סניף מוזר (תרתי משמע)רותם

תדמיינו לעצמם שאת(אני מדברת על עצמי אבל זה גם לבנים) באה לפעולה בשבת ובמקרה הטוב את השניה אבל בדרך כלל הראשונה, לאחר כ10 דקות המדריכות מתחילות להגיע, באותו זמן החניכות משחקות בחוץ לאחר כ20 דקות מהזמן שנקבע מחליטה להכניס את החניכות ולהתפלל. החניכות נכנסות בקילוח שהברז בהפסקת מים עושה יותר חזק. ובסוף התפילה יש 13 חניכות בסניף -לא כולל המדריכות. אח"כ הולכים למפקד יש 19 חניכות+מדריכות בסניף (וזה המון שבת לפני היו 11) והחניכות מתפרעות ואת אמורה להעביר פעולה לזרעים כי המדריכה שלהם בשבת חתן והם מבריזות הביתה (הוא במרחק של 1/2 דקה הליכה) נכנסות בחזרה וכמובן איך שכחנו מפריעות למהלך הפעולה שהיא מאוד חשובה!! אח"כ מגיע שבט נבטים ולוקח את הבנות לשחק מחניים אבל החילונים נכנסו למגרש (אסור להם להכנס אבל אין לנו כח לגרש אותם) והן רוצות לשחק אז את צריכה ללכת להפריד בינהם ולעשות פשרה.. ואז כבר שקיעה אז חייבים להעיף את כולם הביתה מהר. וחוזרים מותשים ולא מספיקים ללמוד למתכונת... (עד כאן תיסכוליי)

זה מה שהיה לי השבת האחרונה וככה פחות או יותר זו כל שבת וזה מחמיר כשאני לא בבית אלא באולפנה בשבת, היתה שבת עם 3 חניכות.... מה צריך לעשות, יש פוטניציאל ענק לסניף כי סגרו את סניף בנ"ע ואין סניף דתי אחר במבשרת חוץ מבנ"ע קסטל-חצי שעה פלוס הליכה. אבל החניכות לא באות.. חשבנו לקחת את החופש הגדול כפרויקט ולעשות בו דברים אבל אנחנו צריכות רעיונות, אז אם יש תרשמו..

תגובהאנונימי (פותח)

על איזה סניף את מדברת אם אפשר לשאול והאם את רותם בורנשטיין?

מחכה לתשובה

נבהלת, אה?שחר

אני מציע שלא נפרסם ברבים את שם הסניף, רק נציין למענך שלא, זו לא רותם בורנשטיין.

סניפי האהוברותם

מבשרת כבוד!!!

ואני לא את יכולה לפתוח תכרטיאישי ולראות...

תעשו גיוס וכמה שיותר מהראנונימי (פותח)
יקירתי...ענת=)

אני מצטערת שאן לי רעיונות להציע לך כרגע, אבל אני אחשוב בשבילך על משהו... וכשהייה לי אני יוגיע לך בהקדם ב"ה

שהייה לך פוווווווווולים של ב"הצלחה!!!!! ואל תתיאשי אני זכיתי לראות תפוטנציל שיש בלכם בזמן ממש מועט, אך יש לכם כוחות עצומים שהחניכות ממש צמאות וזקוקות להם!!! המשיכי במאבק וב"ה תזכי לראות ניצנים במהרה (כמנו לפחות)

מתפללת וחושבת בשבליך, ענת.

תכניסו עוד מדריכות (דם חדש)פנאט2
ובמקרה שאין מבנה אז תשיגו ובמקרה שיש מבנה אז תרימו משהו ענק כמו צביעה של הסניף (למרות שזה לא חודש ארגון במקרה שלכם זה נשמע כמו מה שמדבר הפס' "עת לעשות לסניף הפרו חניכך")
יש לנו ב"ה מבנהרותם

אבל גם הוא יוצר את הבעיות כי הוא שניה מבית של רוב החניכות אז אנחנו מחפשים מבנה חדש(ויש לנו כנראה בנ"ע נסגר הקומונרית שלהם התארשה ולנו יהיה המבנה שלהם יש!!!!)

ומדריכות חדשות זה לא כל-כך שייך הם נכנסו רק לפני חצי שנה.

