח בוז
ערכתיהנורמלית האחרונה
נשלח לי באמצע.
לצערי כמות המשיח לא מייצגת את הכמות של המחשבות שלי עליו.
אני יכולה לשלוח לך בכל יום הודעה עם המילה משיחבוז
יעזור?
רק ארגיש גרוע יותר הנורמלית האחרונה
הכי טעיםהנורמלית האחרונה
בצל ירוק של משיח
פיצוחים של משיחיהיה בסדר....

בצל ירוק של משיח!הנורמלית האחרונה
לא היה לנו שם גם טיטולים לכלות הנורמלית האחרונה
..גומי אבטיחאחרונה
של מי זה מעניין אותך וגם בתקופה זו של השנה הרשמה לסרט זה באילו ערים הכי כדאי להשקיע את כל ההודעות של סירפד שמתחילה זה מה שקורה באילת פרק את הכתף שלי אמרה לי שהיא לא יודעת מה לעשות עם זה כלום כסף לאמא שלי יש יומולדת השבת ואנחנו לא יכולים להיות כתבי השטח שלנו עם ועדת חינוך שזה לא יהיה שמועות על זה לא היה לי את זה לא היה לי את זה

טוב זה גם ממשיך..
חשבתם שיהיה טוב?!תתעלמו ממני
הצחקתם אותי...
לא רק חושבארץ השוקולדאחרונה
אלא בטוח.

מאחל רק טוב גבר

ורק משתי מילים אני הכי פוחדנועה.

ראש השנה

בעעע

לא אוהבת. ועוד חג של יומיים

חלום שלי לטוס לחו'ל לכל החגיםםם

מבאס לשמועמקפיצים נטושים

אני דוקא די אוהב אותו

למה אוהב?נועה.
ימי רוממות מיוחדיםמקפיצים נטושיםאחרונה

עם תפילות מרוממות

וואי, מבאסארץ השוקולד
מאחל שתהיה שנה טובה בהרבה
אמן!!נועה.
החלטתי עכשיו להקפיץ כל פורום ישן ומוזר שאני רואהמקפיצים נטושים

ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?

מממ.. תודהמקפיצים נטושיםאחרונה

יחסית מסביר. קצת. אולי.
ספסל אחורי של אוטובוס משהו..

חשט?אורה2x
!!!ריבוזום
מה שלומך?
תקשיבייייאורה2x

אני עוברת על המסרים פה והשיחות אישיות.. כמה דרמות!! ואני לא זוכרת כלום! מביך למדי.

ולמה כשאני נכנסת לשיחה עם פצלש כתוב לי שהיא מחוברת?!

מה איתך?

המפגש טד יצא לפועל?

עוד אפשר להירשם? 😇

ריבוזום

האחרון שניסינו להרים לא, למיטב זכרוני...

אבל היו שניים שכן, והם גם היו ממש טובים! בכלל הפורום הזה היה איכותי, אחותי |נוסטלגי|

ועדיין איכותיארץ השוקולד

כתבנו פה כל דבר איכותי שהיה בשנה האחרונה, אפשר לראות בקלות כמה זה

וואו, התגעגעתיארץ השוקולד
מה שלומך???
וואיזיויקאחרונה
אין לי כוח לשבת הקרובהנועה.

מלא אנשים שבאים להתארח ועושים מלא רעש ברחוב ומשאירים בלאגן ולכלוך...

לא כזה מגניב לבוא לפה

ואם אנשים קוראים פה- צריכה המלצהנועה.
לסדרות או תוכן כלשהו קליל ומצחיק...
ספרים - ספרי אריך קסטנרארץ השוקולד
סרטונים קצרים - אנדרדוס, ברדק, אלה של האקדמיה ללשון העברית
הנה 3 המלצותעשב לימון

סדרות של כאן ארכיון- קרובים קרובים, סטרייט ולעניין.

בפייסבוק- עמוד בשם "הקופסה- רק דברים טובים", יש בו בדרך כלל קטעים מצחיקים מסרטים ישראלים ישנים..

מבאסארץ השוקולד
מקווה שהשבת איכשהו עברה סביר?
כן ב"הנועה.
לפחות זהארץ השוקולדאחרונה
והנה עוד בנאדםריק סאנצ'ז

שמגיע לפורום נטוש ותוהה על טיבו

והנה חיוך השמש העולה נפרש על פנינוהוד444
הנה עוד אחד
מזדההבאליןאחרונה
מישו זוכר מה הניק האחרון של שוברת גלים?שירה ניקוד

או- מישהו שמכיר אותה במציאות יודע מה שלומה?

תמסרו לי שנזכרתי והתגעגעתי

מה קורה פורום טרוליםםםםםםם????אריק מהדרום

אולי יעניין אותך