ממחר חנוכה, מה אתם מתכוונים לעשות בחופש? (מצטערת, הרוב פה תיכוניסטים. אלו מביניכם שלא, תסלחו לי על זה)
אתם אוהבים את חנוכה? (מה יש לא לאהוב בו בעצם?)
קפיץ
מתיישב בנשמה
, אבל גם חנוכה נחמד
אותו דבר.
) ואז חופש כי סוף שנה ויש ימים שנשארו וצריך לסיים סבבה. רגיל.
לעבוד במעון ולהרוויח כסף.. 
כן. אני אפגוש אותה.. (ולשאלתך-את ההשמנת יתר. ואת הצומי שצריך לתת..)
שבת הייתה מצוינת, ברוך ה'. פעם ראשונה אחרי המוווןןןןןןן זמן כולם היו בבית ואף אחד לא נסע לשבת, והיה ממש כיף עם כל האחים.
מה אני הולכת לעשות בחנוכה? -אז ככה. דבר ראשון יש לי על הראש כעשרים תעודות וכתבי יד שאני צריכה לפענח, להקליד, לפתוח ראשי תיבות ולקטלג ע"מ להגיש אחרי החג. וחוץ מזה מפגשים משפחתיים, חנוכליים, מוזיאון אחד או שניים, אולי נעשה קצת קניות, נראה.
ברור שאני אוהבת את חנוכה! דבר ראשון - חופש, שבא בדיוק בזמן. דבר שני הזמן של הדלקת נרות עם שעה המשפחתית הנעימה שאחריה, וכמובן כל המסיבות, ואם יש גשם זה בכלל מושלם.
רק דבר אחד אני לא אוהבת בחנוכה, וזה כל האוכל המטוגן והמשמין והסופגניות בכל מקום - כשאני בדיאטה. אני באמת לא יודעת איך אני אעבור את החנוכה הזה בלי לעלות יותר מדי במשקל...
היה כיףף
עד יום שני לימודים, אחר כך ירושלים ואז סמינריון
אחר כך נראה
חג נחמד סך הכל..
וואי איזה חגגג
את האמת שיומיים ראשונים אני באולפנה ואחרי זה כמעט כל יום יש מפגש משפחתי או משהו כזה ולטייל קצת עם חברות ולנצל את החופש האחרון לפני שאחים שלי מתגייסים
נסיון פעיל.
מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.
אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון
מאוד
קצת מכוער, אבל נתרגל
את החיצים כאן צריך לתקן ואת כל השאר גם קצת
אבל נראה נחמד, ואכן מהיר יותר ופחות מציק
נו באמת, ש"ס מקבלת רק 7 מנדטים? לא אמין.
בליץ החקיקה עולה ביוקר: הקואליציה נופלת ל-48 מנדטים בלבד | סקר מנדטים