שבוע 41 פה הנוהל הוא שכשמגיעין לתלמ שולחים לזירוז בשבוע 41. בעברי שתי לידות שהתחילו ספונטני עמוק לתוך שבוע 41... לפני מספר חודשים דיברתי על כל עם הרופאה ואמרה שאם הכל תקין תאפשר לי להמשיך מעבר לשבוע 41.
תל"מ. יש לי תור לרופאה יש רופאה אחרת רוצה לבדוק פתיחה ולעשות סטריפינג. אני מסרבת היא רוצה לפחות לעשות א"ס אבל החדר תפוס ולא יודעים מתי יתפנה קובעת לי תור לעוד כמה ימים.
שבוע 40+3
תור לרופאה יש רופאה אחרת שוב מציעה לבדוק פתיחה. אומרת משהו על זירוז. אני מסרבת היא שואלת מה אני לא רוצה לבדוק פתיחה או זירוז אני אומרת שאת שתיהן אני לא רוצה. מסבירה לה שילדתי פעמיים אחרי שבוע 41 ואני רוצה להצשיך כמובן אם הכל תקין.
היא מסכימה עושה א"ס הכל נראה מצוין. קובעת לי שתי תורים לשבוע שלאחר מכן.
שבוע 40+6 תור לרופאה
הפעם זאת הרופאה שאמרה לי בעבר שתתן לי להמשיך. שוב רוצה לבדוק פציחה. אני מסרבת. היא מסבירה שגם אם נחליט לקבוע תור לזירוז בעוד שבוע היא צריכה לדעת אם יש פתיחה כדי לדעת מתי אני צריכה לבוא. אני אומרת לה שיש לי תור עוד כמה ימים ואם לא יתפתח שום דבר עד אז אני מסכים שיבדקו פתיחה ויקבעו תור לזירוז. עושה א"ס העובר פעיל והכל נראה מצוין.
שבוע 41+3 תור לרופאה
שטב מציעים לבדוק פתיחה אני אומרת שאני מעדיפה שלא מסבירה לה למה והיא לא לוחצת יותר. עושה א"ס ושואלת אם זה בסדר לקבוע תור לזירוז לשבוע 42. אני מאשרת. קוהעים לי תור ל42+0 אם לא קורה משהו עד אז...
שבוע 41+4
אני מתעוררת ב12 בלילה מצירים כואבים. מתזמנת אותם הם סדירים כל 10 דקות צירים ממש כואבים וארוכים בין דקה וחצי לשתי דקות כל ציר. הזמן עובר ולא מרגישה שמתקדם משהו. מנסה לישון בים הצירים.. ב5 וחצי בערך אני מתייעצת וקמה סופית הולכת לשירותים ונתקעת שם מלא זמן כי יש כל הזמן צירים כואב לי מאוד הפקק הרירי יוצא. מחליטה ל7 להתקשר לדולה. 6 וחצי הבת שלי בוכה מנסה להחזיר אותה לישון. בינתיים מעדכנת את בעלי מה קורה.. הילדה שוב בוכה...
6:45 מתקשרת לדולה שתתארגן... 7 הילדים קמים מארגנים אותם ויוצאים לדרך...
7:48 נכנסים למיון נשים מחליטים להכניס אותי ישר לחדר לידה מחברים למוניטור 20 דקות עושים א"ס הכל נראה מצוין ... בינתיים אני שורדת את הצירים השכיבה.... מחכה שיבואו לבדוק פתיחה---
המשך יבוא הילדים משתוללים פה