תגובה (מצטער שאין לי כותרת)הדרדק

הסניף שלנו קצת שונה (לא פעם מגיעים איזה חצי שעה לפני הפעולה, ורואים איזה מדריך משחנ"ש חניך, ועוד כמה חניכים שהגיעו לפני)- אבל אני חושב שאפשר ללמוד קצת ממנו. נדגיש שבעבר הוא היה קטן, ועכשיו, ב"ה, גדל.
אצלנו אחרי הפעולה יש משחק סניפי- כל הסניף משחק דגל- עם המדריכים!!! שבוע שעבר דיברתי עם הקומונר התחילו דגל והפסקנו, כי המשחק עדיף על הדיבור שלנו שאפשר לדחות. (בריצה מסתמכים על שו"ע סימן שא סעיף ב- "בחורים המתענגים בקפיצתם ובמרוצתם מותר..." ודברי המ"ב- "אפילו לכתחילה, שזהו עונג שלהם"- אבל אני ממליץ לאחר ייעוץ עם רב הסניף)
* יש את החניכים שמגיעים בגלל שהם מורעלים (בעיקר בגלל הויכוחים בכיתה)
* יש את אלו המגיעים בגלל החברים
* יש בגלל ההורים
*  יש כמה בגלל המדריך
* יש כמה בגלל המשחק(בגיל הצעיר! לאחר מכן מגיעים לשלב של "לשמה")- לילד קצת משעמם בשבת ואז בשביל המשחק הוא מגיע.
המשחק מושך הרבה ילדים, במיוחד לילדים שבאים פעם ראשונה, גם אם פעולה לא הייתה משהו, הם זוכרים את המשחק!
מצטער, אבל אני מאמין שלזרעים העיקר שיהיה כיף, מסר קטן, לא לנסות להפוך אותם לבינישים (עדיין, או האלטרנטיבה אצל הבנות...)- גם לנבטים וניצנים- שיהנו.
גם הגדולים נהנים מהמשחק (נצח הם המארגנים, והם משתפים את הקטנים גם במהלך המשחק בצורה מאוד יפה).
תקני אותי אם אני טועה, אצלכם המשחק הוא לא סניפי, המדריכות לא שותפות, רק זרעים-נבטים, אבל לא מעלה.

אני חושב שכדאי שיהיה משחק סניפי(טוב, כבר אמרתי את זה 3 פעמים, סליחה)- איזה? מה שהחניכות אוהבות אבל שגם המדריכות יוכלו לשחק(מבחינה הלכתית, אל תפתחו תחרויות ריצה ברחוב המרכזי), וכל מי שלא נמצא בזמן שעושים קבוצות אזי לא יכול להצטרף עד... מתישהו. כך חניכים לא יברחו באמצע כדי לא להפסיד את ההתחלה.  
כל מדריך צריך להעסיק את השבט שלו עד המשחק הסיפי, ואם זרעים בורחים קצת לפני הזמן כדי להצטרף למשחק שכבר יזמו- אז שיהיה- החינוך באריאל מגיע הרבה בגלל החברה הטובה, המדריכים הטובים, וההפרדה. אז אם הזמן- בזרעים-נבטים המסר הוא הטפל (כן כן!) וההנאה העיקר-כדי שימשיכו לבוא.
אה, ולא לשכוח גיוס חניכים וכו'
רעיונות לחופש? אין לי כל כך, סליחה.

נ.ב. אצלנו קבענו שאין מריחות, אם קבענו מפקד בשעה 5 אז מכס' ב5:05 מתחילים את המפקד, גם אם זה ל-5 חניכים בלבד (וגם אם זה בלי קומונר...)- זה עוזר המון למשמעת של החניכים שרואים שמילה זה מילה וצריכים לקיים.

וואלה צודקפנאט2
גם נכון זה מה שאנחנו (ראשל"צ בנשמה) עושים
זה ממש נכון..אנונימי (פותח)

צריך להלהיב ת'חניכים..תשירו איתם..תרקדו תשחקו לא משנה מה העיקר תתלהבו!

זה ממש ממש נכון!!אצלינו היתה תקופה שכל מוצ"ש קבוע היינו עומדים כל הסניף במעגל ועושים כל מיני שטויות.אין זה פשוט כיף!זה ממש מגבש ת'סניף חבל"ז.וכל יום ראשון היינו מביאים עוד כל מיני שירים או משחקים לכיתה..פשוט חיכינו לזה כל השבוע!

