חברים,עזרה.ואחת עם חצאית
אחי הגדול ואני רוצים לעשות בבית בעז"ה חדר מוזיקה.
עכשיו,אנחנו רוצים לקנות מגבר טוב במחיר סביר..אני לא מחפשת איזה יד שנייה או משו כזה ואני יודעת שהמחירים בהתאם,אבל אנחנו רוצים שאם אנחנו קונים מגבר בהרבה כסף לפחות שיהיה שווה אתזה אז..
מה אתם ממליצים?
אגב,אם מישו פה רוצה למכור יד שנייה או שמכיר מישו שרוצה למכור והמגבר במצב מעולה(לא טוב,לא טוב מאד-מעולה) אז תפדאל,אשמח לבדוק..
תודה מראש
פנדר 25 וואטחזי .ש.
יש ליאיר ויזנר מגבר כזה.
אם את רוצה פרטים תשאלי אותו.
גם לי יש כזה....chai
אבל בתקציב שיש לה אפשר לעבור בכיף למרשל.
המרשאלים הקטנים אכן יותר איכותיים מהפנדרים באותוshapira
הגודל.
אבל שכממשיכים למגברים יותר מתקדמים של שני החברות - אין הבדל באיכות, אלא רק בסאונד.
המרשלים נוטים לסאונד יותר בריטי, עמוק שמתלכלך בצורה שונה.
לפנדרים יש סאונד טברלי קלאסי, טוואנגי, שמתאים להרבה מאד דברים סטייל שנות ה50.
יש לווקס מגברי נהדרים, וגם ללייני, ריוורה,אשדאון, לבוגה, B52,מסה-בוגי, ועוד מלא חברות שמיובאות לארץ ולא שמעתם עליהן.
אני ממליץ ללמוד את נושא ההגברה לפני שממליצים.

הפנדר דלוקס 100 וואט לא מוצלח בכלל.פס הייצור עבר לסין, והידרדר קשות.

--->tomerittal
לה"ו

א'. אני ממליץ לקנות יד שניה. אפילו שחדש לכאורה יותר טוב- אולי תמצאו יד שניה יותר טוב מחדש במחיר שאתם מחפשים...( מניסיון, את הגיטרה חשמלית שלי השגתי ביד שניה [אגב.. במצב מעולה] בפחות 3000 ומשו שקל מהחנות. שווה לנסות לפחות].

ב'. יש את Marshel , ניגנתי על אחד כזה 15 וואט ולא אהבתי.. אבל כולם אומרים המגברים הגדולים שלהם טובים.
לי יש Fender Frotman 25 וואט . אני דיי מרוצה ממנו, יש לו אחלה סאונד. הוא סוחב טוב גם עם להקה[לבד בלי מקסר].
וה-המלצה שלי - Fender Deluxe 100 וואט אאל"ט. המגבר ההכי טוב שניגנתי בו עד היום... יש לו צליל ממש יפה!

בסופו של דבר- תלכו, תנגנו, ותקנו מה שאתם אוהבים...

ב"הצלחה..
ררקק מרשל\פנצח ואדום
סתם למורה ש'לי יש 65 ואט של פנדר אבל ההתי בפסטיבל ורוב המגברים היו מרשל
הפנדר דלוקס הוא אחד המגברים הטובים שיש לדעתיchai
מרשל היא לא חברה למגברי צעצוע של 10-20 וואט, הם מתחילים את הכח שלהם מ40 בערך.

ככה:shapira
להתרחק מהפנדרים הטרנזיסטוריים הקטנים, וגם מהאיבנזים הקטנים.
כמה אתם רוצים להשקיע?
האם אתם מעוניינים במגבר מנורות, או שמגבר טרנזיסטורי יספיק לכם?
כמה שנים אתם מנגנים, וכמה אתם מבינים בסאונד גיטרה?

אחרי שתעני על זה - אשמח להמשיך לספק תשובות.
אז ככה...Matanman
מארשל מנורות 15 ואט יעשה את העבודה מצויין ואפילו יותר... הוא גם טוב להופעות וכו'... וגם במחיר סביר יחסית...
אם תמצא מרשל מנורות 15 וואט, תגיד לי.shapiraאחרונה
אין להם אחד שמשווק בארץ.
יש להם מגבר היברידי 15 וואט, לא אול טיוב - אלא רק מנורה בפריאמפ.
אלו מגברים חביבים לנגן מתחיל, לא מעבר.
ללא ממליץ על מגבר קטן של אף חברה - אפילו הבלוז ג'וניור של פנדר, שהוא באמת מגבר מנורות 15 וואט - לא מצליח לתת את הכל, הוא נחנק די מהר, ומאד בוצי ולא נשמע טוב.
לבלאקארט יש כמה מגברים חביבים של 5 ו15 וואט מנורות - אפשרי לראות ברעשגעש.
זה לא לאניני טעם - אלו מגברים חביבים ביותר, ונותנים סאונד מנורות במחיר זול - אבל הסאונד גם זול.

בשביל סאונד מלא ופתוח כדאי קודם כל לבדוק שקונים ספיקר 12 אינצ'.
זה יותר חשוב מכל כמות וואט שיש במגבר.

