הרחבת הסמכה או תואר חדשאנונימי (פותח)
שלום,
סיימתי תואר ראשון בחינוך מיוחד ומחשבת ועובדת כבר 6 שנים כמורה,
מבחינת התואר-בכללי פחות מתחברת לחינוך מיוחד מורכב. הסיבה שהלכתי היא יותר ללקויות למידה, וגם במסגרות רגילות-חינוך מיוחד היה אמור לתת לי ראייה רחבה יותר על תלמידים והיה נראה לי שיעדיפו אותי ממורה אחרת שלמדה חינוך (כמובן שחשבתי אידיאלים עד שהגעתי לשטח..)
כיום אחרי כמה שנים במערכת ואחרי מספר נסיונות בכל מיני תחומים מצאתי את עצמי מעוניינת לעבוד באולפנות, באופן פרונטלי, כשניסיתי להתקבל לכל מיני אולפנות כל מה שרוצים אותי זה כמחנכת כיתה ותו לא. הייתי מחנכת מספר שנים , הייתי ב"ה טובה בכך והיה לי טוב שם אך הבנתי שזה פוגע לי במעגלים אחרים בחיי אבל עדיין מתחברת ומרגישה שנכון לי לעבוד במסגרת של אולפנות.
חשבתי ללמוד ולהפוך למורה מקצועית. אני מאוד ריאלית וחשבתי על מתמטיקה.
השאלה היא האם לעשות הרחבת הסמכה או שעדיף כבר לעשות תואר במדעי המחשב או משהו בסגנון שירחיב לי את ההסמכה אך גם ייתן לי משהו נוסף ביד?
אשמח לשמוע ממי שהתנסה ומבין
תודה
לא צריך הרחבת הסמכהאביולאחרונה
ממה שידוע לי, תואר בחינוך מיוחד מאפשר לך להיות מורה למתמטיקה.
אבל אולי באולםנות זה שונה
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך