אני מנסה לגוון להן, אבל בדר''כ זה פיתה מקמח לבן של ''מאפית מכבים'', מגיע באריזה של 25 פיתות ב15 ש''ח, ואין שם רכיבים מיותרים. רק קמח, שמרים, מלח וסוכר (מניחה שלשמרים, כי הן לא מתוקות).
זה סוג של פשרה מבחינתי, אבל אם מלא לא הולך לפחות שיהיה לבן בלי שאר המזיקים שיש בלחם האחיד הפרוס.
בכל אופן, יש גם פיתות מקמח מלא, למרות שלא כולן טעימות...
לפעמים אני קונה לחם מלא פרוס של רמי לוי- בעיני הוא ממש טעים, וגם לחמניות מקמח מלא של רמי לוי, לא יקר.
לפעמים משתמשת בלחם מלא שנשאר משבת, או מלחם מחמצת שאנחנו מקבלים מדי פעם, ומכינה להן מזה לחם מטוגן, ואז זה עובר גם עבור אלו שלא אוהבות מלא...
ולפעמים הן בכלל לא רוצות לחם, אז לוקחות פריכיות אורז או סלט גדול, או כמה קרקרים.