עבר עריכה על ידי מתחדשת בתאריך י"ג בכסלו תש"פ 07:03
ואני גם יודעת שזה לא כך בכל מקום.
בכל מקום יהיו אנשים לא רגישים, וזה מבאס וקשה. אבל זה לא כך בכל מקום!! ולא כולם נוהגים ככה!!
אני מכירה רופאות בעלות לב רחב, רחום ואוהב שיעשו המון עבור המטופלות שלהן, ברגישות גדולה.
(למשל הרופאה שטיפלה בי בלידה השקטה נשארה כל הלילה בבית החולים למרות שזו לא היתה המשמרת שלה, רק כדי להיות איתי בלידה. זה היה מרגש מאוד!)
יש אחיות רגישות ומקסימות, יש שגם פחות.
אני פוגשת צוותים רפואיים לפעמים,ואני קולטת שפעמים רבות הם כואבים מבפנים אבל קשה להם להתמודד עם כל כךהרבה כאב, אז הם חוסמים את עצמם מלהרגיש אותו...
לעג או ציניות זו תגובה שיכולה להגיע מתוך הגנה פנימית על עצמה, שלא תרגיש חזק מדי.
הזדעזעתי עד עומק נשמתי מהתגובה הזו של הרופאה,נשמע מעליב,משפיל ונוראי בכל קנה מידה!!! זו התגובה הכי לא ראויה שאפשר להגיב בה, והייתי מתלוננת עליה להנהלה שם,אם היה בי הכח לעשות זאת, כדי שהיא לא תישנה.
אני באמת מכירה לא מעט אחיות ורופאים והם נוהגים רובם ברגישות גדולה. עם זאת, תמיד יש כאלה שיאמרו אמירות מכאיבות או קשות. אוף. זה חלק מהסיבות שהעליתי הופעה. כדי להעלות מודעות לצרכים של מי שעובר.ת לידה שקטה. (וגם הופעתי בפני צוותים רפואיים עם הסיפור שלי כדי לקדם הבנה).
גם את, כמו הפותחת, ראויה ליחס מכבד.
אמירה מזעזעת מצד הרופאה.
חיבוק, אהובה!!!! הוא היה החמוד שלך.ועוד איך.
וואו.... קשה.
❤❤❤