עברתי שלשום ניתוח לפרוסקופי להוצאת הריון חוץ רחמי שנתגלה בשחלה וב"ה המהלך עבר תקין ולא נפגע כלום אך אני מאוד עצובה אשמח לעידוד.😓
אני ובעלי מנסים מזה 5 חודשים (הריון ראשון) ולאחר מחזור אחרון התחלתי מעקב זקיקים כי המחזור לא סדיר והביוץ מאוחר
שבוע שעבר גיליתי בטא 18 ומאוד שמחתי אך יחד עם זה הגיע דימום קל וכאבי בטן תחתונה, ביום השני והשלישי הפרשות וביום הרביעי שוב דימום קל וכאבים בבטן תחתונה ומיום חמישי שעבר ללא דימום וכאבים.
הבטא המשיכה לעלות יפה והכפילה עצמה כל יומיים.
אך שני רופאים אמרו לי שאם זה התחיל עם דימום וכו' ובטא נמוכה יש סיכוי שזה גם לא תקין.
יום שלישי בבוקר הייתי באולטרסאונד ולא ראו שק הריון ולפי הבטא 1300 כבר היה צריך לראות ומיד חשדו שזה חוץ רחמי והופניתי למיון.
לאחר סדרת בדיקות על ידי מיטב הרופאים הוחלט שככל הנראה זה חשד להריון חוץ רחמי בשחה.😔
עברתי הרדמה מלאה ובשלישי האחרון בלילה נותחתי וב"ה המהלך עבר תקין והממצא שהיה בקצה השחלה הוצא והמקום נתפר.
היום אני בהתאוששות בבית אבל מרגישה שנכנסת להרבה עצב עם עצמי וזה דבר מאוד אישי ולא פשוט.
אמרו לי שמזל שכוון כך ושהגעתי בזמן ואני יודעת שהכל מאת בורא עולם והכל בדיוק ובהשגחה אך אך כל הסיטואציה הזאת ומה שעברתי שם מאוד הכניס אותי לעצב ולחרדה.
אשמח לשמוע חוויות על בנות שחוו זאת ונכנסו להריונות תקינים לאחר מכן.
מקווה להתאושש ולצאת מהעצבות.😌❤
תודה ❤
🙏