שעם כל העומס שלי ואי מציאת הזמן להיפגש עם אנשים הם פשוט ישכחו ממני
כלומר אני לא מפסידה אותם רק לעכשיו, אני מפסידה אותם לנצח 

שעם כל העומס שלי ואי מציאת הזמן להיפגש עם אנשים הם פשוט ישכחו ממני
כלומר אני לא מפסידה אותם רק לעכשיו, אני מפסידה אותם לנצח 

פסידוניתאבל לא חושבת שזה אותו דבר
בגדול נראה לי שבשביל שקשר יישאר חזק (ואמיתי) וירטואלית, צריך להצית אותו פעם בכמה זמן בפגישה ממשית
חן,כלומר, זה לא חשש מוצדק.
יש מישהי שאני עדיין קוראת לה חברה, שפשוט לא עונה (או חוזרת) לשיחות טלפון \ ווטסאפ \ פייסבוק \ שום דרך תקשורת כלשהיא מוכרת לאנושות, כבר כמה שנים. אבל אם כן ייצא לנו לתקשר או להיפגש במקרה אני כן אשמח לראות אותה. היא היתה כזו גם פעם... וזה נהיה יותר ויותר גרוע, אבל אני לא חושבת שיש לה משהו נגדי (או נגד הרבה אחרות שהיא התנהגה אתן באופן דומה), אלא שהיא לא טובה בלשמור על קשר עם אנשים שהם לא ממש ממש ממש קרובים. או משהו בסגנון.
על כן: כל עוד את לא מתקרבת לסף הזה, לדעתי אין סיבה לדאגה.
וואו, אולי... חשבתי שחרדה חברתית זה יותר בקבוצה? אבל אני לא באמת יודעת על זה יותר מדי. רק גיליתי במקרה שמישהי שהכרתי סבלה מחרדה חברתית, כי הגעתי איכשהוא לבלוג שלה וזיהיתי. וזה היה כל-כך מפתיע, כי - היא היתה מאוד יפה, מאוד חכמה, מאוד מוכשרת, מאוד אהובה - הכל!
לגבי החברה עליה כתבתי - חשבתי שאולי היא עוברת דברים, או עברה דברים במשך תקופה ארוכה ולכן פחות היתה זמינה ואחר-כך כבר פחות נעים וכו'. והיינו חברות לתקופה וכן דיברנו לא מעט, היא גם היתה בחתונה שלי ובדיעבד התברר לי שהיא היתה אז במצב לא פשוט והתאמצה בשביל להגיע - ועדיין, לא היינו ממש חברות נפש, כך שהסתדר לי עם "עוברת משהו" ומעדיפה להתנתק בתקופה כזו. לא יודעת |מושך בכתפיו|, אולי הגיע הזמן להודעה-חד-צדדית-תקופתית-של-היי.
נשמע יותר כמו עצלנות חברתית וחוסר יכולת לשמור על קשרים לטווח ארוך.
אגב למה את צבועה בבורדו? אמרתי לך שזה פורום סגור לחברים!

שמן פשתןאחרונה
פסידוניתראש השנה
בעעע
לא אוהבת. ועוד חג של יומיים
חלום שלי לטוס לחו'ל לכל החגיםםם
אני דוקא די אוהב אותו
עם תפילות מרוממות
ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?
יחסית מסביר. קצת. אולי.
ספסל אחורי של אוטובוס משהו..

אני עוברת על המסרים פה והשיחות אישיות.. כמה דרמות!! ואני לא זוכרת כלום! מביך למדי.
ולמה כשאני נכנסת לשיחה עם פצלש כתוב לי שהיא מחוברת?!
מה איתך?
המפגש טד יצא לפועל?
עוד אפשר להירשם? 😇
ריבוזוםהאחרון שניסינו להרים לא, למיטב זכרוני...
אבל היו שניים שכן, והם גם היו ממש טובים! בכלל הפורום הזה היה איכותי, אחותי |נוסטלגי|
כתבנו פה כל דבר איכותי שהיה בשנה האחרונה, אפשר לראות בקלות כמה זה
מלא אנשים שבאים להתארח ועושים מלא רעש ברחוב ומשאירים בלאגן ולכלוך...
לא כזה מגניב לבוא לפה
סדרות של כאן ארכיון- קרובים קרובים, סטרייט ולעניין.
בפייסבוק- עמוד בשם "הקופסה- רק דברים טובים", יש בו בדרך כלל קטעים מצחיקים מסרטים ישראלים ישנים..
ארץ השוקולדאחרונהשמגיע לפורום נטוש ותוהה על טיבו
הוד444או- מישהו שמכיר אותה במציאות יודע מה שלומה?
תמסרו לי שנזכרתי והתגעגעתי