ברוך שאמר והיה אמאזוןתקוות עולמים

עכשיו כשלפעמים אני הולך עם מסכה ברחובות, אפילו נותנים לי זכות קדימה במעברי חצייה. אולי הם חושבים שיש לי מחלה סופנית או שאני איזה פסיכופת.

אני לא יודע אם אתם יודעים, אבל זיהום אוויר ומפגעי ריח הם בעיה די רחבה בארץ.

בסביבות השרון והשומרון יש יישובים שסובלים מהמפחמות הפלסטיניות. באופן אירוני אגב, כל הפחם שאותן מפחמות מייצרות נמכר לישראל, ואותו הפחם מסריח ומזהם שוב כשישראלים עושים איתו על האש.

ברחבי הארץ חקלאים שורפים גזם, שבתוכו גם יריעות וחוטי פלסטיק במרבית הפעמים, וגורמים לזיהום אוויר חמור לערים ויישובים ליד.

לא מעט קורה שיש מפגעי ריח חריפים כתוצאה מדישון חשוף של שדות עם לשלשת של עופות.

שריפות פסולת ביישובים פלסטיניים שמגיעים להתנחלויות, שריפות פסולת באתרים פיראטיים באזור המשולש . יש גם מושבים ישראליים שבהם שורפים פסולת בצורה לא חוקית.

לפעמים מתלקחות שריפות באתרי פסולת שממוקמים על יד ערים .

זיהום אוויר ממפעלים ואזורי תעשייה. מתחנות כוח פחמיות.

תראו איזה יופי בקרסנודר :

אתה צודק לגמריבוז
אני לא יודעת למה זה לא פופולארי ללכת עם מסכה פה בארץ, אבל בחו''ל (בעיקר באסיה) זה מקובל לגמרי ואפילו מרימים עליך גבה אם אתה לא שם בימים בהם יש סופות חול צהוב (יפן למשל) או רמות זיהום אוויר חריג (הונג קונג למשל).
תמיד את מבינה סלטתקוות עולמים

איך שרו manic street preachers  - 

And if you tolerate this then your children will be next

אנשים ימשיכו לנסוע ולחנות על מדרכות, ימשיכו להיות מלחמות ואנשים ימשיכו למות, ימשיך להיות זבל וטינוף ברחובות, ימשיכו לגנוב שטחים ציבוריים , ימשיכו להרוס את הטבע, הכל ימשיך.

אבל זה כמו כאב גב, זה נראה לא ביג דיל, אבל עד שזה קורה לך בצורה אישית ואינטימית, אז אתה מבין. מנפנף

תקווששששחן,
איזה כיף שאתה כאן 🥳🥳🥳
לול תמיד הייתיתקוות עולמים

יש לי פצל"ש. @שובג

את עדיין חייבת לי גלידה אגב. מנפנף

נעים להכיר חן,
וצודק..
יאללה מארגנים מפגש ותגבה את הגלידה שלך?
בוז
השאלה היא כמו תמיד, מה עושים עכשיו. איך אפשר לעצור. איך אפשר למגר את הנזק או לפחות להפחית אותו. אני יודעת שהמצב רע ורק ימשיך להידרדר, אבל איך אני יכולה לעזור? אני אעשה את זה.

וזה נכון, לצערי. תמיד זלזלתי באנשים שאמרו שכואב להם הגב. חשבתי שקצת מסאז' ואמבטיה וזה יעבור. לא ידעתי. הייתי טיפשה וחסרת מודעות. היום כשמישהו אומר שכואב לו משהו, אני כבר לעולם לא מסתכלת על זה באותו אופן.
שאלת שאלה מצוינתתקוות עולמים

מנסיון אישי , אין יותר מדי מה לעשות.

איך כתב מנדלה מוכר ספרים בסיפור 'הסוסה'?

'אשאר יהודון נדכה, אתמקמק בעבודה קשה ובדיוק כמו כל היהודים האחרים אצטרך לסבול כל החיים מכל אחד חרפות, ביזיונות, אשאר רועה -רוח , אהיה כוח בלי חומר , כלומר : ארגיש שיש בי כוח לעשות משהו, אבל לא תהיה לי אפשרות להוציא את הכוח אל הפועל ; לא יהיה לי על מה להפעיל אותו ולהביא בעזרתו תועלת, כמו שקורה , אבוי, אצל רבים מיהודים שלנו… אשאר יהודי ולא אדם….'

