אשמח לכל מילה משפט שיוכלו לעזור לי בכדי שהיקר לי מכל לא יפגע .
אני גרושה אם לילד מקסים קצת מצטערת מתחרטת שהתגרשתי כי הפגיעה בילד והחיים שנהיו לי פשוט נוראים ולא טוב לי הרבה יותר נורא ממה שהיה בזמן הנישואים .
כבר שנתיים בבתי משפט על הסדרי שהות ומזונות .
הגרוש התחתן ונשוי כבר בשנית אבל עדין ממרר את החיים .
והכי נורא הפגיעה בילד שזאת נקודת התורפה שלי .
אספר בקצרה שנפרדתי ממנו .
הוא היה חסכן מאוד לאורך כל תקופת הנישואים שלנו כל הזמן הייתה עננה של חוסר יציבות וגם התקרבותו לדת והפערים שנוצרו עקב זה גרמו לפרידה .
המצב עכשיו שאני פשוט מרגישה שאין לזה סוף כי הילד קטן בן 3 וכאשר אני חושבת על העתיד כואב לי מאוד ולא רואה מתי נגיע לשלב של מנוחה כי בכל דבר יש חיכוך ברישום למוסד החינוכי בהסדרי השהות יש חוסר תקשורת מטורף שרק מחמיר ניסיתי כל טקטיקה אפשרית אבל שום דבר לא עוזר כואב לי הלב על הילד ועל העתיד ועל עצמי כי אני מבזבזת כוחות נפשיים רבים במקום לגדל בכיף ונחת את הילד ולהנות וזה מה שהייתי רוצה יותר מכל . פשוט לגדל את הילד בנחת בלי כל הביקורת וזכוכיות המגדלת על כל פעולה שאני עושה .
והיום כשאני מתסכלת אחורה אם הייתי יודעת שזה מה שמצפה לי היה עדיף לי לסבול ולשתוק ולהישאר איתו כי עכשיו המצב בכי רע . ופשוט רוצה שקט אני יודעת שדמות אב חשובה לילד אבל מצד שני מדמיינת את החיים שלנו בלעדיו והייתי שמחה שהוא יעלם כדי לקבל קצת שקט ונחת אבל זה לא יקרה בקרוב ולכן צפה בי המחשבה שאולי היה עדיף להישאר. 😯😯😯😢😢😢😢😢😢