לפחות אני רגועה, שהיא קיבלה נוזלים ועד הבוקר ״מסודרת״ . בלילה היא מתעוררת כל חצי שעה ואני נותנת כל פעם שלוק מים (לא מוכנה יותר) והיא חוזרת לישון. בשלוש וחצי עוברת סופית למיטה שלי ויונקת. ויונקת ויונקת ויונקת עד שש. מה היא קיבלה אני לא יודעת, אבל היא רגועה מזה ולא מקיאה וזה מה. שחשוב. מדי פעם אני מציעה בקבוק והיא מסרבת
שישי בבוקר כל הזמן מזלפים מים או מיץ ענבים או מינרלי לסירוגין במזרק. ובכי. שלוק ובכי.
עד עכשיו אני לא יודעת למה . לדעתי משהו מפריע לה בפה. ראיתי טוחנת חדשה. והרופא ראה גרון אדום (משטח שלילי) וקצת אוזן...
זה סיוט כי אמנם היא לא מקיאה אבל גם לא שותה! כל הזמן רק במזרק או שלוקים בלתי נראים כמעט...
באיזה שהוא שלב בעלי עלה על הרעיון של לשים אותה מול סרט ולהשקות אותה ככה. עובד מעט יותר
כמה כפיות מרק עוף
ושלוקים קטנים של שתיה
הטיטולים עדיין לחים בלבד ובקושי . והיא בוכה הרבה
אבל לא מקיאה, ומגיבה
תודה לאל
אחרי הדלקת נרות שוב נכנסתי איתה למיטה להניק ושתינו נרדמות
אם שניה הפטמה מחליקה לה היא פורצת בצווחות ממש. אין לי שום מושג כמה חלב אם בכלל יש, כזכור אני מניקה בקושי פעמיים ביום ובכלל ניסיתי לגמול אותה... מדי פעם נדמה לי שהיא בולעת משהו
לקחתי מורינגה אכלתי אגוזים והתפללתי...
שעה וחצי כזו ואז אני משדלת אותה להתנתק שנלך לסעודת שבת
הולכת להחליף לה טיטול , והוא רטוב!!!!
לא לח
לא עיגול קטן
לא משהו כזה שלא ברור בכלל מה ההבדל בינו לבין חדש
ר ט ו ב ❤️
אלוקים כמה אושר יכול לתת טיטול רטוב! אני רצה ומראה לכולם שיש טיטול רטוב באמצע סעודת שבת. יש לי דמעות בעיניים וכולם מאושרים כל כך. קשה להבין.
אני נותנת לבעלי להרגיש את ההבדל כי כל הזמן יש לי הרגשה שהוא חשב שהלכנו סתם כי הייתי הסטרית מדי (הוא מכחיש בתוקף אבל ככה אני מרגישה )
מודה לה אלפי פעמים
אבל מאז ועד עכשיו היא עדיין לא שותה נורמלי ומסרבת ליותר משלוק
מים או מיץ ענבים
בקבוק רגיל או כוס או בקבוק ספורט
שלוק אחרי שלוק
רק לינוק ולינוק. ושעה לפחות כל פעם
אני נותנת
אין לי מושג מה קרה ולמה. ניסיתי אפילו לשים קצת דקטרין אורל למקרה שיש פטריה שאני לא רואה זה
ברור לי שמשהו כואב לה ורק יניקה טובה לה כרגע ואני זורמת
ומודה לה אלף פעמים שלא הצלחתי לגמול עדיין.
שוב תודה לכל מי שעודדה והלחיצה ללכת לקבל נוזלים. עדיף ללכת במצב של ספק . היה סיוט להחזיק את היד שלה חצי שעה שהנוזלים יכנסו והצרחות שלה היו אומללות כל כך זה היה נורא. אבל ברור לי שזה היה מציל חיים כפשוטו.
נתת אקמול?
וכמובן ממתקים🙈 לפעמים אוכלת גם פריכיות. בירקות מבושלים היא אוכלת רק תפו"א בצורת צ'יפס.
)