אתה יכול להיות מודע לגמרי, אתה יכול להיות חכם ומבין, אתה יכול להיות צדיק נסתר, אבל בסופו של דבר אין לך שום השפעה בעולם. מקסימום יתנו לך לכתוב איזה טור בהארץ או בדה מרקר וככה גם תמות.

אין מה לעשות, האנשים הטובים הם תמיד מעטים מדי ובודדים מדי, והמטומטמים הם הרוב. לישראלי הממוצע מספיק ג'יפון חדש, קניות בסופר ואוכל ובגדים.

מבחינת הרשויות, למשטרה הירוקה של המשרד להגנת הסביבה יש מחסור חמור בכוח אדם. אני לא יודע עד כמה אנשים מודעים כמה המדינה הזאת מסריחה , אבל זיהום אוויר ומפגעי ריח זו בעיה רצינית עבור לפחות 50 אחוזים מהמדינה, שסובלים ממנה פחות או יותר על בסיס קבוע.

בתור אחד שמשוטט והולך הרבה ברחובות , הרחובות פה פשוט מטונפים ומלוכלכים. יחסית למדינה מערבית , המרחב האורבני פה הוא פשוט גועל נפש.  

אומרים שcleanliness is next to godliness, ואני אומר, שאנחנו לא צריכים לא גאולה ולא משיח, מספיק שיהיה כבוד בסיסי בין בני אדם.

ברוסיה יש תנועה שקוראים לה stop xam , היא די פופולרית ואפילו התחילו לחקות אותם באוקראינה ובמולדובה. הם נלחמים בעברייני תנועה ובמיוחד בכאלה שחונים ונוסעים על המדרכות. 

זה עובד ככה, קבוצה של אנשים עומדת במקומות שמועדים לפורענות, עם מצלמות , וכל מי שרוצה לחנות על המדרכה הם מבקשים ממנו בצורה יפה ומנומסת לנסוע בחזרה. מי שלא מציית , מדביקים לו מדבקה על השמשה הקדמית שאומרת 'יורק על כולם, חונה איפה שאני רוצה'.

הם התפרסמו וזכו לפופולריות בעיקר בזכות סיטואציות אלימות שקרו. 

ככה זה , הציבור והתקשורת מזכים בתשומת לב רק סנסציות ואלימות. 

בקיצור, רק התאגדות והתאחדות של אנשים ביחד יכולה ליצור משהו משמעותי. אנשים בודדים, אין להם כלים ואמצעים, אין להם כוח והשפעה.

כמו שפעם הקימו את ה'שומר' וזה עבד לא רע, ככה צריך להתאגד ולהתחבר ביחד ולפעול, כדי שלא נחיה בזבל.

האמת היא שלאף אחד לא אכפת, אז מה שאני ממליץ זה לגור במקום נורמלי, לקנות חברים ואוהבים, לקנות אוזניות איכותיות, לשים G flip , ולרקוד על המיטה.

זאת בדיוק המסקנה שאני הגעתי אליהבוז
להיות אדם אכפתי זה פשוט לסבול מהיום כאב לב. על הסביבה, על החברה הלא מתוקנת, על הפשיעה.
לקום ולנסות לעשות דברים ישתיק את המצפון באופן זמני אבל גם לא יפעל.

האמת המרה היא שיש הרבה יותר מידי אנשים שצריך לשנות בשביל שיקרה שינוי. וקשה לשנות אנשים.

אז פשוט צריך לשכוח מזה, לא לחשוב יותר מידי. לא סתם אומרים אין שכל אין דאגות.

אתה ממש צודק, וזה מצער שזו המציאות, אבל אני בהחלט אקנה לי אוזניות איכותיות ואקפוץ על המיטה.
יש הרבה שהולכים עם מסכהמשיח נאו בפומ!
את לא מסתובבת במקומות הנכונים
איפה?בוז
אנשי קו קלוקס קלאן למשל!פסידונית
זה כל כך נשמע כמו שם של חטיף
לא מסיכה כזאת 🤦בוז
וזה באמת נשמע שם של חטיף!!!
רק שבמקרה הזה, הם מחטיפים וחוטפים.
למערכת?בוז
תקוות 😍😍😍סביון
ברוך השב!
ראית מה זהתקוות עולמים

לקראת סוף החודש אני יוצא לתגלית.