ובקשר לחופש תעשו איזה מבצע או משהו כזה..לדוג' אצלנו עושים מבצע 61-אם כל שבת באות 61 בנות עם כחולבן במשך 3 שבועות מקבלים שיט לכל הסניף!!

וגם פעם היה לנו מבצע מ"פ-מבצע פלאפל!היינו צריכים לבוא כל שבת כמה שיותר חניכים מהשבט וגם עם כחולבן ובזמן..ובסוף אחרי איזה חודשיים(נראה לי..)לקחו ת'שבט המנצח ועשו לו פעילות ממש שווה ובסוף היה אוכל והכל..(אכלנו פלאפל..)

זה ממש מלהיב ת'סניף!

אמן שזה ילך!!!רותם
אבל יש בעיה נוספת כסף!!!! בשביל לעשות את המבצעים האלו צריך כסף לסניף את יודעת בעיה קשה מאוד!!!
אממ..תשמעי..לא נראה לי שהסניף שלנו הכי עשיר בעולםאנונימי (פותח)
ובכל זאת אפשר לעשות דברים!תאמיני לי שאפשר!ולא חייבים רק דברים שעולים פווווול כסף..אפשר למצוא גם דברים פשוטים נחמדים ושילהיבו ת'חניכים..
השאלה היא אחרתרותם
האם אנחנו במינוס... המועצה חייבת לנו 800 שקל והם לא טורחים להביא לנו... וחוץ מזה מנסים ומנסים יש לנו חופש שלם לפנינו (חוץ ממני והפסיכומטרי)..
לא חייביםפנאט2
פלאפל אפשר טרופיות (בדוק ומנוסה)
אני בהלם!רחלי ברק

איזה סילופים!!! זה היה מבצע פיצה! הוא היה המבצע הכי שווה בעולם ואתן גם הייתם השבט המנצח....

אני תוהה פשוט למה אני אמורה להזכיר לך את זה?!

בצלב"א.

דבר ראשון תרגעי...אנונימי (פותח)
דבר שני זה בכלל היה מבצע פיקניק..(ולא פיצה ולא פלאפל..)אבל זה בכלל לא משנה..העיקר שהיה כיף..
איזה עיוותים!!מוריונת

בס"ד!!

אוזני בערו מלשמוע!!:O

זה היה מבצע פיקניק... כולה לפני שנה..הזכרון שלכן זוועה!!!

שיהיה בהצלוחה רבה ילדה ואם את צריכה עזרה את יודעת איפה למצוא אותי... ;)

יומצוין!
בצלב"א...

החניכות לא יהיו מורעלותרותם

מכמה סיבות אנחנו סניף שחי עם החניכות מגיל 0. אני אישית נולדתי לתוך הסניף אז בשבילם זה פשוט שיש סניף!!!

וגם אנחנו ממש בתוך הבתים (כולנו גרות באותו אזור מצומצם)אז החניכות אומרות טוב תגידו לנו שמתחילים.. או את לא רוצה לא צריך אני אלך הביתה והן מרשות לעצמם.

אצלנוהדרדק

המורעלות לא נקבע על ידי הקירבה לסניף... (אני מציע לשכנע את הבנות לקנות חולצות תנועה זה ממש מרעיל)
אצלנו המדריכים לפעמים לוקחים את החניכים לטיול של 5 דקות ושם מעבירים את הפעולה (למרות שהסיבה שונה)
אם תתחילו בזמן הן לא יגידו את זה.
אם תעברו למקום אחר אני חושב שזה רק יפחית את מספר הבנות, תחשבו על זה שכל הבנות מגיעות כי זה מתחת לבית...

המבנה לא עד כדי כך רחוקרותם

הוא פשוט 3 דקות יותר הליכה ואז הן יגיעו ולא יוכלו להסתכל מתי מתחילים ואז לבוא.

