החלטנו שהגיע הזמן להמשיך לשלב הבא.
תמיד פחדתי מאוד מהעניין של הקושי להיכנס להריון- ויש לי סיבה טובה, המחזור שלי ממש לא סדיר ויכול להגיע גם פעם ב4 חודשים.
אז 3 חודשים שאנחנו מנסים, וכמובן שאיך שהפסקתי עם הגלולות ישר תקפתי את העניין מכל הכיוונים:
-התחלתי דיקור סיני
-החלפתי את התזונה לתזונה בריאה ומופחתת פחמימות וסוכרים
-התחלתי לצאת להליכות בחוץ
53 ימים אחרי שהפסקתי את הגלולות הגיע המחזור (יחסית קליל ולא כמו שאני זוכרת מלפני הגלולות) בשבילי זה היה הישג ! זה יחסית הגיע מהר.. זו הייתה שמחה מהולה בעצב כי מצד אחד הנה הגוף חזר לעצמו יחסית מהר ממה שחשבתי ומצד שני- לא הצלחתי להיקלט.
עברו עוד חודש וחצי- אני אצל הרופא- הוא שמח לבשר לי שאני עוד שניה מבייצת! אני בשוק! מה?? חשבתי יקח לפחות עוד 3 חודשים עד שאבייץ שוב! אני ובעלי עשינו כל מה שצריך העיקר לתפוס את הביוץ.
הייתה ציפייה מאוד גדולה, דיברתי על זה המון!! והנה— מחזור... לפחות ככה זה נראה- מחזור קל שבקושי ממלא את הטמפון.. בכי היסטרי. בעלי לא יודע מה לעשות איתי ובעצמו נכנס ללחץ.. מבטיח לי שאנחנו עוד נצליח!
היום שוב הייתי אצל הרופא- בכיתי לו. הוא מסרב לתת לי מעקב זקיקים, הוא אומר שהכל בסדר אצלי (עשיתי בדיקות הורמונליות ויצא בסדר) ושאני רק צריכה להירגע.. להרפות.. לחץ לא עוזר הוא אמר לי.
ואחרי שהמשכתי לבכות, ולא רציתי לצאת מהמיטה.. והתבאסתי נורא על ההזדמנויות שניתנו לי ולא צלחו (כי מי יודע מתי שוב אבייץ)
החלטתי שדי.. מספיק! לא טוב לי כל הלחץ הזה.
לא אכפת לי שכולם מצפים ושואלים אם אני כבר בהריון.. לא אכפת לי שאנחנו נשואים שנתיים וכולם חושבים שיש לנו בעיה רצינית.
החלטתי שאני מפסיקה לחשוב על זה 24/7, אני גם לא אכנס יותר לפורום הזה (הייתי קוראת סמויה) אולי רק ביום יומיים הקרובים כי מעניין אותי לראות אם מישהי הגיבה.
אני החלטתי להמשיך הלאה- והביוץ ? שיבוא מתי שבא לו.
אנחנו ננסה ובסוף זה יקרה, אני יודעת שזה יקרה! אני רוצה שזה יקרה מהר אבל זה כבר לא תלוי בי..
אז זהו, היו שלום 3 חודשים לחוצים, שבהם נהייתי אובססיבית בכל מה שקשור להריון. היו שלום לחצים שמדירים שינה מעיני..
אני החלטתי שזהו, אני מרפה.. אני גם כך נכנסת לתקופה לחוצה בעבודה וכך לא יהיה לי זמן בכלל לחשוב על זה
תודה, הייתי חייבת לפרוק
(יש כאלה שבתוספת תשלום יכולות גם להגיע אלייך לבית)

שרשור פתיחה של רבנית השנה