אז ככה:
הכי חשוב-הספקתי את האוטובוס והיו חיבורים ליואסבי אז הטענתי את הפלאפון שמשמש למוזיקה.
ראיתי ירח בשעת בוקר מאוחרת שזה לא מוזר, אבל עדיין מצחיק כל פעם מחדש.
והתלבטתי אם לתת לאנשים לשבת לידי או שזה מיותר, ההחלטה הסופית-מיותר, אני יותר חשובה(וגם היה להם איפה לשבת).
אתם יודעים שאני יודעת את הדרך לליפתא בעל פה? (טוב, אחרי 3 פעמים לבד אין לי ברירה אלא לזכור).
והגעתי לליפתא, נעים שם(חוץ מהקטע של השמש!).
ואז הגיע איש, אז הלכתי, ז"א הסתובבתי במסלול וגם יצאתי ממנו כי אני ממש אוהבת להכנס לכל מבנה שיש בדרך וזה גם נחמד כי לא היו שום אנשים ואני כידוע, לא ממש חובבת זרים כשאני באמצע הלבד שלי.
ואז הותשתי (עליות ימ"ש) אז חזרתי אחורה למעיין והיה שם איש אחר, אז התעלמתי ממנו וזהו והלכתי לשבת מאחורי המדרגות כמו שאני עושה בדרך כלל כשבאים בנים שנכנסים למים, כזו אני-נחמדה(לעתים רחוקות, אבל לעתים) ואז הוא הלך והיה נחמד אליי(וכן אני יודעת שלפעמים באים לשם ערבים!).
ואז נכנסתי למנהרה (בחייאת ציפיתי שיהיה יותר קר).
ואז באו שני נערים וגם מהם התעלמתי(לא ממש, תקעתי את הפרצוף בפלאפון והתפוצצתי מצחוק שקט), וזה היה נורא מצחיק כי הם נכנסו למים ועשה רושם שממש קר להם ותהיתי האם הם היו נכנסים גם אם לא הייתי שם וגם תהיתי אם לומר להם שהמים לא כאלה קרים אבל בסוף לא עשיתי את זה, למה לפגוע להם בגבריות מגיל כזה?
ואז הם יצאו והלכו וצץ שם איזה זוג לא ברור שבכלל לא שמתי לב אליו (הבחור ביקש ממישהו סיגריה וחשבתי שזה אחד מנערים מהפסקה הקודמת
) ועוד כמה אנשים וכל אחד מאיתנו ישב עם הפרצוף תקוע בפלאפון וזה היה מצחיק נורא גם.אה, והגיע גם איש ששאלה אותי אם זה בסדר שהוא יטבול ואני כמובן בנאדם מנומס אז אמרתי שכן, אז נעצתי את הפרצוף בתוך הפלאפון עוד יותר חזק וזהו.
ואז הגיעו המוני קטינים חרדים חמודים שכאלה אז הלכתי משם....
סיכום ליפתא-המון בנים(9 לא כולל העדר של הילדים) ומעט בנות(2 כולל אותי), איך אני תמיד מוצאת את עצמי במקומות שיש בהם המון בנים?
וכמובן איך שכחתי את הזוג המבוגר והחמוד שירד בדיוק כשאני עליתי? אז היה גם זוג מבוגר ומקסים.
אה וגם נשאלתי אם יש לי סיגריה, לי יש פרצוף של סיגריה?
ואז הלכתי למרכזית ונתקעתי בדרך על ספסל כי לא התחשק לי לקום ממנו אבל לא הייתה לי ברירה כי הייתי חייבת להתפנות ויצאתי אהבלה לגמרי כי חציתי את הכביש במקום ללכת ישר
.אז הלכתי לשירותים, ואחר כך הטענתי את הפלאפון שעה+ במטען הדפוק אז הוא לא נטען הרבה ובזמן הזה נתתי שקל לחייל ושמתי עין על התיק שלו.
ואז ירדתי לשוטט בצומת ספרים ואז חזרתי שוב לשירותים ואז יצאתי לפגוש את @@סלט ובזמן הזה שאלתי את @יהיה בסדר.... אם היא רוצה גם לפגוש אותנו וגם גיליתי שהאוטובוס בשמונה ולא בשמונה וחצי וזה היה קצת בעסה.
ואז אני וסלט נפגשנו והייתי צריכה להרים יד או רגל בשביל שיהיה בסדר ארבענקודות אז הרמתי יד (סליחה, שתיים אבל בקושי)