השאלה היא האם גם הכיפה שבפנים היא בשבילך או בשביל ההורים שלך או בשביל הרחוב/החברים/ הבושה..

השאלה היא האם גם הכיפה שבפנים היא בשבילך או בשביל ההורים שלך או בשביל הרחוב/החברים/ הבושה..
הבנתי מה אתה רוצה
נ.ב גם לא הבנתי האם אתה אריאלניק
בין שאר התוויות שהוצמדו לי יש גם 'אריאלניק'.
עכשיו קלטתי... הייתי ממש מעופפת ולא שמתי לב לכתוב.
זה ממש מזעזע!!!!!!!!!!
יושבת על ראשו של מישו אני לא רוצה להגיד איך היא ישבה שם אבל זה מהסוג של הכיפות שלאט לאט מחליקות על הגב עד שהם נכנסות לכיס...ומשם...
אין ספק שזה מביע משו ולא סתם שריטה של אנשים משועממים!
יש בנים הופכים את הכיפות שלהם ללוח מודעות ואם הם שנונים זנ יכול להיות מצחיק... לדוגמא אם מישהו כותב על הכיפה שלו "פה קבור השכל" אני לא חושבת שיש בזה משהו עצוב.
לעומ"ז, אם מישהו כותב משהו כמו מה שכתוב על הכיפה הזו זה באמת קצת יותר עצוב... בגלל התוכן של הכתוב ולא בגלל עצם זה שכתוב שטויות עם הכיפה..
בצלב"א.
כאילו שהוא עושה טובה שהוא חובש כיפה..
אפילו בצחוק לא אהבתי..
במחילה, אולי בשנינות ברגע הראשון נשמעת נחמדה.
אבל אם אני אראה מישהו הולך עם כזאת כיפה, לדעתי הוא פשוט מאד מושפל! לא מצחיק ולא כלום, ויש לזה מלא סיבות:
א. אני לא חושבת שכיפה זה לוח מודעות, אולי נעשה גרפיטי על הציצית?? נכון שדברים רוחניים הם במקום, אבל להתחיל להפוך כיפה למופע סטנד אפ? ממש לא לעניין!
ב. איזה מן אדם חסר אופי עושה משהו בגלל שהרב כפה עליו?? ועוד מתפאר על כך וחושב שהוא קול?? אם אתה מאמין במשהו תעשה אותו כי אתה מאמין בו, ואם אתה לא מאמין, אז אל תעשה!
בקיצור, אין לי כח לפרט מה עוד הפריע לי בכיפה הזאת, אני ידעת שאני נשמעת כבדה, אבל דברים כאלה מביעים חוסר בגרות וחוסר רוחניות אמיתית, שזה דבר שהוא אמנם קיים ומקובל, אבל ממש לא בתור אידיאל! השפלה להסתובב עם כיפה כזאת...
אני לא חושבת שזה נכון ובכל צחוק ומשפט יש קצת מן האמת! זה םשוט לא נכון!
אני אישית ניחנתי בכוחות בילבול מוח.. אני יכולה לדבר איתך שעות על דבר שבכלל לא קיים ואין לו שום קשר למציאות! אני יכולה להמציא דברים ולדבר איתך עליהם למרות שאני לא מאמינה בהם וחושבת שזה שטויות לגמרי!
המשפט הזה פשוט לא נכון!
בצלב"א.
אישית- לא אהבתי את הרעיון של הכיפה... לא צריך לעשות מזה יותר מידיי אקשן אבל... ךגבי מה שאתה אמרת- זה באמת לא בסדר לכפות אורך של כיפה לבנאדם.. זה הרגשה אישית בלבד וזה ממש ממש ממש לא מראה על כלום ומניסיון!! גודל של כיפה ממש לא בהכרח מראה על צדיקות או משהו כזה וזה סתם טעות לחשוב ככה.. זה סתם להסתכל על חיצוניות.. יש מלא אנשים שלובשים כיפות גדולות והם לא הכי צדיקים ולהיפך... ואני מכירה כאלה... וגם אורך חצאיות לא כזה מודד לדעתי.... אני תמיד אמרתי שגודל הכיפה כגודל הקרחת ולא יותר מזה!!!
ממש לא אוהבת את המשפט הזה, וחושבת שאנשים אוהבים לתקוע אותו בהרבה מקומות בלי קשר (לאו דווקא עכשיו ובענין הזה)
אני יודעת שישיבה תיכונית שאחי למד בה היתה מסתובבת כיפה ברעיון של הכיפה הנ"ל והתלמידים היו מעבירים אותה מראש לראש כדי לעצבן ת'ר"מים ובשביל הצחוק. אך מחוץ לישיבה הם לא היו הולכים איתה.
