ישצלי חברה מאד מאד טובה שאתה אני משוחחת כמעט כל יום לאורך כל היום (דרך התכתבויות בעיקר) היא לא מוצאת את עצמה זמן רב מבחינת זוגיות ומבחינת עבודה, עברה ופוירה מהרבה מקומות עבודהב מרגישה לא שווה, מרגישה מבוזבזת ועוד. היא בת 34 ואני כבר כמה חודשים מטפטפת לה בעדינות ללכת לאדם מומחה שיוכל לעזור לה ושכמובן אני כאן לרשותה אבל אני לא מומחית והעזרה שאני יכולה לעזור לה פחות טובה מזון של מומחה. היא תמיד אמרה שמה פתאום הכי עוזר לה לשפוך את הלב כל יום אלי דרך הטלפון. לא נפגשנו שנים אבל אנחנו משוחחות כל יום. כבר תקופה ארוכה שאני מרגישה שמצבה מחמיר והיא טוענת שלא ... אבל היום זה השיא והיא התחילה לשאול אותה אולי כדאי שהיא תתאבד. אני מנסה לעודד אותה והאמירה הזו מאד מפחידה אותי. היא לא רוצה לפנות לטיפול (לא הצעתי לה טיפול אחרי אמירה זו כי אני כבר יודעת מה היא תענה ואני גם יודעת שהיא תיקח קשה כמה שאני אהיה עדינה...) אני פוחדת עליה מאד מאד! היא לא רוצה לשתף את אמא שלה בהכל כדי לשמור עליה... אני מאוד רוצה לספר לאמא שלה חהבעיה שלי שאין לי את הטלפון שלה ואפילו לא שם משפחה כי היא אישה גרושה כך ששם המשפחה של חברה שלי על שם אביה ולא אמה. בבקשה תעזרו לי ! תעזרו לי לעזור לה אני חייבת חייבת פתרון! אותי יש גוף כזה שאפשר לפנות בלי שתדע שפניתי כדי שלא תעיף את האנשים? אני פוחדת עליה מאוד מאוד!
שנים רבות שלא פגשתי אותה הזמנתי אח ה פעמיים לשבת יש לי חדר אורחים בבית עם מיטה זוגית הצעתי לה אפילו לגור אצלנו (נשואה +3) לתקופה כדי שתתאוורר והכל יהיה עלי אבל היא לא רוצה. עצוב לי ומלחיץ אותי
בבקשה עזרתכם