עבר עריכה על ידי אריק מהדרום בתאריך כ"ז בכסלו תש"פ 12:09
התואר הזה יכול לתרום אבל כנראה לא יקפיץ אותך יותר מידי, עקוב אחרי מודעות הדרושים, זו הדרך היעילה ביותר לקבל תשובות לשאלה "האם זה יתרום לי".
התואר הזה שאתה מדבר עליו הוא מעשה B.A. כללי במדעי החברה בהתמחות ניהול וחטיבה בלוגיסטיקה, הוא יתאים למשרות בענף שלך שדורשות תואר לשם תואר, נפוץ בחברות מאירופה שיש שם תפיסה לפיה אדם יש לו תואר ראשון הוא אדם חכם.
רוב המשרות הכירות בענף הלוגיסטיקה בניהול ידרשו תואר בהנדסת תעו"ן או אפילו הנדסאי תעו"ן יעזור לך כנראה יותר מהתואר הזה בפתוחה ויש שם פחות פיזיקה (אם יש בכלל, לא יודע תבדוק).
בכלל, כדי להתקדם בענף הלוגיסטיקה ולקבל משכורות יפות זה יותר עניין של רישיונות ופחות של נק"ז אקדמאיות , רישיון מלגזה, רישיון חשמלאי, רישיון נהיגה ל סמיטריילר/ פולטריילר, רישיון מנוף, רישיון חומ"ס, רישיון טיס למטוס תובלה, אבל אמרת שמעניין אותך הניהול, לי שעדיף לך ללמוד הנדסי תעו"ן ולא התואר המונפץ הזה ואחר כך אולי פילו תעשה הסבה מהנס אם תרצה בעוד כמה שנים להתקדם עוד.
להעשיר לך את הידע זה בהחלט יכול לעזור, להקפיץ לך את המשכורת אני סקפטי, מה גם שבפתוחה יש יצר הרע מאוד חזק למרוח את התואר לשבע עשרה שנה ככה, כי אתה עובד ולא מתאים לך תקופת מבחנים עכשיו, דבר שפחות קיים במכללות להנדסאים.