אך אם אני הייתי רואה משהו ברח' עם כיפה מסוג כזה או אחר(דומה) היתיי אומרת לעצמי: "מה נעול עליו!?"
ולעוזיה- לגבי הגודל של הכיפה, ברור שא"א להכתיב לבחור איזה גודל ולמדוד בס"מ, אך בכל אופן צריך שיראו אותה, ואם מישהו חושב שכיפה קטנה זה סטיל והכי נוח לו, מה יעזור לו אם הוא יוסיף את הכיתוב הנ"ל...
זה בדיוק צחוק ולא כלום מעבר לזה! זה פשוט סתם....
אני לא מאמינה שיש בחורים שילכו עם הכיפה הזו מתוך אידיאולוגיה.... עשי טובה...
בצלב"א.
איזה לחוצים!
תרגיעו כאילו... לקחתם קשה ת'רעיון...
באמת מי שלובש את זה- זה לא ממש נחמד..
אבל הרעיון ממש מצחיק ונחמד..
אני עצמי קיבלתי את זה באימייל וזה הצחיק אותי, נכון שאם אני יראה מישו לובש את זה, זה יהיה עצוב אבל עצם הרעיון מצחיק.
כל המטרה של הכיפה זה לא סתם ליופי.
יש לה מטרה מסויימת הכיפה הזאת מעידה על כך שאתה יהודי ששומר תורה ומצוות.
מה זה שווה לשים כיפת אסימון על הראש ולהחביא אותה בין השערות??
זה כאילו שאתה מתבייש בלשים את הכיפה על ראשך אז אתה שם כיפה קטנה ביעני..
כשבן שם כיפה גדולה כשרואים אותה גם מאחור וגם מלפנים אז רואים כיפה!!! רואים שאתה יהודי דתי!!!
*באמת קיבלתי לאימל את הכיפה הזאת.. אני התביישתי להמשיך להעביר אותה הלאה!!! עצוב מאוד..
וחוצמזה....מי שהולך עם כיפה יותר קטנה לא בהכרח פחות מאמין.
אני יכולה לספר לכם מה היה לי כשראיתי את הכיפה...אני היית בשיעור בבית כנסת...וראיתי את הכיפה ואני ממש ממש הזדעזתי!!!!!!!!!!!
לדעתי יש לעשות הבחנה......
יש את הכיפות שבאמת יש להם רעיון חמוד ואף מצחיק אבל הם לא מתאימות לכיפות לדוג: "פה קבור השכל"בגלל ולעומת כיפות שמטרתן היא לקדש את שם ה' בעולם!!!!!!!!!!!!\לדוג': איזה טוב ה'"!!
אז לדעתי כיפות כאלה ממש לא מתאימות כי הם כן אומרות משו על הבנאדם ועושת ההפך מקידוש שם שמים!!!!(כי אדם לא דתי שרואה אותה ולא מבין את ה"צחוקים" שלנו...לא ניראלי שאני צריכה לתאר מה שהוא חושב!!!!!!)
וחצמיזה איך שהעם שלנו עם ישראל עם ה' נראה בימניו כואב לי על הלב ממש כל פעם לחשוב על זה!!חייבים לעשות משו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אז ניראלי שאם כל אחד יעשה את ההשתדלות שלו....
בשורות טובות לכולם!!!!!!!!!!!
תמיד בשמחה!!!!!!
ד"ש לכל מי שמכירה אותי ורצה ד"ש....
ב"ה ה' הוא המלך!!!!!!
הכיפה כן מצחיקה, אבל המשמעות שלה עצובה מאוד, ואני לא אאריך כי כבר כולם כתבו על זה. אני מעלה פה משו אחר-לדעתי יש ממש בעיה לכתוב על הכיפה בכלל, גם דברים כמו-"גוש קטיף לנצח נצחים" ודברים כאלה. כי הכיפה היא בעצם תזכורת לעצמנו על עצם יהדותנו, להזכיר לנו להיות יראי ה' ושומרי מצוותיו (ויש עוד סיבות...), אבל כמו שאמרו פה קודם-הכיפה היא לא לוח מודעות! גם לא לדברים חשובים!
אבל-
מי שכותב כזה דבר על הכיפה שלו, וההסתכלות שלו לגבי מהות הכיפה היא כזאת-
הוא בהכרח פחות מאמין!
כל מי שבסניף שעלבים שתכתוב לי...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שעלבים כי צהוב זה COOLֱ!!!!!!!!!
ויותר COOL זה כתום!
הכוונה לגודל הכיפה!
שהתוספת זה "בשביל הרב"!
אני לא מבינה מה הבעיה פה
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
😜
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
מאוד
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
בואו נעשה מאגר פעולות