צחקו עליי, זלזלו בי, אבל הדרכון האמריקאי מעולם לא היה קרוב יותר. מגניב

דרכון?! דרכון זה אומר אזרחות. אתה מתכוון ויזה?שמן פשתן
לא הבנתישוברת גליםאחרונה
זו נראת לי כמו אסלה
אתה הולך איתה על הראש?
חשבתם שיהיה טוב?!תתעלמו ממני
הצחקתם אותי...
לא רק חושבארץ השוקולדאחרונה
אלא בטוח.

מאחל רק טוב גבר

ורק משתי מילים אני הכי פוחדנועה.

ראש השנה

בעעע

לא אוהבת. ועוד חג של יומיים

חלום שלי לטוס לחו'ל לכל החגיםםם

מבאס לשמועמקפיצים נטושים

אני דוקא די אוהב אותו

למה אוהב?נועה.
ימי רוממות מיוחדיםמקפיצים נטושיםאחרונה

עם תפילות מרוממות

וואי, מבאסארץ השוקולד
מאחל שתהיה שנה טובה בהרבה
אמן!!נועה.
החלטתי עכשיו להקפיץ כל פורום ישן ומוזר שאני רואהמקפיצים נטושים

ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?

מממ.. תודהמקפיצים נטושיםאחרונה

יחסית מסביר. קצת. אולי.
ספסל אחורי של אוטובוס משהו..

חשט?אורה2x
!!!ריבוזום
מה שלומך?
תקשיבייייאורה2x

אני עוברת על המסרים פה והשיחות אישיות.. כמה דרמות!! ואני לא זוכרת כלום! מביך למדי.

ולמה כשאני נכנסת לשיחה עם פצלש כתוב לי שהיא מחוברת?!

מה איתך?

המפגש טד יצא לפועל?

עוד אפשר להירשם? 😇

ריבוזום

האחרון שניסינו להרים לא, למיטב זכרוני...

אבל היו שניים שכן, והם גם היו ממש טובים! בכלל הפורום הזה היה איכותי, אחותי |נוסטלגי|

ועדיין איכותיארץ השוקולד

כתבנו פה כל דבר איכותי שהיה בשנה האחרונה, אפשר לראות בקלות כמה זה

וואו, התגעגעתיארץ השוקולד
מה שלומך???
וואיזיויקאחרונה
אין לי כוח לשבת הקרובהנועה.

מלא אנשים שבאים להתארח ועושים מלא רעש ברחוב ומשאירים בלאגן ולכלוך...

לא כזה מגניב לבוא לפה

ואם אנשים קוראים פה- צריכה המלצהנועה.
לסדרות או תוכן כלשהו קליל ומצחיק...
ספרים - ספרי אריך קסטנרארץ השוקולד
סרטונים קצרים - אנדרדוס, ברדק, אלה של האקדמיה ללשון העברית
הנה 3 המלצותעשב לימון

סדרות של כאן ארכיון- קרובים קרובים, סטרייט ולעניין.

בפייסבוק- עמוד בשם "הקופסה- רק דברים טובים", יש בו בדרך כלל קטעים מצחיקים מסרטים ישראלים ישנים..

מבאסארץ השוקולד
מקווה שהשבת איכשהו עברה סביר?
כן ב"הנועה.
לפחות זהארץ השוקולדאחרונה
והנה עוד בנאדםריק סאנצ'ז

שמגיע לפורום נטוש ותוהה על טיבו

והנה חיוך השמש העולה נפרש על פנינוהוד444
הנה עוד אחד
מזדההבאליןאחרונה
מישו זוכר מה הניק האחרון של שוברת גלים?שירה ניקוד

או- מישהו שמכיר אותה במציאות יודע מה שלומה?

תמסרו לי שנזכרתי והתגעגעתי

מה קורה פורום טרוליםםםםםםם????אריק מהדרום

אולי יעניין אותך