קצת ארוך אבל אשמח לעזרתך! עזרתן לי מאוד בפעם הקודמת ולכן מתייעצת שובברוך השם הבטא עולה ממש יפה (לפני יומים, בשבוע 4 פלוס 5 הבטא הייתה 1300). אבל מתחילת השבוע ישלי כאבים בבטן התחתונה, זה לא כאבים שמשתקים אותי אבל כן מעצבנים ומקשים על התפקוד. התייעצתי עם הרופא שלי והוא אמר לי לעשות בטא חוזרת ואם הכאבים ממש חזקים לפנות למיון (זה הבטא האחרונה של ה1300) מאז הוא לא ענה לי והכאבים המשיכו אז היום התייעצתי עם המוקד רפואה דחופה, הם נתנו לי הפנייה למיון בגלל הכאבים אך בגלל שלא רציתי מצאתי תור לרופאה אחרת, היא בדקה אותי ואמרה שיש שק מאוד קטן ונראה שהוא בתוך הרחם (לא יכלה להגיד בוודאות) ובדיוק כשהייתי אצלה הרופא שלי ענה ואמר שאם הכאבים ממשיכים להגיע אליו מחר
הרופאה שהייתי אצלה לא אמרה לי משהו מיוחד רק אמרה לי שאם הכאב מחמיר או מלווה בדימום או בחום לגשת למיון, אבל בתאכלס לא קיבלתי שום תשובה לכאבים והאם הם תקינים בכלל..
האם ללכת מחר לרופא שלי הקבוע או לסבול עד הדופק (יש עוד שבועיים בערך) כי היא לא אמרה שיש משהו חשוד?
האם זה קרה למישהי מכן?
אשמח גם לדעת מתי אתן ראיתן שק הריון?
זה הריון ראשון שלי ועדיין לא שיתפתי אף אחד ולכן צריכה את עצתכן🙏

וזה ככה מלא פעמים בערב שאנחנו הולכים לישון מאוחר יותר ממה שתיכננו כי שנינו עייפים אחרי היום אז רק נחים קצת עם המחשב ואז מגלים שכל הערב נגמר וכבר נהיה מאוחר ממש...