בחיל ורעדה החלטתי להסתכל למטה עם מראה. לא ידעתי מה אני אראה. ת'כלס עדין אין לי מושג מה ראיתי... התפרים היו נראים לי בסדר ובלי אודם מטורף סביבם...
חשבתי אולי שאני רואה טחורים...
אמא שלי כבר כמה ימים אומרת לי ללכת להיבדק... כי אני תמיד מספרת לה שעדין כואב לי...
אז היום זה קרה והלכתי...
בתחושה שלי שאני הולכת לגבב מילים להסביר למה באתי. הרי אני אחרי לידה עם תפרים אז מה חדש? גם הייתי שבוע שעבר אצל הרופא (היה לי פתאום דימום מאסיבי) ואמר שהתפרים נראים מעולה...
אז שאל אותי מה חדש עכשיו מה התחדש בשבוע הזה? אמרתי לו שזה שעבר שבוע! למה עדין כואב לי ככה?? הייתי צריכה להסביר את עצמי כדי לכאורה להצדיק את הגעתי...
טוב אני נשכבת להיבדק..... ואז הסיוט של חיי מתחיל....
הוא מתחיל (באמת שניסה בעדינות) לגעת ולגשש איפה בדיוק כואב לי.... ואני פשוט צורחת ומעוותת את כל הגוף כשהגיע לנקודה שכאבה... מסכן לדעתי הוא צריך יום חופש אחרי שבדק אותי... ואז שוב מגשש ושואל "פה כואב? פה? פה?" והכל די כואב אבל היתה נקודה שפשוט.... כבר אין לי מילים לתאר... אפילו העפתי פעם אחת את התומך לרגל.... התחלתי לחייך ממבוכה כי ברור שזה הזוי התגובה שלי... 🙈🙈🙈
בסוף הוא אומר שזה כנראה תפור הדוק מדי ולכן בגלל זה כואב לי והוא מציע לגזור את התפר 😱😱
אז... שכחו מהסיוט של חיי הקודם... *זה* הסיוט של חיי!!!!
הוא מתעסק ומתעסק ומתעסק ואני מתההההההההה מסוחררת מכאב מנסה להרפות כל רגע ולעשות נשימות....תירגלתי את הנשימות של הצירים.... כל רגע אני במקום לפתוח את הרגליים אני קולטת שאני לוחצת עליו אתה רגליים מסכן יואו...
מנסה נשימות ונשימות עד שזה יגמר... ואז בסוף כשאני מעולפת על הכסא הוא אומר שבגלל שהרוב התאחה הצליח לגזור רק תפר אחד... 😫😫😫😫😫😫😫
אני איכשהו יורדת מהכסא מסוחררת לגמרי עם חנק של דמעות בעיניים על הכאב הזה...
והוא אומר שקרח יעזור לאלחש... ושאלתי מה הצפי שהכאב יעבור אמר לי שבוע... לפחות הקלה משמעותית....
וזהו אני פה מחוץ למרפאה מחכה לבעלי... ב"ה קצת מאוששת מהחוויה....

!
^^