אני עשיתי בירושלים במכון קטן שאינו רשת. היה יותר ביתי ונעים וכנראה גם יותר גמיש בעניין תשלומים.
תשובות:
א. היום כולם עושים עסקאות של כמה טיפולים, אבל פשוט כדאי לברר ולהשוות. אני עשיתי לפני הרבה שנים אז שילמתי על כל טיפול בנפרד. זה נראה הרבה יותר יקר, אבל זה נפרש על פני שנים רבות אז בשבילי היה עדיף.
את שני או שלושת הטיפולים הראשונים עשיתי יחסית בסמיכות (נגיד, פחות מחצי שנה בין טיפול לטיפול). אח"כ באתי רק כשהרגשתי צורך.
ב. הקרינה לא נחשבת סוג שמזיק לגוף כקרינה. זה כנראה מגרה את העור וזה חם, אבל זה יותר סיכון של חימום, לא של קרינה.
ג. פוריות - לא שמעתי מעולם עד עצם היום הזה. רופא בכיר מאד אפילו אמר לי שאני יכולה לעשות רגליים בהריון כשהתלוננתי לו שהשיער שם מפריע לי (השיער שם חזר בגלל משחה כלשהיא, לא חזר בצורה טבעית. בסוף ב"ה גם נשר לבד כמה חודשים אחרי שגמרתי עם המשחה ההיא). בקיצור נשמע לא נכון לחלוטין.
לגבי איפה מסירים:
בידיים זה מעולה כי צומח אח"כ שיער בהיר ודליל מאד שנותן מראה טבעי. לא באמת צריך המון טיפולים.
ברגליים זה גם מצוין. אמנם צריך יותר טיפולים מאשר בידיים כי השיער חזק יותר, אבל מתישהו הגעתי למצב שיש לי שערה פה ושערה שם ואני יכולה לעבור שבועות בלי לגלח אלא אם אני נזכרת. זה אומר שבשעת הדחק אפשר אפילו להגיע לטבילה בלי לגלח..
בפנים לא עשיתי, לא יודעת איך זה.
ממש מומלץ. נותן שקט מההתעסקות עם השערות, והרגשה נקיה. הוסיף לי מאד מאד לבטחון העצמי..