אחרי 8 שנים שלקחתי גלולות הפסקתי כי אני ובעלי רוצים להיכנס להריון .. לא קיבלתי מחזור בזמן אחרי שהפסקתי עם הגלולות אז לפני כמה ימים הייתי אצל הרופא והוא בדק אותי ואמר לי שאני ממש לקראת ביוץ (זקיק בגודל 21)
מפה לשם התחיל לי מן כאב עמום כזה בצד שמאל באזור השחלה (בשחלה השמאלית היה הזקיק) וקישרתי את זה לביוץ המתקרב וככה התהלכתי כמה ימים בתחושה מוזרה כזו באזור בשללה השמאלית- מן כאב לא מוסבר ועמום שם
ואז התחיל לי כאב ממש בשחלה השמאלית ואני ובעלי קיימנו יחסים והכאב ממש היה בלתי נסבל תוך כדי קיום היחסים וממש לא יכולתי ועצרנו..
ואז קמתי מהמיטה לשטוף פנים והתחילה לי סחרחרות והרגשתי חלשה נורא והכאב הזה ממש חד וכואב ולא ידעתי מה לעשות הרגשתי חולשה קשה ושאני קרובה אפילו לעילפון...
בעלי עזר לי ולאט לאט עבר הכאב והלכתי לישון
בבוקר התעוררתי ולא הרגשתי שום כאב וחשבתי שזה עבר.. ובאמת מאז לא כואב לי באותה הרמה שכאב לי יום לפני אלא ברוב הזמן אין לי שוב כאב ומידי פעם יש לי כאב עמום כזה שוב בצד שמאל, כאב שמגיע פעם בכמה שעות ועובר נורא מהר
רציתי לשאול האם יש סיבה לדאגה או שרוב הסיכויים שפשוט הרגשתי את הביוץ וככה זה מרגיש? אני מרגישה שכבר לא מכירה את הגוף שלי כי 8 שנים נתתי לו הורמונים (גלולות) ובגלל זה אני קצת בהלם מהכאבים האלה ומקווה שאלו באמת היו כאבי ביוץ ולא משהו מטריד אחר