וחולצותנועה זה קצת קשה לגרום להם לקנות... הסניף שלנו בכל זאת לא הכי שרוף על התנועה (בלשון המעטה)

אם זופנאט2
הבעיה אז תשרפו ת'סניף  סתאאאם הכוונה שתכניסו בחניכות קצת גאות יחידה (אני לא אומר שלא עשיתן זאת עד עכשיו אך כנראה שצריך לעשות זאת ביתר שאת וחוצמזה חולצתנועה זה דבר מאוד מגבש ואפילו ללא גאוה תנועתית זה יכול לעבוד בעיקר אצל שבטים קטנים אני עד על זה שברחובות זה עבד)
יש כזה דבר סניף שרוף?הדרדק
מה גורם לסניף להות שרוף? המבנה?
"תושבי הסניף" הם הם הקובעים את רמת השריפות של הסניף!
אצלנו יש שורפים ויש שלא. אם נסתכל על כיתות ג הם הכי שרופים, מדריך נכנס לכיתה (גיוס) הם קפצו ושרו את המנון התנועה(בלי אישור), והשקטים? אותם בדרך הביתה מהנטיעות שמעתי שרים בספסל מלפני בשקט את ההמנון. לשנים שאולי הכי שרופים אין אחים באריאל. היה גיוס, באו לאריאל ופתאום שרופים, למה? בגלל ההדרכה.
אני לא יכול לומר את כל השלבים, כי גם אני, מי שהכניס את המדריכים של זרעים, איני יודע. אבל הדרך היא הקובעת.
אם בשנה הראשונה כל הפעולות הם משחק מסויים, עם לא יותר משתי דקות דיבור (חוץ מפה ושם דיבור על אריאל, דוגמת הפעולות של חודש ארגון)- אז הם נעשים מורעלים.
העיקר בגיל הקטן הוא ההנאה של החניך, הוא נהנה הכל מגיע אחר כך. אחר כך הוא מקשיב ומפנים, רק דרך ההנאה. לצורך כך בשנים הראשונות העיקר זה המשחק- פעולה יכולה להיות משחק דגל למשך שבועיים- ולאחר מכן להעיר "הקבוצה שהייתה יותר מאוחדת ניצחה, כך גם אנו..."
אם הם נהנים, ויש איזה פרסומת לקנות חולצת תנועה(קשה לכתוב על דף ולהדביק ללוח מודעות את המחיר של חולצת תנועה?), החניכים מבקשים לקנות.
כך לפחות היה אצלנו.
לא נבהלתיאנונימי (פותח)

לשחר אני לא נבהלתי אני חוויתי תסיצואציה על בשרי מה שאני יכולה להציע זה אולי ללכת לשונרר אבל דבר אחד זה ברור לי שאני מציעה זה לא להכתיב לסניף כללים להיות איתם בשיתוף פעולה כי אם את מכתיבה כללים ואת רוצה להביא אותם בבום אחד לשלמות זה לא ילך תסמכי עלי

בקשר לרותם : אמרתי לך שאני מכירה את הדבר מקרוב ובגלל זה הצעתי לך את הדבר לעיל

כי אם לא זה פשוט מביא לסגירת סניפים תאמיני לי. ולא התכוונתי לפגוע באף אחד פשוט יש לנו [סניף] דברים לא סגורים עם אותה הקומונרית.

ממש תודה!!!!!רותם

לכל מי שעזר!!! באמת שעזרתם לי ובעזרת ה' עוד שניה חופש ואז נתחיל לעבוד בכל המרץ והכוח!!!!(עד הפסיכומטרי)

בהצלחה לכולם

בציפיה לבנין אריאל

אם אפשר נתקוף את הבעיה מכיוון שונה...אנונימי (פותח)

בס"ד

אני חושב שמה שחשוב בשבט זה לא הכמות אלא האיכות (אני יודע שזו סיסמה אריאלניקית עתיקת יומין, אבל..)

ברגע שנגיע למסקנה שלא משנה כמה חניכים יש לנו, אנחנו עדיין נשקיע וננסה לתת את המיטב, לכל אחד.

אז אפשר לחשוב על גיוס חניכים.

שלא תבינו אותי לא נכון, כשנכנסתי להדרכה זה היה אינטרס עליון אצלי וב"ה יש לי כ-20 חניכים.

אבל לפי דעתי זה מחשבה מוטעית, סדר העדיפויות צריך להיות שונה קודם לחנך ואחרי זה כפרט שולי גיוס חניכים... 

ווס (מה)פנאט2 המשודרגאחרונה
זה אינטרס עליון?
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך