כבר מזה שאני שלושה שבועות יושבת בחופש מחלה עקב כאבי גב נוראיים אני לא מצליחה לישון בלילות לא לשכב הרבה זמן לא ללכת לא להתכופף מרגישה מוגבלת בכל תנועה שלי...הלכתי לרופא הנשים שלי שנתן המלצה לשמירת היריון ושילך לאורטופד ...האורטופד גם נתן המלצה לשמירת היריון בגלל הכאבים...אמר לחזור לרופא המטפל שלי למלא טפסים ולהגיש בקשה ..מהבוקר אני מנסה לתאם תור דחוף לרופא שלי כי אני לא מרגישה טוב והמזכירה רק מחפפת אותי..שנגמרו לה התורים הדחופים חייבת לציין שהתקשרתי מ8 בבוקר שזה שעות פעילות של המרפאה ורק ב 9 היה מענה והמזכירה טענה שרק עכשיו הגיעה לעבודה שאיחרה...אז איך כבר נתפסו כל התורים הדחופים?נגמר לי החופש מחלה המצב לא משתפר...לחזור לעבוד בעייתי כי אני עושה גם עבודה פיזית..וקשה לי לשבת במשך 8 וחצי שעות ולקום להסתובב במשרד גם לא אופציה כי ברגע שיש לי כאבים אני חייבת לשכב לכמה דקות שזה ישתחרר
הרופאים לא נותנים טיפול כלשהו..זאת אומרת לא פיזיותרפיה לא מאסז אולי משהו..אני מבקשת מהם פיתרון אומרים שאין ...אחריי הלידה אמור לעבור ואני רק חודש חמישי והבטן רק תיגדל ..ואני כל כך מתוסכלת כי אין למי לפנות במרפאה שלי לא מקשיבים לי..וכל העצבים האלה גורמים לי לבכות..פשוט מרגישה שאני מדברת עם קיר..למה הכל כל כך מסובך במערכת הבריאות שלנו?
בנוסף לכל אני מנסה לתחזק את הבית מבחינת הניקיון וכביסה ולבעלי יש טענות שקיפלתי לא נכון את החולצות שלו..אימא שלי עוזרת מבחינת הבישולים מביאה לנו אוכל וזה מתסכל כי לא באמת מבין כמה שזה כואב ...וקשה למצוא בלילות תנוחה שמתאימה...אז קורה מצב שאני מעירה אותו כי אני זזה הרבה עד שמוצאת תנוחה או שאני קמה הרבה מהמיטה כי כואב לי..והוא מתרגז עליי....זה פשוט לא פייר..ניסיתי להסביר לו אבל הוא אטום ...לא מבינה במקום להגיד תודה ..הוא מתרגז עליי..זה פשוט לא פייר..
מרגישה שאני על סף הקריסה בכל המצב הזה..שאני מנסה לקבל עזרה כי באמת כואב ובכל מקום מסתכלים עליי כעל מישהי שממציאה את הדברים האלו...
סליחה על החפירה אבל אני מרגישה שאני בסוף ישתגע..

מסכנים. רפואה שלמה והחלמה מהירה!!!