מי כאן מנגן על קלידים (אורגנית)?נ א

אתם גם אוהבים את הכלי הזה?

אני מנגן על קלידים...

....צאצא

אני מנגן, וגם די עושה אירועים בקטנה, אבל האמת שלא אוהב את הכלי הזה

יש כלי אחר שאתה אוהב?נ א
יש כאן עוד מי שמנגן על זה?נ אאחרונה
20 שנה לגירוש מגושד קטיףשירים חדשים
תווים לחלילית לשיר מי אוהב את השבתאהבנו
היי זקוקה בבקשה לתווים מלאים לשיר מי אוהב את השבת. תודה ענקית!
הינה:מטרינולוגאחרונה

C  C  D  E  G   G  F  E  D  C

מחפש תווים לשיר 'שובי נפשי' בלחן של הרב קרליבךחופר
ולא לפסנתר
איך מפרקים אקורדים בליווי בפסנתר ביד שמאל?בית פרטי

היי לכולם,

אשמח לעזרתכם.

מנגנת בפסנתר קלאסי.

רוצה ללמד את עצמי לנגן שירים, כאשר יד ימין מנגנת את השיר ויד שמאל אקורדים.

מכירה את האקורדים עצמם, שאלתי - איך או איפה אפשר ללמוד לפרק את האקורדים וללוות איתם את יד ימין? יודעת שיש כאלה שעושים את זה משמיעה, אך לא ככ מצליחה.

מחפשת הדרכה איך להתחיל, מבחינת פירוק, קצב ועוד

אתכם מכירים אתר או סרטונים שמלמדים שיטות לזה?

תודה!

אפשר להתחיל מהפשוטאגוז16

קצב של 4\4 לעשות את התוים 4 פעמים בסדר עולה של האקורד, (לדלג כל פעם צליל כדי שלא ישמע צורם בנמוכים)

ושל 3\4 לעשות 3 פעמים

כשאת קצת מתקדמת אפשר לחזור אחורה באותו אופן בהתאם לקצב ולכמה פעמים שהאקורד חוזר

פירוק אקורדיםחובביםאחרונה

אפדר קודם לנסות לנגן את האקורד הפשוט, לדוג' אם זה אקורד C אז לעשות את המצב הבסיסי, כלומר, דו מי וסול ביחד, אצבעות 1 3 ו-5. לאחר שמצליחים לשלוט באקורד בצורה חלקה, אפשר לנגן את הצלילים אחד אחרי השני בארפג', כלומר דו נפרד ולאחריו מי נפרד ולאחריו סול נפרד ואז הדו שלמעלה, כי ארפג' מורכב מ- 4 צלילים. אם זה אקורד של 7, כמו D7, G7 וכדומה, קודם לשלוט באקורד ואז לפרק אותו לצלילים אחד אחרי הני. לדוגמא ניקח את G7, נפרק אותו לסול נפרד, סי נפרד, רה נפרד ולפה נפרד, שהוא בעצם התו השביעי של האקורד. כמו כן אפשר לפרק את האקור ד C ככה: דו, סול, דו ומי, וכך נקבל מרחב גדול יותר של צלילים.

מקווה שסייעתי לך.

משנכנס אדר - מרבים בשמחה!שירים חדשים
איך אפשר להרגע מהנגינה?אנונימי (פותח)

יש לכם רעיונות איך אפשר להשתמש בנגינה לריפוי, להרגע?

זה מה שהרבה אומנים עושיםשדמות בחולות

מנגנים את כל הרגש שלהם החוצה.

שאלתי את הAI:

נגינה יכולה להיות כלי ריפוי חזק מאוד! הנה כמה דרכים שבהן ניתן להשתמש במוזיקה ובנגינה לריפוי:

1. **תראפיה במוזיקה**: להיפגש עם מטפל מוסמך במוזיקה. טיפול במוזיקה משתמש בנגינה, שירה, יצירה והאזנה למוזיקה כדי לשפר את בריאות הנפשית, הרגשית והפיזית.

2. **נגינה באופן אישי**: אם אתה מנגן בכלי נגינה, נסה לנגן באופן קבוע. זה יכול להיות מרגיע ומספק לך דרך לבטא את רגשותיך.

3. **האזנה למוזיקה**: שמיעה למוזיקה שאתה אוהב או למוזיקה מרגיעה יכולה לעזור בהורדת רמת הלחץ ובהגברת התחושות החיוביות.

4. **יצירת מוזיקה**: לכתוב שירים או ליצור מוזיקה חדשה יכולה להיות דרך מעולה לבטא רגשות ולהתמודד עם חוויות קשות.

לנגן מלודיות מאוד פשוטות, מרגיע אותיאחו

מלודיה פשוטה ורגועה, במיוחד על כלי נשיפה, משהו שלא מצריך יותר מדי מאמץ, זה מרגיע.

מחפש כלי לכתיבת תוויםחופר
ואם הכלי יודע להעביר סולמות ולשנות מקצבים- זה בכלל בונוס

אולי יעניין אותך