אני מתכננת לעשות הכל כדי להניק הנקה מלאה.. אתן את כל המאמצים כדיי שזה יצליח בע״ה.. אקח יועצת הנקה.. קניתי כל מה שצריך להנקה משאבה משחות וכל הציוד הנדרש..
אני ובעלי מדברים הרבה בנושא לקראת בואו של התינוק אבל יש לנו קצת בעיה שקשה לנו לפתור אותה כי אין לנו מספיק נסיון..
הבעיה היא שלבעלי מאוד חשוב כרגע השינה הרציפה בלילה שזה 7 שעות בערך.. זה מאוד חשוב לו מסיבה שאני לא רואה כרגע צורך לפרט.. אבל זה מספיק חשוב כדי שהוא באמת ישן רציף בלילה את ה7 שעות האלה
ולא יתעורר ..
הוא מבטיח לי שאם אעשה את כל המאמצים כדי לתת לו את ה7 שעות שינה האלה ואני יהיה עם התינוק בלילה אז הוא ישמור עליו למחרת כל ה17 שעות(שנותרו מ24 שעות ביממה)
מהבוקר ועד הלילה.. ואני יקום רק להניק וכל שאר הזמן הוא ישמור עליו
הוא אומר ומבטיח- ״אני יעשה הכל אני יבשל אני יכבס אני ינקה אני יכין לך אוכל אני ישמור עליו.. את רק תקומי להנקה ותחזרי להשלים שעות שינה..״
וכדיי באמת שתאמיני שאני רציני אם תראי שזה לא ככה אז תחזרי להעיר אותי בלילות..
זה כל-כך חשוב לו השינה בלילה שהוא באמת מתחנן אליי שאבטיח לו את ההסכם הזה.. עד עכשיו אמרתי לו שאני לא מוכנה כי אני לא יודעת איך ארגיש אחרי הלידה ואם באמת אצליח לשרוד לילות לבד עם תינוק.. והוא עונה לי אבל מה זה משנה אז בקרים כן תצליחי לשרוד איתו כשאני ישן? כי הרי אני חייב לישון את ה7 שעות האלה.. אז מה זה משנה אם זה ביום או בלילה?
מה דעתכן? ותודה רבה!